Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Schoonmaak­bedrijf Tiel


Een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig? Boeters Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf dat snapt dat niet iedereen de tijd heeft om schoon te maken. Het schoonmaakonderhoud van het bedrijfspand is dan ook een werkzaamheid die veel bedrijven uitbesteden. Boeters Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Tiel, richt zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk. Wij zorgen ervoor dat alle taken die betrekking hebben op schoonmaak uit handen worden genomen. Zo kunt u zich beter richten op waar u echt goed in bent: uw werk. Een schonere werkplek zorgt voor betere resultaten.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Tiel?
  • Wij leveren enkel hoge kwaliteit
  • Schoonmaakoplosssingen op maat
  • Gekwalificeerd personeel
  • Schappelijke prijzen
Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand iedere keer weer een representatieve uitstraling heeft. Dat is natuurlijk ook wenselijker voor het personeel en zorgt voor een prettigere werkomgeving. Boeters Bedrijfsdiensten werkt met duurzame en innovatieve middelen.

De verschillende schoonmaak mogelijkheden


Boeters Bedrijfsdiensten staat in de regio Tiel bekend als hét betrouwbare schoonmaakbedrijf voor alle (bedrijfs)schoonmaak: schoonmaakonderhoud (bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van kantoren), glasbewassing (ook op moeilijk bereikbare plaatsen), gevelreiniging, gedegen vloeronderhoud en dieptereiniging. Wij leveren schoonmaakoplossingen op maat, werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel en leveren te allen tijden de hoogste kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Specialistische reiniging door ons schoonmaakbedrijf in Tiel

Specialistische reiniging is een breed begrip. Maar het is dan ook zo dat u bij Boeters Bedrijfsdiensten, hét schoonmaakbedrijf in Tiel, terecht kunt voor nagenoeg elke denkbare schoonmaak klus. Dus, bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in regio Tiel? Wij hebben de vakbekwaamheid, ervaring en goed opgeleid personeel om ook uw specialistisch schoonmaakwerk tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak in de bouw of de schoonmaak na een groot evenement, wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes en schoon uitziet. Kwaliteit staat voorop en dit waarborgt Boeters Bedrijfsdiensten met het inzetten van vakbekwame en professionele vakmensen.

U kunt altijd op ons rekenen

Boeters Bedrijfsdiensten staat in korte lijnen in contact met de klant. Ook tijdens de vakantiedagen of uitval kunt u rekenen op schoonmaakbedrijf Boeters Bedrijfsdiensten. Zowel particulieren, kantoren, instellingen, scholen en bedrijven kunnen gebruik van de dienstverlening van Boeters. Boeters levert de gangbare schoonmaakwerkzaamheden, maar levert ook de gespecialiseerde diensten zoals: schoonmaak bij brandschade, opleveringsschoonmaak, industriële schoonmaak en dieptereiniging.

Moeke

Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk

In een mooi, statig pand in Nijkerk bevind zich Moeke. Een locatie waar je terecht kunt voor een lunch of diner, maar ook een vergadering of een feest.

Hier wordt 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar, door ons schoonmaakbedrijf voor openingstijd schoongemaakt. Zo komt elke dag de prachtige beleving die Moeke heeft gecreëerd weer tot leven.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Moeke Nijkerk

Moeke

Veerplein 1, Rhenen

In Rhenen bevind zich nog een mooie locatie van Moeke. Deze horeca-gelegenheid verzorgt een mooie belevenis met zowel een borrel, als een diner.

Elke dag maakt ons schoonmaakbedrijf op deze locatie schoon, voordat dat gasten aan kunnen schuiven. Zowel de buitenkant van het pand, de keuken als het terras.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Moeke Rhenen

3 Zussen Tiel

Ophemertsedijk 2, Tiel

Bij 3 Zussen Tiel heeft u mogelijkheid om te dineren en de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge of op het prachtige terras.

Elke dag maakt ons schoonmaakbedrijf hier schoon, zodat de gasten hier onbezorgd kunnen genieten van de heerlijke gerechten en het restaurant zich kan focussen op hun unieke belevenis.
Schoonmaakbedrijf Tiel - 3 zussen Tiel

Thomashuis de Waal

Nieuwe Tielseweg 26, Tiel

Dit is een zorginstelling/zorghuis voor mensen met een beperking en daar verzorgen wij de schoonmaak van de algemene ruimtes en we doen de glasbewassing.

Het leuke aan dit wekelijkse schoonmaakonderhoud is vooral dat het onze schoonmaaksters de kans geeft om tijdens de schoonmaak een praatje aan te gaan met de mensen die er wonen.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Thomashuis de Waal

Chapeau Woonkring Lingeerf

Aardbeivlinder 9, Tiel

Voor Chapeau Woonkring Lingeerf verzorgt ons schoonmaakbedrijf het schoonmaakonderhoud. Dat vindt hier eenmaal per week plaats en tijdens deze onderhoudsbeurt zorgen we er onder andere voor dat de algemene ruimtes weer helemaal vlekkeloos zijn. Dit houdt onder andere in: stofzuigen, dweilen, het verwijderen van vingerafdrukken op ramen en deuren, het weghalen van spinnenwebben, etc.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Chapeau Woonkring Lingeerf

Dutch Protein & Services

Sir Rowland Hillstraat 3, Tiel

In Tiel staat het bedrijf Dutch Protein & Services. Aangezien het een voedselfabrikant is, staat hygiene hier voorop. Daaraan mogen wij bijdragen!

Wij verzorgen hier zowel de gewone schoonmaak van onder andere kantines en kantoren als specialistische schoonmaak. Voorbeelden hiervan zijn de opleveringsschoonmaak van de nieuwbouw, glasbewassing, vloeronderhoud etc. Zo kan er elke dag in een schone omgeving gewerkt worden.
Schoonmaakbedrijf Tiel - Dutch Protein & Services

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.