VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld voor de gevelreiniging. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevelreiniging gekozen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met een hogedrukreiniger en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti door middel van gevelreiniging volledig verdwenen. ​
 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 1 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 2

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Van de eigenaren van dit pand kwam de vraag of we gevelreiniging aan de totale buitengevel van het pand konden uitvoeren. Deze gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmosesysteem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de gevelreiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Gevelreiniging - Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden een hun vervuilde gevel laten reinigen om het weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de reiniging hebben de bewoners er voor gekozen om de gevel te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel zal langer schoon blijven en u geniet langer van het resultaat.​
Gevelreiniging - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging - Particulier Tricht 3

Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

Deze geverfde woning staat in het groenrijke gebied van Rhenen. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat zal de gevel sneller vervuild raken door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor deze gevelreiniging hebben we een gepaste hoge druk reiniging uitgevoerd met licht verwarmd water. Op deze manier zal de verf niet oplossen en blijft de woning in uitstekende staat. Bij het zien van de afbeeldingen krijgt u een goed beeld wat het reinigen kan betekenen voor de woning.
Gevelreiniging - Particulier Rhenen 1 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 2 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 3

Agro business park

Wageningen

Voor een pand op het Agro Business Park in Wageningen voeren wij de periodieke glasbewassing al langere tijd uit. Na het goede werk dat wij geleverd hebben kwam er een extra opdracht, namelijk een opdracht voor gevelreiniging.

De gevelreiniging is uitgevoerd door middel van een hogedrukreiniger met warm water en een hoogwerker. Ten slotte hebben we de glasbewassing uitgevoerd, als aanvulling op de uitgevoerde gevelreiniging.
Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 1 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 2 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 3

Huisartsenpraktijk

Ommeren

In Ommeren waren de oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er onverzorgd en enigszins verwaarloosd uit. Hierdoor was het dak zeer zeker toe aan een gevelreiniging, zodat het zijn oranje kleur weer met trots kan presenteren.

Om het dak schoon te maken is gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zijn er namelijk voorstander van om zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter te laten na onze gevelreiniging.
Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 1 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2

Particulier

Bussum

In Bussum kregen wij opdracht om verf te verwijderen van een bakstenen gevel. De bakstenen gevel was jaren geleden wit geschilderd, maar zou nu door een gevelreiniging weer verwijderd worden en zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen.

Dit hebben wij gedaan door middel van een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Hierbij wordt het afbijtmiddel op de bakstenen aangebracht en zal de witte verf afgebroken worden. Dit proces is nog tweemaal herhaald en om de laatste verfresten te verwijderen is de gevel nog licht na gestraald met kalk.

Al deze stappen hebben geresulteerd in een schone gevel waarbij de bakstenen zijn oorspronkelijke kleur weer terug hebben gekregen. De groene kleur van het milieuvriendelijke afbijtmiddel is door onze gevelreiniging geheel verdwenen, evenals de witte verf.
Gevelreiniging - Particulier Bussum 5 Gevelreiniging - Particulier Bussum 1 Gevelreiniging - Particulier Bussum 2 Gevelreiniging - Particulier Bussum 3 Gevelreiniging - Particulier Bussum 4

Particulier

Malden

Voor negen woningen in Malden hebben wij de gevelreiniging uitgevoerd. Deze woningen kozen er gezamenlijk voor om de gevelreiniging uit te laten voeren. Omdat alle woningen wit zijn, is het natuurlijk prachtig als alle woningen tegelijkertijd schoongemaakt worden. Dan krijgt de buurt weer een heerlijk nieuwe uitstraling.

Op de projectfoto is goed te zien hoe het vuil zich over de jaren heeft verzameld op de stenen. Ook is te zien hoe de stenen eruit komen te zien na de gevelreiniging.

De bewoners zijn zeer te spreken over de gevelreiniging en genieten van de stralend witte gevel!
Gevelreiniging - Particulier Malden 1 Gevelreiniging - Particulier Malden 2

Particulier

Maarssen

In Maarssen hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Tevens hebben we de muur nog behandeld met een anti-algmiddel.
Gevelreiniging - Particulier Maarssen 1 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 3 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 4 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 5 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 6 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 7

Particulier

Eemnes

In Eemnes hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Hier zijn ook de voegen uitgehakt en worden nieuwe voegen aangebracht. Op het laatst is er nog geimpregneerd om de gevel nog beter te beschermen. Op aanraden van de buurman hebben we deze gevel ook mogen reinigen. Een erg mooi compliment.
Gevelreiniging - Particulier Eemnes 1 Gevelreiniging - Particulier Eemnes 2 Gevelreiniging - Particulier Eemnes 3 Gevelreiniging - Particulier Eemnes 4 Gevelreiniging - Particulier Eemnes 5

Graffiti op een tunnel

Dieren

Deze tunnel in Dieren was beklad met graffiti. Zowel in de tunnel als erop. Wij hebben de opdracht gekregen om deze tunnel weer mooi schoon te maken. Hiervoor is er eerst gebruik gemaakt van een speciaal chemische reinigingsmiddel. Vervolgens is de gevel gereinigd door middel van hoge drukreiniging met kokendheet watertechniek.

Het resultaat is weer een schone en frisse tunnel.
Gevelreiniging - Dieren 1 Gevelreiniging - Dieren 2 Gevelreiniging - Dieren 3 Gevelreiniging - Dieren 4 Gevelreiniging - Dieren 5 Gevelreiniging - Dieren 6 Gevelreiniging - Dieren 7 Gevelreiniging - Dieren 8 Gevelreiniging - Dieren 9 Gevelreiniging - Dieren 10 Gevelreiniging - Dieren 11

Particulier


De eigenaren van deze woning wilden weer een frisse en verzorgde gevel. Boeters Bedrijfsdiensten koos om de gevelreiniging techniek softstralen toe te passen. Als eerst is er een proefstuk gezet om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vervolgens zijn we met onze torbo straalunit aan de slag gegaan. Er is een hele fijne korrel straalzand gebruikt.

Na de gevelreiniging hebben we de muren geïmpregneerd. Zo blijft de gevel droog en schoon. De bewoners kunnen hierdoor langer genieten van het behaalde resultaat.
Gevelreiniging - Particulier Softstralen Gevelreiniging - Particulier Softstralen Gevelreiniging - Particulier Softstralen Gevelreiniging - Particulier Softstralen Gevelreiniging - Particulier Softstralen

Bedrijfspand

Amersfoort

In Amersfoort kregen wij de opdracht om de gevel van een bedrijfspand te reinigen. Boeters Bedrijfsdiensten heeft door middel van een proefstuk een stukje laten zien van het eindresultaat. Vervolgens is de gehele gevel gereinigd. De stenen zijn gereinigd met hogedrukreiniging, hiervoor is de kokendheet watertechniek gebruikt. De kozijnen en beplating zijn gereinigd met een milde alkalische reiniger.

Er is gekozen om na de reiniging de muur te impregneren. Het pand is hierdoor beschermd tegen intrekkend vuil en vocht. Het eindresultaat blijft zo langer zichtbaar. Na afloop heeft Boeters Bedrijfsdiensten alle ramen gezeemd zodat het pand er helemaal netjes bij staat. Totaal zijn we met 2 personen 8 weken bezig geweest om dit mooie resultaat te behalen.
Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.