VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld voor de reiniging. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevel gekozen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met een hogedrukreiniger en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti volledig verdwenen.
 VvE de Waker Tiel 1 VvE de Waker Tiel 2

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Van de eigenaren van dit pand kwam de vraag of we reiniging aan de totale buitengevel van het pand konden uitvoeren. Deze gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmosesysteem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de reiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden een hun vervuilde gevel laten reinigen om het weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de reiniging hebben de bewoners er voor gekozen om de gevel te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel zal langer schoon blijven en u geniet langer van het resultaat.
 Particulier Tricht 1  Particulier Tricht 2  Particulier Tricht 3

Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

Deze geverfde woning staat in het groenrijke gebied van Rhenen. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat zal de gevel sneller vervuild raken door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor dit project hebben we een gepaste hoge druk reiniging uitgevoerd met licht verwarmd water. Op deze manier zal de verf niet oplossen en blijft de woning in uitstekende staat. Bij het zien van de afbeeldingen krijgt u een goed beeld wat het reinigen kan betekenen voor de woning.
 Particulier Rhenen 1 Particulier Rhenen 2 Particulier Rhenen 3

Agro business park

Wageningen

Voor een pand op het Agro Business Park in Wageningen voeren wij de periodieke glasbewassing al langere tijd uit. Na het goede werk dat wij geleverd hebben kwam er een extra opdracht, namelijk een opdracht voor het reingen van de gevel.

De reiniging is uitgevoerd door middel van een hogedrukreiniger met warm water en een hoogwerker. Ten slotte hebben we de glasbewassing uitgevoerd, als aanvulling.
 - Agro Business park Wageningen 1  - Agro Business park Wageningen 2  - Agro Business park Wageningen 3

Huisartsenpraktijk

Ommeren

In Ommeren waren de oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er onverzorgd en enigszins verwaarloosd uit. Hierdoor was het dak zeer zeker toe aan een reiniging, zodat het zijn oranje kleur weer met trots kan presenteren.

Om het dak schoon te maken is gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zijn er namelijk voorstander van om zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter te laten na onze werkzaamheden.
Huisartsenpraktijk Ommeren 1 Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Huisartsenpraktijk Ommeren 2

Particulier

Bussum

In Bussum kregen wij opdracht om verf te verwijderen van een bakstenen gevel. De bakstenen gevel was jaren geleden wit geschilderd, maar zou nu door het reinigen weer verwijderd worden en zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen.

Dit hebben wij gedaan door middel van een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Hierbij wordt het afbijtmiddel op de bakstenen aangebracht en zal de witte verf afgebroken worden. Dit proces is nog tweemaal herhaald en om de laatste verfresten te verwijderen is de gevel nog licht na gestraald met kalk.

Al deze stappen hebben geresulteerd in een schone gevel waarbij de bakstenen zijn oorspronkelijke kleur weer terug hebben gekregen. De groene kleur van het milieuvriendelijke afbijtmiddel is geheel verdwenen, evenals de witte verf.
Particulier Bussum 5 GParticulier Bussum 1 Particulier Bussum 2 Particulier Bussum 3  Particulier Bussum 4

Particulier

Malden

Voor negen woningen in Malden hebben wij de gevels gereinigd. Deze woningen kozen er gezamenlijk voor om de reiniging uit te laten voeren. Omdat alle woningen wit zijn, is het natuurlijk prachtig als alle woningen tegelijkertijd schoongemaakt worden. Dan krijgt de buurt weer een heerlijk nieuwe uitstraling.

Op de projectfoto is goed te zien hoe het vuil zich over de jaren heeft verzameld op de stenen. Ook is te zien hoe de stenen eruit komen te zien na de reiniging.

De bewoners zijn zeer te spreken over het resultaat en genieten van de stralend witte gevel!
 Particulier Malden 1  Particulier Malden 2

Particulier

Maarssen

In Maarssen hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Tevens hebben we de muur nog behandeld met een anti-algmiddel.
Particulier Maarssen 1 Particulier Maarssen 3 Particulier Maarssen 4 Particulier Maarssen 5 Particulier Maarssen 6 Particulier Maarssen 7

Particulier

Eemnes

In Eemnes hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Hier zijn ook de voegen uitgehakt en worden nieuwe voegen aangebracht. Op het laatst is er nog geimpregneerd om de gevel nog beter te beschermen. Op aanraden van de buurman hebben we deze gevel ook mogen reinigen. Een erg mooi compliment.
Particulier Eemnes 1  Particulier Eemnes 2 Particulier Eemnes 3 Particulier Eemnes 4 Particulier Eemnes 5

Graffiti op een tunnel

Dieren

Deze tunnel in Dieren was beklad met graffiti. Zowel in de tunnel als erop. Wij hebben de opdracht gekregen om deze tunnel weer mooi schoon te maken. Hiervoor is er eerst gebruik gemaakt van een speciaal chemische reinigingsmiddel. Vervolgens is de gevel gereinigd door middel van hoge drukreiniging met kokendheet watertechniek.

