Hoe wij te werk gaan

Allereerst komen we graag bij u langs om uw gevel te bekijken. Er zijn diverse technieken om uw vervuilde gevel te reinigen. Samen zullen we kijken welke soort gevelreiniging het beste aansluit bij uw wensen en behoeftes. We kiezen de methode die het hoogste resultaat bereikt zonder dat uw muren beschadigd raken.

Uiteraard wordt u steevast voorzien van transparant en eerlijk advies. Ook nog eens geheel vrijblijvend.

Voordat wij uw gehele gevel reinigen, voeren wij graag een test uit. Door een m² van uw buitenmuur te reinigen, weet u zeker of u tevreden bent met het eindresultaat. Wij achterhalen zo direct hoe uw gevel reageert op reiniging en kunnen een goede indicatie geven van de prijs.

Nieuwsgierig naar de soorten gevelreiniging die wij aanbieden? Lees hieronder verder. Of neem gerust contact met ons op. Graag helpen wij u verder.

Gevelreiniging Zaltbommel - Aanpak

Veelgestelde vragen

Kunnen stenen beschadigen tijdens de reiniging?

Stenen die zich in een goede staat bevinden kunnen niet beschadigd raken. Als ze poreus of uitgedroogd zijn, zoeken we een manier om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Kan iedere gevel gereinigd worden?

Dat is afhankelijk van het gewenste resultaat en de gevelachtergrond. We kunnen dit achterhalen door een proefstuk te zetten. Zo ziet u een stukje van het resultaat en zien wij de reactie van de stenen op reiniging.

Hoeveel kost gevelreiniging?

Hoeveel gevelreiniging kost, hangt af van meerdere factoren. Wanneer wij ongeveer een m² gereinigd hebben als proefstuk, heeft u niet alleen een beeld bij uw gereinigde gevel.

Wij kunnen dan ook een goede prijsindicatie geven van de totale kosten. Deze worden, onder andere, bepaald door de gebruikte reinigingstechniek, het totaal aantal vierkante meters en de bereikbaarheid van uw gevel.

Graag stellen wij een offerte voor u op.

Waarom zou ik mijn gevel laten reinigen door jullie?

Wanneer u ervoor kiest om uw gevel door ons te laten reinigen, heeft u profijt van vele voordelen. Door gevelreiniging zal uw gevel er weer als nieuw uitzien. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om een gloednieuwe gevel aan te schaffen wanneer uw huidige gevel vervuild is.

Daarnaast stijgt de waarde van uw woning of bedrijfspand, verlaagt het de kans op toekomstige schade én wordt de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd.

Kortom, gevelreiniging levert een legio aan voordelen op. Zinvol én doelgericht.

Hoelang duurt het om een gevel te reinigen?

Dit kost gemiddeld maar een dag. Maar dit hang natuurlijk af van het aantal m2. Neem contact op om de exacte tijd te achterhalen.

Kosten en offerte aanvragen

Als u gevelreiniging in Zaltbommel laat uitvoeren komen er diverse kosten kijken. Er spelen meerdere factoren een rol bij de prijsopbouw, daarom is er geen vast bedrag te noemen voor gevelreiniging.

De prijs hangt onder andere af van het soort vuil, de ondergrond en de methode die hierbij het beste toegepast kan worden. Daarom verzoeken we u om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat we een gerichte prijs kunnen geven voor uw gevelreiniging in Zaltbommel.

Wij streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te beschadigen bij onze werkzaamheden. We houden ons strikt aan alle milieueisen en gaan op een verantwoorde wijze met de reiniging om.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen