Werkwijze stoomcleanen gevel

Stoomcleanen gevel - Stap 1

Stap 1

Het spuitwater wordt verhit tot ongeveer 150¬ļC en vervolgens onder hoge druk tegen de gevel aangespoten.

Stoomcleanen gevel - Stap 2

Stap 2

Het hete water, in combinatie met de hoge druk, zorgt ervoor dat het oppervlakkige vuil loslaat van de gevel.

Stoomcleanen gevel - Stap 3

Stap 3

Het losgelaten vuil wordt van de gevel gespoeld, waardoor de gevel weer vuilvrij is.

Wettelijke eisen

Vanuit de wet zijn er een aantal regels rondom stoomcleanen. Ten eerste dient het gebruikte water van het stoomreinigen opgevangen te worden. Het opgevangen water mag onder geen enkele voorwaarde zonder te reinigen geloosd worden. Daarnaast mag het stoomreinigen geen geluidsoverlast veroorzaken. In sommige gemeentes is het zelfs noodzakelijk om een ontheffing aan te vragen voor stoomreinigen. Dit soort wettelijke verplichtingen maken het erg lastig om zelf uw gevel te reinigen. Schakel daarom Boeters Bedrijfsdiensten in. Wij zijn dé professional voor het stoomcleanen van uw gevel! Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer in een goede conditie is!

Uw deskundige stoomcleaner

Boeters Bedrijfsdiensten werkt enkel met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Zo garanderen wij u het beste resultaat. Wij streven ernaar om hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Wij kunnen bijna elk type gevel reinigen. Samen bepalen we welke gevelreiniging het gewenste resultaat oplevert en de juiste keuze is voor uw gevel.

We starten met het zetten van een proefstuk. Dit houdt in dat we ongeveer één vierkante meter van uw gevel reinigen. Zo krijgt u een goed beeld van het toekomstige eindresultaat en voorkomen wij mogelijke schade door de manier van gevelreiniging.

Na het reinigen kunt u de gevel ook laten impregneren door ons. Dit zorgt ervoor dat uw gevel waterafstotend wordt en licht vuil zoals algen, mos, klimop en spinnen niet in de muren trekt. Zo blijft het resultaat van de reiniging ook langer zichtbaar. Geniet hierdoor nog langer van een schone gevel.

We gaan onder andere voor u aan de slag in Tiel, Geldermalsen, Den Bosch, Oss, Veenendaal, Arnhem, Nieuwegein, Nijmegen, Utrecht en Zaltbommel en omstreken.

Milieuvriendelijke reiniging

Stoomcleanen is een milieuvriendelijke vorm van gevelreiniging. In plaats van chemicali√ęn wordt er alleen maar heet water en elektriciteit gebruikt. Stoomcleanen garandeert een duurzaam resultaat.

Stoomcleanen gevel - Project

Contact ons gerust

Wilt u uw gevel laten stoomreinigen en heeft u nog vragen rondom het stoomcleanen? Bent u benieuwd of deze techniek ook op uw gevel toegepast kan worden? Wij beantwoorden graag al uw vragen, dus neem gerust contact met ons op! Dit is geheel vrijblijvend. Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt ook een gratis offerte of gratis offertes aanvragen.

Bekijk hier onze andere gevelreiniging soorten.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij gevelreiniging, ook zijn wij gespecialiseerd in schoonmaakwerk, glasbewassing en reinigen van betonvloeren. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie