De verschillende schoonmaak mogelijkheden

Boeters Bedrijfsdiensten staat in de regio Tiel bekend als hét betrouwbare schoonmaakbedrijf voor alle (bedrijfs)schoonmaak: schoonmaakonderhoud (bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van kantoren), glasbewassing (ook op moeilijk bereikbare plaatsen), gevelreiniging en gedegen vloeronderhoud. Wij leveren schoonmaakoplossingen op maat, werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel en leveren altijd de hoogste kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Schoonmaakbedrijf Tiel - Station

Specialistische reiniging door ons schoonmaakbedrijf in Tiel

Specialistische reiniging is een breed begrip. Maar het is dan ook zo dat u bij Boeters Bedrijfsdiensten, hét schoonmaakbedrijf in Tiel, terechtkunt voor bijna elke denkbare schoonmaakklus. Dus, bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in regio Tiel? Wij hebben de vakbekwaamheid, ervaring en goed opgeleid personeel om ook uw specialistisch schoonmaakwerk tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak in de bouw of de schoonmaak na een groot evenement, wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes en schoon uitziet. Kwaliteit staat voorop en dit waarborgt Boeters Bedrijfsdiensten met het inzetten van vakbekwame en professionele vakmensen.

Boeters Bedrijfsdiensten conformeert zich aan de Code Verantwoord Marktgedrag en de werknemers zijn VCA-gecertificeerd. Bovendien zijn wij aangesloten bij het SIEV en hanteren wij de Code Verantwoord Marktgedrag.

Schoonmaakbedrijf Tiel - Logo

U kunt altijd op ons rekenen

Boeters Bedrijfsdiensten staat met korte lijnen in contact met u als klant. Ook tijdens vakantie of bij uitval kunt u rekenen op schoonmaakbedrijf Boeters Bedrijfsdiensten. Zowel particulieren, kantoren, instellingen, scholen en bedrijven kunnen gebruik van de dienstverlening van Boeters. Boeters levert de gangbare schoonmaakwerkzaamheden, maar levert ook de gespecialiseerde diensten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij het ‘standaard’ schoonmaakwerk alleen, ook zijn wij gespecialiseerd in gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. Als schoonmaakbedrijf in Tiel streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie