Enkele voordelen

van zandstralen
  • Zandstralen verwijderd bijna alle soort vuil.
  • Als u uw gevel laat zandstralen bent u samen met ons milieuvriendelijk aan het werk.
  • Steen waarop een zandstraling is uitgevoerd ziet er weer uit als nieuw.

Zandstralen


Een andere soort gevelreiniging waarvan Boeters Bedrijfsdiensten gebruikmaakt is het zandstralen van uw gevel. Zandstralen wordt gebruik om het meest hardnekkige vuil aan te pakken. Denkt u hierbij aan graffiti of roetaanslag. Het zand waarmee de gevel bestraald wordt, wordt gemengd met water. Deze zandstraling wordt daarna met semi-hoge druk tegen de gevel aan gespoten om zo te zorgen voor de perfecte gevelreiniging.

Het stralingsafval wordt door ons netjes opgeruimd en naar een afvalbewerkingsbedrijf gebracht. Het is ook handig om te weten dat u voor deze vorm van gevelreiniging in sommige gevallen een vergunning of ontheffing nodig heeft(?). Informeer hiervoor bij uw gemeente.

In de meeste gevallen is het niet nodig om de voegen van de muur opnieuw aan te brengen, vanwege de lagere druk die gebruikt wordt ten opzichte van bijvoorbeeld stoomcleanen.

Bekijk ook de andere soorten gevelreiniging.

Werkwijze zandstralenZandstralen - Werkwijze 1

1.

We vermengen water met een zogenaamd straalmiddel. Dat zorgt ervoor dat de gevel veel minder schade oploopt dan wanneer er enkel straalmiddel gebruikt wordt.
Zandstralen - Werkwijze 2

2.

Door het mengsel op de muur te spuiten, wordt het vuil van de muur afgesleten. Dit brengt overigens geen permanente schade aan uw gevel toe.
Zandstralen - Werkwijze 3

3.

Het mengsel dat we op de muur spuiten, ruimen we netjes op en brengen we naar een afvalverwerkingsbedrijf.


Eindresultaat


Zandstralen - Eindresultaat 1
Zandstralen - Eindresultaat 2
Zandstralen - Eindresultaat 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.