Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Schoonmaak bedrijf Tiel


Een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig? Boeters Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf dat snapt dat niet iedereen de tijd heeft om schoon te maken. Het schoonmaakonderhoud van het bedrijfspand is dan ook een werkzaamheid die veel bedrijven uitbesteden. Boeters Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Tiel, richt zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk. Daarom biedt Boeters Bedrijfsdiensten de mogelijkheid tot schoonmaakonderhoud, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en u zich bezig kunt houden met waar u echt goed in bent. Wij zorgen ervoor dat alle taken die betrekking hebben op schoonmaak uit handen worden genomen. Zo kunt u zich beter richten op waar u echt goed in bent: uw werk. Een schonere werkplek zorgt voor betere resultaten.

Boeters Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf in Tiel en levert enkel hoge kwaliteit, werkt met gekwalificeerd personeel, biedt schoonmaakoplossingen op maat en dat alles tegen een schappelijke prijs. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand iedere keer weer een representatieve uitstraling heeft. Dat is natuurlijk ook wenselijker voor het personeel en zorgt voor een prettigere werkomgeving. Boeters Bedrijfsdiensten werkt met duurzame en innovatieve middelen. Boeters Bedrijfsdiensten is naast een schoonmaakbedrijf in Tiel ook inzetbaar voor gevelreiniging, dieptereiniging en glasbewassing.

De verschillende schoonmaak mogelijkheden


Boeters Bedrijfsdiensten staat in de regio Tiel bekend als hét betrouwbare schoonmaakbedrijf voor alle (bedrijfs)schoonmaak: schoonmaakonderhoud (bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van kantoren), glasbewassing (ook op moeilijk bereikbare plaatsen), gevelreiniging, gedegen vloeronderhoud en dieptereiniging. Wij leveren schoonmaakoplossingen op maat, werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel en leveren te allen tijden de hoogste kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Specialistische reiniging is een breed begrip, maar het is dan ook zo dat u bij Boeters Bedrijfsdiensten het schoonmaakbedrijf in Tiel terecht kunt voor nagenoeg elke denkbare schoonmaakklus. Dus, bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in regio Tiel? Wij hebben de vakbekwaamheid, ervaring en goed opgeleid personeel om ook uw specialistisch schoonmaakwerk tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak in de bouw of de schoonmaak na een groot evenement, wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes en schoon uitziet. Kwaliteit staat voorop en dit waarborgt Boeters Bedrijfsdiensten met het inzetten van vakbekwame en professionele vakmensen.

Schoonmaakbedrijf Tiel, Boeters Bedrijfsdiensten staat in korte lijnen in contact met de klant. Ook tijdens de vakantiedagen of uitval kunt u rekenen op schoonmaakbedrijf Boeters Bedrijfsdiensten. Zowel particulieren, kantoren, instellingen, scholen en bedrijven kunnen gebruik van de dienstverlening van Boeters. Boeters levert de gangbare schoonmaakwerkzaamheden, maar levert ook de gespecialiseerde diensten, zoals schoonmaak bij brandschade, opleveringsschoonmaak, industriële schoonmaak en dieptereiniging.

Moeke

Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk

In een mooi, statig pand in Nijkerk bevind zich Moeke. Een locatie waar je terecht kunt voor een lunch of diner, maar ook een vergadering of een feest.

Hier wordt 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar, door ons schoonmaakbedrijf voor openingstijd schoongemaakt. Zo komt elke dag de prachtige beleving die Moeke heeft gecreëerd weer tot leven.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Moeke Nijkerk

Moeke

Veerplein 1, Rhenen

In Rhenen bevind zich nog een mooie locatie van Moeke. Deze horeca-gelegenheid verzorgt een mooie belevenis met zowel een borrel, als een diner.

Elke dag maakt ons schoonmaakbedrijf op deze locatie schoon, voordat dat gasten aan kunnen schuiven. Zowel de buitenkant van het pand, de keuken als het terras.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Moeke Rhenen

3 Zussen Tiel

Ophemertsedijk 2, Tiel

Bij 3 Zussen Tiel heeft u mogelijkheid om te dineren en de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge of op het prachtige terras.

Elke dag maakt ons schoonmaakbedrijf hier schoon, zodat de gasten hier onbezorgd kunnen genieten van de heerlijke gerechten en het restaurant zich kan focussen op hun unieke belevenis.
Schoonmaakbedrijf Tiel - 3 zussen Tiel

Brederijn 3.0

Dijkstraat 4, Tiel

Brederijn 3.0 is een organisatieadvies- en wervings- en selectiebureau​ gevestigd in Tiel. Voor Brederijn 3.0 was het belangrijk dat zij ontzorgd werden van hun schoonmaakwerkzaamheden en dit is dan ook precies wat wij van hét schoonmaakbedrijf in Tiel gedaan hebben. Het wekelijks schoonmaken van het kantoorpand vormt de basis van de schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren. Hierbij zorgen we dat het pand gestofzuigd wordt, de vloeren gedweild worden, de bureaus schoongemaakt worden, etc.

Het leuke aan dit wekelijkse schoonmaakonderhoud is dat dit onder kantooruren gebeurt. Dat geeft onze schoonmakers de kans om tijdens het schoonmaakonderhoud​ een praatje aan te gaan met de medewerkers van het kantoorpand. Daarvan worden zowel onze medewerkers als de kantoormedewerkers blij!
Schoonmaakbedrijf Tiel - Brederijn 3.0 Tiel 1

VvE Parkzicht

Schullenhofstraat, Tiel

Voor VvE Parkzicht verzorgt ons schoonmaakbedrijf de schoonmaakonderhoud aan één van hun gebouwen. Het schoonmaakonderhoud vindt hier eenmaal per twee weken plaats en tijdens deze onderhoudsbeurt zorgen we er onder andere voor dat het trappenhuis en de entree weer helemaal vlekkeloos zijn. Dit houdt onder andere in: stofzuigen, dweilen, het verwijderen van vingerafdrukken op ramen en deuren, het weghalen van spinnenwebben, etc.

Daarnaast ​helpt ons schoonmaakbedrijf uit Tiel de bewoners ook door het schoonmaken van ramen waar zij zelf lastig bij kunnen elk kwartaal. Terwijl onze schoonmakers hiermee bezig zijn, zijn ze altijd in voor een praatje met de bewoners van het appartement. Op die manier hebben de bewoners naast een schoonmaker ook een gesprekspartner over de vloer en dat allemaal terwijl het schoonmaakonderhoud aan hun woning wordt gedaan.
Schoonmaakbedrijf Tiel - VvE Parkzicht 1

Solarwatt

De Prinsenhof 1.05, Tiel

Het leveren van zonnepanelen is waar Solarwatt goed in is en daar willen zij zich dan ook geheel op kunnen richten. Dat was voor ons schoonmaakbedrijf de reden om het schoonmaakonderhoud van Solarwatt over te nemen, zodat zij zich hier geen zorgen meer over hoefden te maken. Zo zorgen wij ervoor dat, wanneer één van de schoonmakers die normaal gesproken het onderhoud verzorgd afwezig is, er een vervangende schoonmaker is die precies weet wat er moet gebeuren en hoe dit normaal verloopt.

Ook zijn er dagen waarop Solarwatt drukker is dan andere dagen. Wij controleren de agenda en verzetten de afspraak voor het schoonmaakonderhoud naar een dag die beter uitkomt, zodat onze schoonmakers niet in de weg lopen. Dat vinden wij wel zo belangrijk. Solarwatt kan rekenen op ons schoonmaakbedrijf uit Tiel.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Solarwatt 1

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.