Hoe wij te werk gaan

Allereerst komen we graag bij u langs om uw gevel te bekijken. Er zijn diverse technieken om uw vervuilde gevel te reinigen. Samen zullen we kijken welke soort gevelreiniging het beste aansluit bij uw wensen en behoeftes. We kiezen de methode die het hoogste resultaat bereikt zonder dat uw muren beschadigd raken.

Uiteraard wordt u steevast voorzien van transparant en eerlijk advies. Ook nog eens geheel vrijblijvend.

Voordat wij uw gehele gevel reinigen, voeren wij graag een test uit. Door een m2 van uw buitenmuur te reinigen, weet u zeker of u tevreden bent met het eindresultaat. Wij achterhalen zo direct hoe uw gevel reageert op reiniging en kunnen een goede indicatie geven van de prijs.

Nieuwsgierig naar de soorten gevelreiniging die wij aanbieden? Lees hieronder verder. Of neem gerust contact met ons op. Graag helpen wij u verder.

Gevelreiniging Zaltbommel - Aanpak

Veelgestelde vragen

Kunnen stenen beschadigt raken tijdens de reiniging?

Stenen die zich in een goede staat bevinden kunnen niet beschadigt raken. Als ze poreus of uitgedroogd zijn, zoeken we een manier om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Kan iedere gevel gereinigd worden?

Dat is afhankelijk van het gewenste resultaat en de gevelachtergond. We kunnen dit achterhalen door een proefstuk te zetten. Zo ziet u een stukje van het resultaat en zien wij de reactie van de stenen op reiniging.

Hoeveel kost gevelreiniging?

Hoeveel gevelreiniging kost, hangt af van meerdere factoren. Wanneer wij ongeveer een m2 gereinigd hebben als proefstuk, heeft u niet alleen een beeld bij uw gereinigde gevel.

Wij kunnen dan ook een goede prijsindicatie geven van de totale kosten. Deze worden, onder andere, bepaald door de gebruikte reinigingstechniek, het totaal aantal vierkante meters en de bereikbaarheid van uw gevel.

Graag stellen wij een offerte voor u op.

Waarom zou ik mijn gevel laten reinigen door jullie?
Wanneer u ervoor kiest om uw gevel door ons te laten reinigen, heeft u profijt van vele voordelen. Door gevelreiniging zal uw gevel er weer als nieuw uitzien. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om een gloednieuwe gevel aan te schaffen wanneer uw huidige gevel vervuild is.

Daarnaast stijgt de waarde van uw woning of bedrijfspand, verlaagt het de kans op toekomstige schade én wordt de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd.

Kortom, gevelreiniging levert een legio aan voordelen op. Zinvol én doelgericht.

Hoelang duurt het om een gevel te reinigen?

Dit kost gemiddeld maar een dag. Maar dit hang natuurlijk af van het aantal m2. Neem contact op om de exacte tijd te achterhalen.

Verantwoordelijke aanpak

Wij streven ernaar dat het milieu zo min mogelijk beschadigt raakt bij onze werkzaamheden. We houden ons strikt aan alle milieueisen en gaan op een verantwoorde wijze met de reiniging om.

Door onze professionele apparatuur en gekwalificeerd personeel leveren we een hoge kwaliteit. Ramen en kozijnen worden uit bescherming afgeplakt, om zo vuil en beschadiging te voorkomen.

Na onze werkzaamheden laten wij buiten alles netjes achter. Onze komst is alleen terug te zijn aan uw stralende gevel!

Op zoek naar gevelreiniging in Zaltbommel? Wij gaan graag aan de slag om het optimale resultaat te realiseren: uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen