Enkele voordelen

van stoomcleanen
  • Deze methode van gevelreiniging maakt alleen gebruik van warm water en elektriciteit. Chemicaliën, die wel gebruikt worden bij chemisch reinigen, komen niet te pas aan deze vorm van reinigen.
  • Stoomcleanen van uw gevel is niet schadelijk voor oppervlakten die hitteresistent zijn.
  • Het is bewezen dat reinigen met stoom ziektekiemen, bacteriën en huisstofmijt doodt.

Stoomcleanen gevel


Met gevel stoomcleanen reinigen wij de gevel met stoom. Dit is een geschikte manier van gevelreiniging om lichte vervuiling van uw gevel te verwijderen. Onder lichte vervuiling van uw gevel vallen algen, mos, klimop en spinnen. Het water wordt verhit tot maximaal 150 graden en wordt dan met hoge druk op uw gevel gespoten. De warmte en de hoge druk zorgt ervoor dat het vuil makkelijk loslaat. Het overige vuil kan simpel weggespoeld worden. Zo is uw gevel weer als nieuw!

Gevel stoomcleanen wordt meestal toegepast op kalkzandstenen oppervlakten en damwandplaten. Om onder andere groene aanslag en lichte vervuiling te verwijderen.

Bekijk hieronder hoe het stoomcleanen van een gevel bij Boeters Bedrijfsdiensten in zijn werk gaat. Wij gaan ook graag voor u aan de slag.

Bekijk het eindresultaat hieronder.

Werkwijze gevel stoomcleanenStoomcleanen gevel - Werkwijze 1

1.

Het spuitwater wordt verhit tot ongeveer 150ºC en vervolgens onder hoge druk tegen de gevel aangespoten.
Stoomcleanen gevel - Werkwijze 2

2.

Het hete water, in combinatie met de hoge druk, zorgt ervoor dat het oppervlakkige vuil loslaat van de gevel.
Stoomcleanen gevel - Werkwijze 3

3.

Het losgelaten vuil wordt van de gevel gespoeld, waardoor de gevel weer vuilvrij is.


Wettelijke eisen

Vanuit de wet zijn er een aantal regels rondom gevel stoomcleanen. Ten eerste dient het gebruikte water van het stoomcleanen opgevangen te worden. Het opgevangen water mag onder geen enkele voorwaarde zonder te reinigen geloosd worden. Daarnaast mag het stoomcleanen geen geluidsoverlast veroorzaken. In sommige gemeentes is het zelfs noodzakelijk om een ontheffing aan te vragen voor stoomreinigen. Dit soort wettelijke verplichtingen maken het erg lastig om zelf uw gevel te reinigen. Schakel daarom Boeters Bedrijfsdiensten in. Wij zijn dé professional voor het stoomcleanen van uw gevel!

Uw deskundige stoomcleaner

Boeters Bedrijfsdiensten werkt enkel met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Zo garanderen wij u het beste resultaat. Wij streven ernaar om hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Samen zullen bepalen welke gevelreiniging de juiste keuze is voor uw type gevel.

We starten met het zetten van een proefstuk. Dit houdt in dat we ongeveer één vierkante meter van uw gevel reinigen. Zo krijgt u een goed beeld van het toekomstige eindresultaat en voorkomen wij mogelijke schade door de manier van reiniging.

We gaan onder andere voor u aan de slag in Tiel, Geldermalsen, Den Bosch, Oss, Veenendaal en omstreken.

Milieuvriendelijke reiniging

Stoomcleanen is een milieuvriendelijke vorm van gevelreiniging. In plaats van chemicaliën wordt er alleen maar heet water en elektriciteit gebruikt. Stoomcleanen garandeert een duurzaam resultaat.

Contact ons gerust

Wilt u uw gevel laten reinigen en heeft u nog vragen rondom het stoomcleanen? Bent u benieuwd of deze techniek ook op uw gevel toegepast kan worden? Wij beantwoorden al uw vragen graag, dus neem gerust contact met ons op! Dit is geheel vrijblijvend. Wij voorzien u graag in meer informatie. U kunt ook gerust een gratis offerte aanvragen.

Bekijk hier onze andere gevelreiniging soorten.

Eindresultaat


Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 1
Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 2
Stoomcleanen gevel - Eindresultaat 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.