Gevelreiniging Veenendaal - header
Gevelreiniging Veenendaal - header

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging Veenendaal

Boeters bedrijfsdiensten is uw betrouwbare gevelreiniging partij.


Boeters bedrijfsdiensten biedt gevelreiniging in Veenendaal aan. Begint u gevel er vervuild en onverzorgd uit te zien? Wilt u dat uw gevel er weer als nieuw uitziet? Bent u van plan uw gevel te laten reinigen? Dan schieten onze professionele reinigers u graag te hulp. U kunt als particuliere en zakelijke klant bij ons terecht.

We hebben al voor vele klanten de gevel naar wens gereinigd. Wacht dus niet langer, wij laten uw gevel weer stralen.

Onze aanpak

Wij komen graag langs om jouw gevel te bekijken. Boeters bedrijfsdiensten heeft verschillende manieren voor gevelreiniging. Samen stemmen we af welke gevelreiniging methode het best aansluit bij de ondergrond en uw wensen. We voorzien u altijd van eerlijk advies, geheel vrijblijvend.

Het doel is om uw gevel zo goed mogelijk te reinigen zonder beschadiging aan te brengen. Daarom zetten wij graag een proefstuk. U ziet alvast een stukje van het eindresultaat en wij kunnen zo de beste methode bepalen. Boeters Bedrijfsdiensten gaat graag aan de slag met uw gevel. Zo heeft u binnenkort weer een stralende woning of pand, die er als nieuw uitziet.

Lees hieronder meer over hoe wij te werken gaan en welke verschillende manieren gevelreiniging wij aanbieden. We helpen u graag verder bij vragen. Neem gerust contact op.
Contact

Gevelreiniging Veenendaal- Al meer dan 14 jaar de specialist in gevelreiniging

Gekwalificeerd & betrouwbaar

Het bieden van kwaliteit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Vandaar dat ons personeel gekwalificeerd en opgeleid is. Door eigen apparatuur te gebruiken zijn we in staat om het meest hardnekkige vuil te verwijderen.
“We hebben het mooiste huis uit de straat”
- particulier Tricht
Bekijk meer projecten
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast het vrijblijvend aanvragen van een offerte, zetten wij graag een proefstuk. Zo ziet u het uiteindelijke resultaat en weten wij wat de reactie is van de stenen op de reiniging. Voor alle soorten gevelreiniging in Veenendaal zijn wij uw vakkundige partij. Neem gerust contact op. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.
Gevelreiniging Veenendaal - De kosten voor een gevelreiniging

Al meer dan 14 jaar uw specialist

Wij reinigen sinds 2006 al veilig, betrouwbaar en professioneel stenen en glasvezels. Hierbij houden we ons geheel aan al de milieu eisen. Door hoogwaardige apparatuur en gekwalificeerd personeel kunnen wij een zeer hoge kwaliteit waarborgen.

Bent u dus op zoek naar gevelreiniging in Veenendaal? Dan ontzorgen wij u graag. Binnen 1 dag hebben wij vaak al uw gehele gevel gereinigd. Ook voor gevelreiniging in de omgeving van Geldermalsen, Oss, Tiel, Den Bosch en Zaltbommel kunt u bij ons terecht.

Wij laten de gevel van uw woning of bedrijfspand weer stralen. We komen graag langs voor inspectie om zo de juiste soort reiniging toe te passen. Hieronder leest u daar meer over.
Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Wat zijn de voordelen van gevelreiniging?
Gevelreiniging zorgt ervoor dat het aanslag op jouw gevel wordt verwijderd. Hierdoor verdwijnt het vuil en zal uw gevel er weer als nieuw uitzien.

Bovendien verhoogt het de waarde van uw pand, beschermt het tegen eventuele schade en wordt de levensduur van uw gevel verlengd.

Kortom, gevelreiniging levert een legio aan voordelen op waar u écht wat aan heeft.
Hoe duur is gevelreiniging?
Hoe duur gevelreiniging voor u is, hangt af van verschillende factoren. De kosten zijn, onder andere, afhankelijk van het aantal m2 van uw gevel, het type vuil op de gevel en hoe makkelijk het te reinigen oppervlak bereikbaar is.

