Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terras laten reinigen


Is uw terras spekglad door groene aanslag? Ziet u door het vuil de stenen niet meer?

Dan is het tijd om uw terras professioneel te laten schoonmaken. Of het nu gaat om de tegels van uw huis, die van uw bedrijf of horecagelegenheid: wij maken ze zorgvuldig schoon.
En als wij klaar zijn? Dan is uw terras weer als nieuw. Een echt visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand.

Nieuwsgierig? Lees hieronder hoe wij uw terras professioneel reinigen en wat onze klanten hiervan vinden.

Uw terras: mild gereinigd, stralend schoon

Onze medewerkers weten hoe ze uw tegels én voegen stralend schoon krijgen. Elk type tegel en alle vuil gaan ze te lijf met onze speciale reinigers. Wij gebruiken hiervoor meestal koud water in een hogedrukreiniger. U staat versteld hoeveel vuil we enkel met koud water wegkrijgen. Onze apparatuur is gemaakt voor het reinigen van terrassen. Met een brede, ronde kop verwijderen we moeiteloos algen, mos en andere aanslag.

Heeft u last van hardnekkige vlekken door bijvoorbeeld olie, hars, kauwgom of vet? Ook dan krijgen we uw tegels schoon. Hiervoor gebruiken we een speciale reiniger met warm water en een minimum aan reinigingsmiddel. We willen uw terras namelijk zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk reinigen.

Verleng de levensduur van het terras

Vuil, mossen en algen dringen uw tegels binnen. Dit zorgt niet alleen voor een onverzorgd uiterlijk, maar tast ook uw stenen aan. Daar zit u niet op te wachten. Daarom is het belangrijk om uw terras regelmatig te laten reinigen. U laat uw tegels stralen als vanouds én verlengt de levensduur van uw terras.

Vaarwel gladde tegels

Wilt u voorkomen dat uw terras snel weer glad wordt door groene aanslag? Wij kunnen uw tegels direct na het reinigen een anti-algenbehandeling geven. Zo houdt u uw terras een tijd lang algenvrij en voorkomt u uitglijders!

Waarom zou u uw terras niet zelf reinigen?

Het klinkt eenvoudig. U koopt een hogedrukspuit en reinigt het terras zelf. Koud kunstje. Maar vergis u niet. Voor u het weet, beschadigt u namelijk uw tegels. Teveel druk, te heet water, verkeerde apparatuur of afstelling: er zijn nogal wat risico’s.

Onze medewerkers weten als geen ander hoe ze verschillende soorten tegels en vuil moeten behandelen. Ook kunnen ze kiezen uit een groot aantal reinigingsapparaten en accessoires. Voor elke klus hebben we de juiste middelen in huis.

Neem dus geen risico. Uw terras laten schoonmaken door professionals, zoals medewerkers van Boeters Bedrijfsdiensten, is de beste keuze.

Wat reinigen we nog meer?

Naast uw terras reinigen we ook uw oprit, vlonders of bestrating. Heeft u last van algen, mossen, onkruid of atmosferische vervuiling? Laat het reinigen door onze professionals! Al onze reinigers zijn harde werkers die u graag helpen met al uw vragen.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast terras reiniging ook terecht voor onder andere dieptereiniging, gevelreiniging, glasbewassing of ons inhuren als schoonmaakbedrijf.

Bent u al overtuigd? Neem contact met ons op en binnen 1 dag geniet u weer van een schoon terras!

Particulier

Tiel

Voor een particulier in Tiel hebben we het terras gereinigd. Door te werken met een vloerpan is alles mooi egaal geworden. Het aanzicht van het terras ziet er weer representatief uit. Een succesvol project.

Door het reinigen van het terras zien de tegels er niet alleen verzorgd uit maar wordt ook de levensduur verlengt. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat.
Terras laten reinigen - Particulier Tiel1 Terras laten reinigen - Particulier Tiel1

Moeke

Veerplein 1, Rhenen

In Rhenen bevindt zich een mooie locatie van Moeke. Deze horeca-gelegenheid verzorgt een mooie belevenis met zowel een borrel, als een diner.

Elke dag maakt ons schoonmaakbedrijf op deze locatie schoon. Ook het terras onderhouden we zeer frequent. Als horeca locatie is een verzorgde buitenkant belangrijk. Boeter Bedrijfsdiensten gaat ook graag voor u locatie aan de slag.
Terras laten reinigen - Moeke Rhenen