Hoge kwaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor uw gevel. Ons personeel is gekwalificeerd en opgeleid, zij weten exact hoe ze te werk moeten gaan om het maximale effect te bereiken zonder uw gevel te beschadigen.

Graag zetten wij ook een proefstuk voor u. Dit houdt in dat onze experts een vierkante meter van uw gevel zullen reinigen. Hiermee krijgt u niet alleen een voorproefje van het eindresultaat. Tevens kunnen wij na het reinigen van een proefstuk een goede prijsindicatie geven.

Wij voldoen aan de milieueisen

Benieuwd of onze reiniging milieuvriendelijk is? Wij vinden het net zoals u belangrijk dat het milieu zo min mogelijk wordt beschadigd. Vandaar dat wij ons ook strikt aan alle milieueisen houden. Voor milieuvriendelijke gevelreiniging in Tiel zit u bij ons goed.

Gevelreiniging Tiel - Tekst

Veelgestelde vragen

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is, zoals de naam al zegt, het reinigen van de gevel. Gevelreiniging is een onderdeel van gevelonderhoud. Gevelonderhoud is verstandig om regelmatig uit te voeren. Door de gevel van uw woning te reinigen, verwijdert u aanslag en vuil van de gevel. Met als resultaat een schone gevel.

Kunnen jullie de gevel impregneren?

Ja. Onze vakkundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het impregneren van gevels. Door te impregneren verlengt u de levensduur van uw gevel aanzienlijk. Dankzij het impregneren van de muur wordt vocht en vuil afgestoten. Daarnaast heeft impregneren ook een isolerende werking, waardoor u direct bespaart op de energierekening. Wij adviseren u graag.

Waarom gevelreiniging toepassen?

Ongemerkt wordt uw woning of bedrijfspand pand vuil. Stenen worden donkerder en dit zorgt voor een slechte uitstraling. Dankzij gevelreiniging krijgt uw woning of bedrijfspand een schoon en frisse uitstraling. Daarnaast voorkomt gevelreiniging schade en slijtage aan de gevel.

Hoe lang duurt een gevelreiniging?

Het reinigen van de gevel duurt gemiddeld één dag. De exacte tijd die wij nodig hebben is afhankelijk van het oppervlakte en het soort vuil van uw gevel. Neem gerust contact op.

Komt er veel vuil vrij tijdens gevelreiniging?

Tijdens de gevelreiniging komt er stof en zand vrij. Uiteraard sluiten wij ramen en deuren tijdens de reiniging. Hierdoor zult u binnen geen last hebben van vuil in uw huis of bedrijfspand. Na afloop zorgen wij ervoor dat u aan de buitenkant geen afval kunt vinden. Enkel een schone en frisse gevel.

Prijzen gevelreiniging Tiel

Wij willen u een zo laag mogelijke prijs bieden, waarbij wij wel het maximaal mogelijke eindresultaat kunnen garanderen. Aangezien meerdere factoren een rol spelen bij de prijsopbouw is er geen vast bedrag te noemen voor gevelreiniging.

Prijsopbouw

  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen