Enkele voordelen

van stoomcleanen
  • Bij deze methode van gevelreiniging wordt alleen gebruik gemaakt van warm water en elektriciteit. Chemicaliën, die wel gebruikt worden bij chemisch reinigen, komen niet te pas bij deze vorm van reinigen.
  • Het stoomcleanen van uw gevel is niet schadelijk voor oppervlakten die hitteresistent zijn.
  • Het is bewezen dat reinigen met stoom ziektekiemen, bacteriën en huisstofmijt doodt.

Stoomcleanen gevel


Met stoomcleanen wordt de gevel door middel van stoom gereinigd. Dit is een geschikte gevelreiniging methode om lichte vervuiling van uw gevel te verwijderen. Bij lichte vervuiling van uw gevel kunt u denken aan algen, mos, klimop en spinnen.

Bij de reiniging wordt het water verhit tot maximaal 150 graden en met hoge druk op uw gevel gespoten. De warmte en de hoge druk zorgen ervoor dat het vuil makkelijk loslaat. Hierdoor kan overig vuil simpel weggespoeld worden. Zo is uw gevel weer als nieuw!

Gevel stoomcleanen wordt meestal toegepast op kalkzandstenen oppervlakten en damwandplaten. Om onder andere groene aanslag en lichte vervuiling te verwijderen.

Bekijk hieronder hoe het stoomcleanen van een gevel bij Boeters Bedrijfsdiensten in zijn werk gaat. Wij gaan ook graag voor u aan de slag.

Bekijk het eindresultaat hieronder.

Werkwijze stoomcleanenStoomcleanen van uw gevel - Werkwijze 1

1.

Het spuitwater wordt verhit tot ongeveer 150ºC en vervolgens onder hoge druk tegen de gevel aangespoten.
Stoomcleanen van uw gevel - Werkwijze 2

2.

Het hete water, in combinatie met de hoge druk, zorgt ervoor dat het oppervlakkige vuil loslaat van de gevel.
Stoomcleanen van uw gevel - Werkwijze 3

3.

Het losgelaten vuil wordt van de gevel gespoeld, waardoor de gevel weer vuilvrij is.


Wettelijke eisen

Vanuit de wet zijn er een aantal regels rondom stoomcleanen. Ten eerste dient het gebruikte water van het stoomcleanen opgevangen te worden. Het opgevangen water mag onder geen enkele voorwaarde zonder te reinigen geloosd worden. Daarnaast mag het stoomcleanen geen geluidsoverlast veroorzaken. In sommige gemeentes is het zelfs noodzakelijk om een ontheffing aan te vragen voor stoomreinigen. Dit soort wettelijke verplichtingen maken het erg lastig om zelf uw gevel te reinigen. Schakel daarom Boeters Bedrijfsdiensten in. Wij zijn dé professional voor het stoomcleanen van uw gevel!

Uw deskundige stoomcleaner

Boeters Bedrijfsdiensten werkt enkel met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Zo garanderen wij u het beste resultaat. Wij streven ernaar om hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Wij kunnen bijna elk type gevel reinigen. Samen bepalen we welke gevelreiniging het gewenste resultaat oplevert en de juiste keuze is voor uw gevel.

We starten met het zetten van een proefstuk. Dit houdt in dat we ongeveer één vierkante meter van uw gevel reinigen. Zo krijgt u een goed beeld van het toekomstige eindresultaat en voorkomen wij mogelijke schade door de manier van gevelreiniging.

Na het reinigen kunt u de gevel ook laten impregneren door ons. Dit zorgt ervoor dat uw gevel waterafstotend wordt en vuil niet in de muren trekt. Zo blijft het resultaat van de reiniging ook langer zichtbaar. Geniet hierdoor nog langer van een schone gevel.

We gaan onder andere voor u aan de slag in Tiel, Geldermalsen, Den Bosch, Oss, Veenendaal en omstreken.

Milieuvriendelijke reiniging

Stoomcleanen is een milieuvriendelijke vorm van gevelreiniging. In plaats van chemicaliën wordt er alleen maar heet water en elektriciteit gebruikt. Stoomcleanen garandeert een duurzaam resultaat.

Contact ons gerust

Wilt u uw gevel laten reinigen en heeft u nog vragen rondom het stoomcleanen? Bent u benieuwd of deze techniek ook op uw gevel toegepast kan worden? Wij beantwoorden graag al uw vragen, dus neem gerust contact met ons op! Dit is geheel vrijblijvend. Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt ook een gratis offerte aanvragen.

Bekijk hier onze andere gevelreiniging soorten.

Eindresultaat


Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 1
Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 2
Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.