Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging Tiel

Wilt u weer een frisse gevel? Boeters Bedrijfsdiensten kan u hierbij helpen.


Als u op zoek bent naar professionele gevelreiniging in Tiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw gevel zo goed mogelijk wordt gereinigd, zonder deze te beschadigen. Onze vakkundige reinigers gaan graag aan de slag met uw gevel. Voor de beste gevelrenovatie in Tiel belt u Boeters Bedrijfsdiensten!

Eerlijk advies

Het belangrijkst is dat u uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. Vandaar raden we het aan om een proefstuk te laten zetten. Zo heeft u een duidelijk beeld van hoe het wordt en kunnen wij kijken hoe de stenen op de reiniging reageren.

Met al ruim 14 jaar ervaring en vele tevreden klanten zijn wij de betrouwbare partij voor gevelreiniging in Tiel. Ook voor gevelreiniging in de omgeving van Geldermalsen, Oss, Den Bosch, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht.
Gevelreiniging Tiel - Al meer dan 14 jaar de specialist in gevelreiniging

Hoge kwaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor uw gevel. Ons personeel is gekwalificeerd en opgeleid, zij weten exact hoe ze te werk moeten gaan om het maximale effect te bereiken zonder uw gevel te beschadigen.
“We hebben het mooiste huis uit de straat”
- particulier Tricht
Bekijk meer projecten

Wij voldoen aan de milieueisen

Benieuwd of onze reiniging milieuvriendelijk is? Wij vinden het net zoals u belangrijk dat het milieu zo min mogelijk wordt beschadigd. Vandaar dat wij ons ook strikt aan alle milieueisen houden. Voor milieuvriendelijke gevelreiniging in Tiel zit u bij ons goed.
Gevelreiniging Tiel - De kosten voor een gevelreiniging

Prijzen gevelreiniging in Tiel

Wij willen u een zo laag mogelijke prijs bieden, waarbij wij wel het maximaal mogelijke eindresultaat kunnen garanderen. Aangezien verschillende factoren een rol spelen bij de prijsopbouw is er geen vast bedrag te noemen voor gevelreiniging.

Prijsopbouw
  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)

Soorten gevelreiniging

Er zijn diverse manieren om gevels schoon te maken. Wij kiezen de manier op basis van de soort vervuiling, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. De verschillende gevelreiniging soorten zijn:

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht. Vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld voor het verwijderen van graffiti. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevelreiniging gekozen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met hoge druk en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti door middel van gevelreiniging volledig verdwenen. ​Nu is de gevel weer als nieuw!
 Gevelreiniging Tiel - VvE de Waker Tiel 1 Gevelreiniging Tiel - VvE de Waker Tiel 2

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Van de eigenaren van dit pand kwam de vraag of we gevelreiniging aan de totale buitengevel van het pand konden uitvoeren. Deze gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmosesysteem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de gevelreiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Gevelreiniging Tiel - Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden hun vervuilde gevel laten reinigen om het weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de reiniging hebben de bewoners er voor gekozen om de gevel te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel zal langer schoon blijven en u geniet langer van het resultaat.​
Gevelreiniging - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging - Particulier Tricht 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.