Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Schoonmaak bedrijf Tiel


Een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig? Boeters Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf en snapt goed dat niet iedereen de tijd heeft om schoon te maken en het schoonmaakonderhoud van uw pand is een werkzaamheid die veel bedrijven uitbesteden. Daarom biedt Boeters Bedrijfsdiensten de mogelijkheid tot schoonmaakonderhoud, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en u zich bezig kunt houden met waar u echt goed in bent. Wij zorgen ervoor dat alle schoonmakende taken uit handen worden genomen zodat u zich beter kunt focussen op uw werk. Een schonere werkplek zorgt voor betere resultaten.

Boeters Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf in Tiel en levert enkel hoge kwaliteit, werkt met gekwalificeerd personeel, biedt schoonmaakoplossingen op maat en dat alles tegen een schappelijke prijs. Wij zorgen ervoor dat u bedrijfspand iedere keer weer een representatieve uitstraling heeft, ook is dit wenselijker voor het personeel en geeft een prettigere werkomgeving weer.

De verschillende schoonmaak mogelijkheden


Boeters Bedrijfsdiensten staat in regio Tiel bekend als hét betrouwbare schoonmaakbedrijf voor alle (bedrijfs)schoonmaak: schoonmaakonderhoud (bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van kantoren), glasbewassing (ook op moeilijk bereikbare plaatsen), gevelreiniging, gedegen vloeronderhoud en dieptereiniging. Wij leveren schoonmaakoplossingen op maat, werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel en leveren te allen tijde de hoogste kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Specialistische reiniging is een breed begrip, maar het is dan ook zo dat u bij Boeters Bedrijfsdiensten het schoonmaakbedrijf in Tiel terecht kunt voor nagenoeg elke denkbare schoonmaakklus. Dus, bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in regio Tiel? Wij hebben de vakbekwaamheid, ervaring en goed opgeleid personeel om ook uw specialistisch schoonmaakwerk tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak in de bouw of de schoonmaak na een groot evenement, wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes en schoon uitziet. Zo zijn

Brederijn 3.0

Dijkstraat 4, Tiel

Brederijn 3.0 is een organisatieadvies- en wervings- en selectiebureau​ gevestigd in Tiel. Voor Brederijn 3.0 was het belangrijk dat zij ontzorgd werden van hun schoonmaakwerkzaamheden en dit is dan ook precies wat wij het schoonmaakbedrijf in Tiel gedaan hebben. Het wekelijks schoonmaken van het kantoorpand vormt de basis van de schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren. Hierbij zorgen we dat het pand gestofzuigd wordt, de vloeren gedweild worden, de bureaus schoongemaakt worden, etc.

Het leuke aan dit wekelijkse schoonmaakonderhoud is dat dit onder kantooruren gebeurt. Dat geeft onze schoonmakers de kans om tijdens het schoonmaakonderhoud​ een praatje aan te gaan met de medewerkers van het kantoorpand. Daarvan worden zowel onze medewerkers als de kantoormedewerkers blij!
Schoonmaakbedrijf Tiel - Brederijn 3.0 Tiel 1

VvE Parkzicht

Schullenhofstraat, Tiel

Voor VvE Parkzicht verzorgen wij het de schoonmaakonderhoud aan één van hun gebouwen. Het schoonmaakonderhoud vindt hier 1 maal per twee weken plaats en tijdens deze onderhoudsbeurt zorgen we er onder andere voor dat het trappenhuis en de entree weer helemaal vlekkeloos zijn. Dit houdt onder andere in: stofzuigen, dweilen, het verwijderen van vingerafdrukken op ramen en deuren, het weghalen van spinnenwebben, etc.

Daarnaast ​helpt ons schoonmaakbedrijf uit Tiel de bewoners ook door het schoonmaken van ramen waar zij zelf lastig bij kunnen elk kwartaal. Terwijl onze schoonmakers hiermee bezig zijn, zijn ze altijd in voor een praatje met de bewoners van het appartement. Op die manier hebben de bewoners naast een schoonmaker ook een gesprekspartner over de vloer en dat allemaal terwijl het schoonmaakonderhoud aan hun woning wordt gedaan.
Schoonmaakbedrijf Tiel - VvE Parkzicht 1

Solarwatt

De Prinsenhof 1.05, Tiel

Het leveren van zonnepanelen is waar Solarwatt goed in is en daar willen zij zich dan ook geheel op kunnen richten. Dat was voor ons schoonmaakbedrijf de reden om het schoonmaakonderhoud van Solarwatt over te nemen, zodat zij zich hier geen zorgen meer over hoefden te maken. Zo zorgen wij ervoor dat, wanneer één van de schoonmakers die normaal gesproken het onderhoud verzorgd afwezig is, er een vervangende schoonmaker is die precies weet wat er moet gebeuren en hoe dit normaal verloopt.

Ook zijn er dagen waarop Solarwatt drukker is dan andere dagen. Wij controleren de agenda en verzetten de afspraak voor het schoonmaakonderhoud naar een dag die beter uitkomt, zodat onze schoonmakers niet in de weg lopen. Dat vinden wij wel zo belangrijk. Solarwatt kan rekenen op ons schoonmaakbedrijf uit Tiel.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Solarwatt 1

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.