Hoge kwaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor uw gevel. Ons personeel is gekwalificeerd en opgeleid, zij weten exact hoe ze te werk moeten gaan om het maximale effect te bereiken zonder uw gevel te beschadigen.

Graag zetten wij ook een proefstuk voor u. Dit houdt in dat onze experts een vierkante meter van uw gevel zullen reinigen. Hiermee krijgt u niet alleen een voorproefje van het eindresultaat. Tevens kunnen wij na het reinigen van een proefstuk een goede prijsindicatie geven.

Wij voldoen aan de milieueisen

Benieuwd of onze reiniging milieuvriendelijk is? Wij vinden het net zoals u belangrijk dat het milieu zo min mogelijk wordt beschadigd. Vandaar dat wij ons ook strikt aan alle milieueisen houden. Voor milieuvriendelijke gevelreiniging in Tiel zit u bij ons goed.

Gevelreiniging Tiel - Tekst

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?

Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Prijzen gevelreiniging Tiel

Wij willen u een zo laag mogelijke prijs bieden, waarbij wij wel het maximaal mogelijke eindresultaat kunnen garanderen. Aangezien meerdere factoren een rol spelen bij de prijsopbouw is er geen vast bedrag te noemen voor gevelreiniging.

Prijsopbouw

  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen