De verschillende technieken

Wij werken bij Boeters Bedrijfsdiensten met twee verschillende technieken, dit zijn de traditionele glasbewassing en de telewash (telescopische glasbewassing). Onze glazenwassers uit Tiel zijn VCA-gecertificeerd waardoor zij de werkzaamheden op een veilige en betrouwbare manier kunnen uitvoeren.

Traditionele methode

De traditionele manier gaat natuurlijk op de ouderwetse manier: met behulp van ladders en hoogwerkers.

Telewash

Telewash is een moderne vorm van glasbewassing. Hierbij wordt met een telelans gedemineraliseerd water omhoog gepompt en met een zachte borstel worden uw ramen en/of glasgevels en bijbehorende kozijnen streeploos gereinigd door één van onze glazenwassers. Met telewash werken wij veilig vanaf de grond tot en met 15 meter hoogte. Naast ramen is dit systeem uitermate geschikt voor damwanden en gevelplaten.

Glazenwasser Tiel - Voor
Voor
Glazenwasser Tiel - Na
Na

Verzekerd van streeploze ramen

Onze technieken zorgen voor schone, streeploze ramen. En schone ramen dragen natuurlijk bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Glazenwassen is echter niet alleen goed voor de uitstraling van het gebouw, maar ook voor de levensduur van uw ramen en kozijnen. Wanneer u de ramen regelmatig laat wassen heeft vuil geen enkele kans om in te slijten en laat het glas meer licht door. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor uw collega’s en werkomgeving. Voor uitstekende glazenwassers in de regio Tiel bent u bij Boeters bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij zijn ook uw glazenwasser in Geldermalsen en verdere omgeving.

Onze (overige) diensten

U kunt ons inschakelen voor eenmalige klussen, maar ook voor het periodiek wassen van uw glazen. De glazenwasser uit Tiel staat voor u klaar! U kunt ons ook vragen voor uw gevelreiniging, vloeronderhoud en als schoonmaakbedrijf kunnen we een opleveringsschoonmaak uitvoeren of uw bedrijfspand periodiek vanbinnen schoonmaken.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie