Over ons


Wij stellen ons graag aan u voor. Boeters Bedrijfsdiensten is het betrouwbare en persoonlijke schoonmaakbedrijf in regio Tiel, Culemborg en Geldermalsen. Ook in andere delen van het land kunt u ons vinden. Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij het 'standaard' schoonmaakwerk alleen, ook zijn wij gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, waterschade en vloeronderhoud. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

Uniek is dat wij uitsluitend werken met gekwalificeerd en opgeleid personeel, zodat wij u het beste resultaat kunnen garanderen. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Samen zullen we gaan zoeken naar de beste schoonmaakoplossing voor uw situatie.
Glansrijk schoon met een trotse glimlach.
Onzichtbaar op de achtergrond maar altijd Schoon

Hoe het allemaal begon


Boeters Bedrijfsdiensten is begonnen als een klein bedrijfje en is later uitgegroeid tot een mooi en professioneel bedrijf. Inmiddels bestaat het team uit 16 werknemers.

Robin Boeters is na zijn middelbareschooltijd in dienst gegaan bij een glazenwassersbedrijf en deed hier op jonge leeftijd al de nodige ervaring op. Zijn passie resulteerde in een eigen bedrijf: Boeters Bedrijfsdiensten. Robin richtte in 2006 het schoonmaakbedrijf op, waar hij op zaterdagen werkte naast zijn reguliere baan als glazenwasser. De werkzaamheden voor Robin groeiden hard, waardoor hij zich in 2011 volledig op het bedrijf ging focussen.

Boeters Bedrijfsdiensten conformeert zich aan de Code Verantwoord Marktgedrag en de werknemers zijn VCA-gecertificeerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het SIEV en hanteren wij de Code Verantwoord Marktgedrag.

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.