Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glazenwasser Tiel


Als glazenwasser in regio Tiel zorgen we er altijd voor dat uw ramen en/of glasgevels weer streeploos schoon zijn. De werkzaamheden worden te allen tijden uitgevoerd door een ervaren glazenwasser, die werkt volgens de laatste normen en regelgeving.

Voorkom gevaarlijke situaties

Glazen wassen is in sommige situaties een onhandig klusje en kan daarnaast ook nog gevaarlijk zijn. Bij grotere bedrijven kan dit een probleem vormen. Ramen zijn vaak op moeilijk bereikbare plekken of grote hoogten verwerkt. Maar ook deze plekken zijn voor onze glazenwassers uit de regio Tiel geen probleem. Tevens proberen onze glazenwassers bij de uitvoering van de glasbewassing altijd zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en de omgeving. De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Boeters Bedrijfsdiensten gaan dan ook altijd voor 100% resultaat. Schone ramen laten zien dat uw bedrijf er representatief uitziet. Dit geldt ook voor de gevels van uw bedrijfspand. Voor een glazenwasser uit Tiel bent u bij Boeters Bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Kortom, in de regio Tiel, Culemborg, Geldermalsen en Utrecht kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten.

De verschillende technieken


Wij werken bij Boeters Bedrijfsdiensten met twee verschillende technieken, dit zijn de traditionele glasbewassing en de telewash (telescopische glasbewassing). Onze glazenwassers uit Tiel zijn VCA-gecertificeerd waardoor zij de werkzaamheden op een veilige en betrouwbare manier kunnen uitvoeren. De traditionele manier gaat natuurlijk op de ouderwetse manier: met behulp van ladders en hoogwerkers.

Telewash

Telewash is een moderne vorm van glasbewassing. Hierbij wordt met een telelans gedemineraliseerd water omhoog gepompt en met een zachte borstel worden uw ramen en/of glasgevels en bijbehorende kozijnen streeploos gereinigd door één van onze glazenwassers. Met telewash werken wij veilig vanaf de grond tot en met 15 meter hoogte. Naast ramen is dit systeem uitermate geschikt voor damwanden en gevelplaten.

Verzekerd van streeploze ramen

Beide technieken zorgen voor schone, streeploze ramen. En schone ramen dragen natuurlijk ook bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Glazenwassen is echter niet alleen goed voor de uitstraling van het gebouw, maar ook voor de levensduur van uw ramen en kozijnen. Wanneer u de ramen regelmatig laat wassen heeft vuil geen enkele kans om in te slijten en laat het glas meer licht door. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor uw collega's en werkomgeving. Voor uitstekende glazenwassers in de regio Tiel bent u bij Boeters bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Onze (overige) diensten

U kunt ons inschakelen voor eenmalige klussen, maar ook voor het periodiek wassen van uw glazen. De glazenwasser uit Tiel staat voor u klaar! U kunt ons ook vragen voor uw gevelreiniging, dieptereiniging en als schoonmaakbedrijf kunnen we uw bedrijfspand periodiek vanbinnen schoonmaken.

Agro business park, Wageningen

Stichtsbeheer Veenendaal

In Wageningen vind je het Agro Business Park waar veel bedrijven hun pand hebben. Zo ook het bedrijf UP Learning, dat ons als glazenwasser gevraagd heeft de periodieke glasbewassing van hun pand uit te voeren.

Het pand bestaat uit een glazen gedeelte waarin de ingang van het gebouw verwerkt is. De eerste indruk die de klant van het pand krijgt, is dus het glaswerk. Daarom is het belangrijk dat door periodieke glasbewassing deze ramen compleet vlekvrij zijn.

UP Learning is al langere tijd klant van ons en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze glazenwassers.
Glazenwasser Tiel - Agro Business park Wageningen 4 Glazenwasser Tiel - Agro Business park Wageningen 5 Glazenwasser Tiel - Agro Business park Wageningen 6

Bierman Advocaten

Laan van westroijen 4, Tiel

Om een mooi uitzicht te behouden vanuit hun kantoorgebouw, was Bierman Advocaten in Tiel op zoek naar een glazenwasser om periodiek de glasbewassing uit te voeren. Het kantoorpand heeft een vrij unieke uitstraling, omdat de ramen grotendeels bedekt worden door lichtbuizen.

Voor de glasbewassing van dit pand maken we dan ook gebruik van een hoogwerker in combinatie met de tuckerpole, zodat we ook achter de lichtbuizen de glazen kunnen wassen. Wederom door het gebruik van osmosewater worden de werkzaamheden door de glazenwasser streeploos uitgevoerd.

Hierdoor kunnen de medewerkers van Bierman Advocaten weer lange tijd genieten van het uitzicht vanuit het kantoor.
Glazenwasser Tiel - Bierman Advocaten Tiel 2

Cruiseboten in Arnhem


In opdracht van Best Building Services wassen en zemen onze glazenwassers de ramen van cruiseboten die aanmeren in Arnhem. Dit zijn boten die normaal gesproken alleen over zoet water varen, alleen soms wordt er ook over zout water gevaren. Het probleem met zout water is dat dit al het materiaal van de boten aantast als het niet schoongemaakt wordt.

Vandaar dat onze glazenwassers de ramen door middel van glasbewassing schoon houden en het materiaal niet vroegtijdig vervangen hoeft te worden. Bij deze glasbewassing gebruiken we zogenaamd osmosewater, wat water is dat geen mineralen, bacteriën, kalk, etc. bevat. Dit osmosewater zorgt er dan ook voor dat er bij de glasbewassing geen resten achter blijven van druppels of zout, waardoor u een streeploos resultaat krijgt.

Om de glasbewassing van de hoge schepen vanaf de kade uit te kunnen voeren, maken we gebruik van een tuckerpole. Daardoor kan de glazenwasser op de kade blijven staan, zonder het gebruik van een ladder of hoogwerker, en toch de hoogste ramen van de cruiseboten bereiken. Dat is wel zo veilig voor onze glazenwassers uit regio Tiel.
Glazenwasser Tiel - Best Building Service Arnhem 1

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.