Onze aanpak

Wij komen graag langs om jouw gevel te bekijken. Boeters bedrijfsdiensten heeft verschillende manieren voor gevelreiniging. Samen stemmen we af welke gevelreiniging methode het best aansluit bij de ondergrond en uw wensen. We voorzien u altijd van eerlijk advies, geheel vrijblijvend.

Het doel is om uw gevel zo goed mogelijk te reinigen zonder beschadiging aan te brengen. Daarom zetten wij graag een proefstuk. U ziet alvast een stukje van het eindresultaat en wij kunnen zo de beste methode bepalen. Boeters Bedrijfsdiensten gaat graag aan de slag met uw gevel. Zo heeft u binnenkort weer een stralende woning of pand, die er als nieuw uitziet.

Lees hieronder meer over welke verschillende manieren gevelreiniging wij aanbieden en al onze diensten. We helpen u graag verder bij vragen. Neem gerust contact op.

Gevelreiniging Veenendaal - Aanpak

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Wat zijn de voordelen van gevelreiniging?

Gevelreiniging zorgt ervoor dat het aanslag op jouw gevel wordt verwijderd. Hierdoor verdwijnt het vuil en zal uw gevel er weer als nieuw uitzien.

Bovendien verhoogt het de waarde van uw pand, beschermt het tegen eventuele schade en wordt de levensduur van uw gevel verlengd.

Kortom, gevelreiniging levert een legio aan voordelen op waar u écht wat aan heeft.

Hoe duur is gevelreiniging?

Hoe duur gevelreiniging voor u is, hangt af van verschillende factoren. De kosten zijn, onder andere, afhankelijk van het aantal m2 van uw gevel, het type vuil op de gevel en hoe makkelijk het te reinigen oppervlak bereikbaar is. Graag stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?

Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Gekwalificeerd & betrouwbaar

Het bieden van kwaliteit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Vandaar dat ons personeel gekwalificeerd en opgeleid is. Door eigen apparatuur te gebruiken zijn we in staat om het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast het vrijblijvend aanvragen van een offerte, zetten wij graag een proefstuk. Zo ziet u het uiteindelijke resultaat en weten wij wat de reactie is van de stenen op de reiniging.

Nadat het proefstuk gezet is, hebben onze professionals een goed beeld bij de totale omvang van de klus. U kunt dan meteen rekenen op een realistische prijsindicatie.

Voor alle soorten gevelreiniging in Veenendaal zijn wij uw vakkundige partij. Neem gerust contact op. Bij het aanvragen van een offerte heeft u binnen 1 werkdag reactie. Daarna gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen