Onderdelen opleveringsschoonmaak

Onze specialisten kunnen zich voorstellen dat u niet direct weet wat er allemaal bij komt kijken. Daarom hebben wij de moeite genomen om een korte uitleg te geven over enkele werkzaamheden die bij zo’n schoonmaakbeurt uitgevoerd kunnen worden.

Stofverwijdering

Wanneer u in uw nieuwe pand trekt, wilt u natuurlijk een schone omgeving. Daarom zorgen wij altijd dat al het stof in het gehele pand verwijderd is.

Verwijderen van cementsluier

Bij het leggen van wand- en vloertegels kan het nog wel eens gebeuren dat er cementsluier achter blijft. Hierdoor kan het uw vloer behoorlijk verpesten en daarom zorgen wij er altijd voor dat de cementsluier zorgvuldig verwijderd is.

Glasbewassing

Bij het verbouwen of bouwen van een pand worden de ramen vaak vuil. Voordat u in het pand trekt wilt u natuurlijk glanzende ramen waardoor u alles perfect kan zien. Daarom wassen wij als glazenwasser de ramen altijd streeploos schoon.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten ook terecht voor onder andere gevelreiniging, vloeronderhoud en periodieke schoonmaak. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via onderstaand nummer.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij het ‘standaard’ schoonmaakwerk alleen, ook zijn wij gespecialiseerd in gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie