Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleverings-schoonmaak


Panden worden na een renovatie, verbouwing of nieuwbouw vaak bezemschoon opgeleverd. Bij het gebruiksklaar maken en het goed schoon krijgen van ruimtes is een opleveringsschoonmaak dan noodzakelijk.

Na een opleveringsschoonmaak van Boeters Bedrijfsdiensten bent u er dan ook van verzekerd dat u een brandschoon pand heeft! Klaar voor verkoop, huur of om in te trekken.

Onderdelen opleverings- schoonmaak


Wij als bedrijf kunnen ons voorstellen dat u niet direct weet wat er allemaal bij komt kijken. Daarom hebben wij de moeite genomen om een korte uitleg te geven over enkele werkzaamheden die bij zo'n schoonmaakbeurt uitgevoerd kunnen worden.

Stofverwijdering
Wanneer u in uw nieuwe pand trekt wilt u natuurlijk een schone omgeving. Daarom zorgen wij altijd dat al het stof in het gehele pand verwijderd is.

Verwijderen van cementsluier
Bij het leggen van wand- en vloertegels kan het nog wel eens gebeuren dat er cementsluier achter blijft. Hierdoor kan het uw vloer behoorlijk verpesten en daarom zorgen wij er altijd voor dat de cementsluier zorgvuldig verwijderd is.

Glasbewassing
Bij het verbouwen of bouwen van een pand worden de ramen vaak vuil. Voordat u in het pand trekt wilt u natuurlijk glanzende ramen waardoor u alles perfect kan zien. Daarom wassen wij de ramen altijd streeploos schoon.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten ook terecht voor onder andere dieptereiniging en gevelreiniging. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem contact op via het onderstaande nummer. Onze specialisten staan voor u klaar!

La Place

Meerdere vestigingen in Nederland

Bij de oplevering van een La Place plannen wij altijd drie dagen voor de opleveringsschoonmaak in. Op de eerste dag vindt een vooroplevering van de vloeren en tegelwanden plaats, waarbij de cementsluier van de vloertegels en wandtegels wordt verwijderd. Als we geen nieuwe tegels plaatsen, zorgen we ervoor dat de oude tegels er gloednieuw uitzien door het uitvoeren van een dieptereiniging. Op de eerste dag staat er ook nog geen meubilair in het restaurant, waardoor we een grondige schoonmaak uit kunnen voeren.

Op de tweede dag verwijderen we al het bouwstof op de wanden, het plafond en het meubilair. Daarnaast wassen we ook alle ramen in het restaurant en inspecteren we de vloer nogmaals.

Ten slotte voeren we op de derde dag nog een extra check uit om alle puntjes op de i te zetten en er zeker van te zijn dat we een perfecte opleveringsschoonmaak hebben uitgevoerd.
Opleveringsschoonmaak - La Place Nederland 1

Station Amsterdam Centraal

3 perrons

De meeste mensen kennen het prachtige gebouw van het station Amsterdam Centraal. Hier hebben wij als Boeters Bedrijfsdiensten een opleveringsschoonmaak mogen uitvoeren na de verbouwing. Er zijn namelijk 3 perrons voorzien van nieuwe tegels, maar hierbij is veel cementsluier ontstaan op de ruwe antislip tegel. Om deze ruwe tegels te reinigen hebben wij meerdere keren gebruik moeten maken van cementsluierverwijderaar, maar uiteindelijk hebben we het juiste resultaat weten te behalen.

Voor de opleveringsschoonmaak zijn de perrons volledig afgesloten en hebben wij in het weekend en 's nachts gewerkt. Want ook wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken en het juiste resultaat leveren.
Opleveringsschoonmaak - Station Amsterdam Centraal 1 Opleveringsschoonmaak - Station Amsterdam Centraal 2

Wijkcentrum Het Oosthonk

Meeslaan 2A, Tiel

Deze linoleum vloer was erg vervuild en er zat bijna geen was meer op. Doordat de vloer zo kaal gelopen was hebben wij ervoor gekozen om de vloer te diepstrippen, een grondige opleveringsschoonmaak dus. Diepstrippen houdt verder in dat we alle waslagen volledig verwijderen en de vloer weer vanuit nul wordt opgebouwd.

Deze opleveringsschoonmaak starten we met een basislaag, ook wel poriënvuller genoemd. Vervolgens worden de waslagen opgebouwd zodat de vloer beschermd is en zijn mooie glans terug krijgt. Het resultaat: een prachtige hoogglanzende vloer!
Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk  Tiel 1 Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk Tiel 2 Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk Tiel 3 Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk Tiel 4 Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk Tiel 5 Opleveringsschoonmaak - Het Oosthonk Tiel 6

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.