Graag stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Verschillende soorten gevelreiniging

Hieronder worden onze 4 soorten gevelreiniging benoemd. Op basis van de vervuiling kiezen wij de meest effectieve manier. Zo bereiken we het maximale resultaat. De gevel van uw woning of bedrijfspand zal er weer als nieuw uitzien.

Een manier van gevelreiniging is stoomcleanen. Deze techniek wordt vaak gebruikt als er milde aanslag op de gevel zit, denk aan mos of klimop. Een gevel reinigen kan ook door middel van chemische reiniging. Dit is voornamelijk voor heftigere aanslag zoals verfresten en roet. Voor hardnekkig vuil zoals graffiti is zandstralen de juiste oplossing. De gevel wordt vervolgens onder grote druk gereinigd, waardoor het vuil loslaat.

Uw muur na de reiniging beschermen? Kies ervoor om de muur te impregneren. Het laagje impregneermiddel zorgt ervoor dat in de toekomst grote schade aan uw gevel wordt voorkomen. Het impregneren van de muur betekent letterlijk dat de muur geen water meer doorlaat. Andere bijkomende voordelen van impregneren zijn; een brandvertragend effect en het makkelijk verwijderen van eventuele nieuwe stoffen, zoals graffiti. Wij maken gebruik van milieuvriendelijk-impregneermiddel.


Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Referenties

Hieronder ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten, bij zowel particulieren als bedrijven. Er is voor de uitvoering nauwkeurig naar de gevel gekeken waarna de juiste gevelreiniging techniek is toegepast. Bekijk onze referenties in de omgeving van Veenendaal en zie het verschil die wij hebben gemaakt voor onze klanten. Boeters Bedrijfsdiensten laat uw gevel weer stralen.


Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

Deze geverfde woning staat in het groenrijke gebied van Rhenen. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat zal de gevel sneller vervuild raken door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor deze gevelreiniging hebben we een gepaste techniek gebruikt met licht verwarmd water onder hoge druk. Op deze manier zal de verf niet oplossen en blijft de woning in uitstekende staat. Bij het zien van de afbeeldingen krijgt u een goed beeld wat het reinigen kan betekenen voor de woning.
Gevelreiniging - Veenendaal Gevelreiniging - Particulier Rhenen 2 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 3

Agro business park

Wageningen

Voor een pand op het Agro Business Park in Wageningen voeren wij de periodieke glasbewassing al langere tijd uit. Na het goede werk dat wij geleverd hebben kwam er een extra opdracht, namelijk een opdracht voor gevelreiniging.

De gevelreiniging is uitgevoerd door middel van een hogedrukreiniger met warm water en een hoogwerker. Ten slotte hebben we de glasbewassing uitgevoerd, als aanvulling op de uitgevoerde gevelreiniging.
Gevelreiniging - Veenendaal Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 2 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 3

Huisartsenpraktijk

Ommeren

In Ommeren waren de oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er onverzorgd en enigszins verwaarloosd uit. Hierdoor was het dak zeer zeker toe aan een gevelreiniging, zodat het zijn oranje kleur weer met trots kan presenteren.

Om het dak schoon te maken is gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zijn er namelijk voorstander van om zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter te laten na onze gevelreiniging.
Gevelreiniging - Veenendaal Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2

Particulier


De eigenaren van deze woning wilden weer een frisse en verzorgde gevel. Boeters Bedrijfsdiensten koos om de gevelreiniging techniek softstralen toe te passen. Als eerst is er een proefstuk gezet om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vervolgens zijn we met onze torbo straalunit aan de slag gegaan. Er is een hele fijne korrel straalzand gebruikt.

Na de gevelreiniging hebben we de muren geïmpregneerd. Zo blijft de gevel droog en schoon. De bewoners kunnen hierdoor langer genieten van het behaalde resultaat.
Gevelreiniging Veenendaal - Particulier Softstralen Gevelreiniging Veenendaal - Particulier Softstralen Gevelreiniging Veenendaal - Particulier Softstralen Gevelreiniging Veenendaal - Particulier Softstralen Gevelreiniging Veenendaal - Particulier Softstralen

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.