Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging Zaltbommel

Een frisse gevel


Woont u in een oudere woning of bent in in bezit van een ouder pand? Dan is de kans groot dat de gevel en het voegwerk op een bepaald moment zichtbaar vervuild is. Geen fris gezicht en dus tijd om uw gevel te reinigen! Onze experts laten uw gevel er weer als nieuw uitzien.

Vakwerk

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het reinigen van uw gevel? Wij zijn dé gevelreiniging specialist in Zaltbommel. We gaan zowel voor particuliereen als zakelijke klanten aan de slag. We maken van uw woning of pand weer een visitekaartje. Naast de mooie uitstraling zorgt regelmatige reiniging ook voor een langere levensduur. Genoeg voordelen om zuinig met de buitenkant van uw woning of pand om te gaan. Onze specialisten komen graag langs om uw gevel te inspecteren en een klein stukje van het resultaat te tonen.

Naast Zaltbommel kunt u ook terecht bij ons in onder andere Geldermalsen, Tiel, Den Bosch, Oss, Veenendaal. Neem gerust contact op.
Gevelreiniging Zaltbommel - Werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Voordat wij uw gehele gevel reinigen, voeren wij graag een test uit. Door een m2 van uw buitenmuur te reinigen, weet u zeker of u tevreden bent met het eindresultaat. Wij achterhalen zo direct hoe uw gevel reageert op reiniging en kunnen een goede indicatie geven van de prijs.

Er zijn diverse technieken om uw vervuilde gevel te reinigen. Welke methode het best bij uw gevel past, hangt af van verschillende factoren. We kiezen de methode die het hoogste resultaat bereikt zonder dat uw muren beschadigt raken. Na het reinigen kunnen wij de gevel impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw gevel vocht afstoot waardoor vuil zich minder snel hecht. Uw gevel blijft zo in het vervolg langer schoon! Ideaal toch?

Gevelreiniging Zaltbommel - De kosten voor een gevelreiniging

Verantwoordelijke aanpak

Wij streven ernaar dat het milieu zo min mogelijk beschadigt raakt bij onze werkzaamheden. We houden ons strikt aan alle milieueisen en gaan op een veranwtoorde wijze met de reiniging om.

Door onze professionele apparatuur en gekwalificeerd personeel leveren we een hoge kwaliteit. Ramen en kozijnen worden uit bescherming afgeplakt, om zo vuil en beschadiging te voorkomen.

Na onze werkzaamheden laten wij buiten alles netjes achter. Onze komst is alleen terug te zijn aan uw stralende gevel!

Op zoek naar gevelreiniging in Zaltbommel? Wij gaan graag aan de slag om het optimale resultaat te realiseren: uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Soorten gevelreiniging

Op basis van de soort vervuiling en gevel bepalen we de gevel reinigingstechniek. Wij hebben diverse methodes die we inzetten bij onze werkzaamheden:

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Veelgestelde vragen
Kunnnen stenen beschadigt raken tijdens de reiniging?
Stenen die zich in een goede staat bevinden kunnen niet beschadigt raken. Als ze poreus of uitgedroogd zijn, zoeken we een manier om de schade zo veel mogelijk te beperken.
Kan iedere gevel gereinigd worden?
Dat is afhankelijk van het gewenste resultaat en de gevelachtergond. We kunnen dit achterhalen door een proefstuk te zetten. Zo ziet u een stukje van het resultaat en zien wij de reactie van de stenen op reiniging.
Hoeveel kost gevelreiniging?
Hoeveel gevelreiniging kost, hangt af van meerdere factoren. Wanneer wij ongeveer een m2 gereinigd hebben als proefstuk, heeft u niet alleen een beeld bij uw gereinigde gevel.

Wij kunnen dan ook een goede prijsindicatie geven van de totale kosten. Deze worden, onder andere, bepaald door de gebruikte reinigingstechniek, het totaal aantal vierkante meters en de bereikbaarheid van uw gevel.

Graag stellen wij een offerte voor u op.
Waarom zou ik mijn gevel laten reinigen door jullie?
Wanneer u ervoor kiest om uw gevel door ons te laten reinigen, heeft u profijt van vele voordelen. Door gevelreiniging zal uw gevel er weer als nieuw uitzien. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om een gloednieuwe gevel aan te schaffen wanneer uw huidige gevel vervuild is.

Daarnaast stijgt de waarde van uw woning of bedrijfspand, verlaagt het de kans op toekomstige schade én wordt de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd.

Kortom, gevelreiniging levert een legio aan voordelen op. Zinvol én doelgericht.
Hoelang duurt het om een gevel te reinigen?
Dit kost gemiddeld maar een dag. Maar dit hang natuurlijk af van het aantal m2. Neem contact op om de exacte tijd te achterhalen.

Particulier

Wadenoijen

In Wadenoijen zijn we aan de slag geweest bij een particuliere woning. Hiernaast ziet u op de foto’s een enorm verschil van voor en na. De woning heeft zijn originele kleur weer teruggekregen.

We hebben hier door middel van softstralen het gewenste resultaat bereikt. Voordat we begonnen, zijn alle ramen en kozijnen netjes afgeplakt. Zo zijn deze beschermt tegen beschadiging en vuil.

De bewoners kunnen nu weer genieten van een schone gevel die er als nieuw uitziet.
Gevelreiniging Zaltbommel - Particulier Wadenoijen Gevelreiniging Zaltbommel - Particulier referentie

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

Bewoners uit Tricht kwamen met de opdracht om hun vervuilde gevel te laten reinigen. Ze wilden graag weer een frisse en schone uitstraling geven aan het huis. Boeters Bedrijfsdiensten biedt meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen raken de stenen niet beschadigd, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Na de reiniging hebben we de gevel ook geïmpregneerd. De klant wilde dit graag, omdat het resultaat dan lang zichtbaar blijft.
Gevelreiniging Zaltbommel - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging Zaltbommel - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging Zaltbommel - Particulier Tricht 3

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Voor dit pand kwam de vraag of we reiniging aan de totale buitengevel konden uitvoeren. Deze gevelreiniging bestond uit; trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmosesysteem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de reiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Gevelreiniging Zaltbommel - Bierman Advocaten Tiel 1

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.