Het resultaat is weer een schone en frisse tunnel.
Dieren 1 Dieren 2 Dieren 3 Dieren 4 Dieren 5 Dieren 6 Dieren 7 Dieren 8 Dieren 9 Dieren 10 Dieren 11

Particulier


De eigenaren van deze woning wilden weer een frisse en verzorgde gevel. Boeters Bedrijfsdiensten koos om de techniek softstralen toe te passen. Als eerst is er een proefstuk gezet om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vervolgens zijn we met onze torbo straalunit aan de slag gegaan. Er is een hele fijne korrel straalzand gebruikt.

Na de reiniging hebben we de muren geïmpregneerd. Zo blijft de gevel droog en schoon. De bewoners kunnen hierdoor langer genieten van het behaalde resultaat.
Particulier Softstralen Particulier Softstralen Particulier Softstralen Particulier Softstralen Particulier Softstralen

Bedrijfspand

Amersfoort

In Amersfoort kregen wij de opdracht om de gevel van een bedrijfspand te reinigen. Boeters Bedrijfsdiensten heeft door middel van een proefstuk een stukje laten zien van het eindresultaat. Vervolgens is de gehele gevel gereinigd. De stenen zijn gereinigd met hogedrukreiniging, hiervoor is de kokendheet watertechniek gebruikt. De kozijnen en beplating zijn gereinigd met een milde alkalische reiniger.

Er is gekozen om na de reiniging de muur te impregneren. Het pand is hierdoor beschermd tegen intrekkend vuil en vocht. Het eindresultaat blijft zo langer zichtbaar. Na afloop heeft Boeters Bedrijfsdiensten alle ramen gezeemd zodat het pand er helemaal netjes bij staat. Totaal zijn we met 2 personen 8 weken bezig geweest om dit mooie resultaat te behalen.
Bedrijf Amersfoort Bedrijf Amersfoort Bedrijf Amersfoort Bedrijf Amersfoort Gevelreiniging - Bedrijf Amersfoort

Graffitiverwijdering gebouw

Tiel

In Tiel stond een gebouw waarvan een gedeelte van de gevel was bedekt met graffiti. De eigenaren zagen dit graag verwijdert worden. Zodat de gevel weer een schoon geheel vormt. Boeters Bedrijfsdiensten heeft deze opdracht op zich genomen.

Er is hier gebruik gemaakt van hogedrukreiniging en chemische reiniging. Zo hebben we het maximale eindresultaat bereikt. Na de gevelreiniging is er nog een anti graffiti coating aangebracht zodat indien het weer mocht gebeuren de graffiti een stuk eenvoudiger te verwijderen is.
Gebouw Tiel Gebouw Tiel

Gevelreiniging Gebouw

Almere

Een gebouw in Almere was dringend toe aan reiniging. Boeters Bedrijfsdiensten kreeg de aanvraag om dit op te pakken.

Als eerst is alles netjes afgeplakt om beschadiging aan het glas en de kozijnen te voorkomen. Vervolgens is de gevel gestraald. Er is een hoogwerker ingezet om het optimale resultaat te bereiken. De gevel heeft nu zijn originele frisse kleur weer terug.

Na het reinigen van de gevels zijn de muren ook nog geïmpregneerd. Het middel zorgt ervoor dat de gevel zowel droog als schoon blijft. Hierdoor blijft het eindresultaat langer zichtbaar.
Gebouw Almere Gebouw Almere  Gebouw Almere

Particulier

Wadenoijen

In Wadenoijen zijn wij aan de slag gegaan voor een particuliere woning. Hiernaast ziet u de voor en na foto van het project. Een enorm verschil, het aanzicht van de woning is weer fris.

Door middel van softstralen is het gewenste resultaat bereikt. Tijdens de werkzaamheden is er gebruikt gemaakt van een steiger en alle ramen en kozijnen zijn van te voren netjes afgeplakt. Zo voorkomen we schade.

De bewoners kunnen nu weer genieten van een schone gevel die er als nieuw uitziet.
Particulier Wadenoijen Particulier Wadenoijen

Graffitiverwijdering

Tiel

Een muur in Tiel was voor een groot gedeelte bedekt met graffiti. Aan ons werd gevraagd of wij deze graffiti konden verwijderen.

We hebben het verwijdert door middel van gepaste hogedruk met kokendheet watertechniek en met chemie. Het resultaat is een graffiti vrije en schone muur.
Muur Tiel Muur Tiel Muur Tiel Muur Tiel

Particulier

Odijk

In Odijk ziet het vrijstaande huis er weer stralend uit. Door hogedruk met kokendheet watertechniek en softstralen toe te passen zijn we tot het ultieme resultaat gekomen. Een gereinigde gevel waarvan de uitkomst duidelijk zichtbaar is. De grijs-zwarte aanslag op de lichte muur is compleet verdwenen.

Voordat we begonnen met de reiniging zijn de kozijnen en ramen netjes afgeplakt. Zo blijven deze onbeschadigd en schoon. Na ons werk hebben we alles netjes opgeruimd en zijn we een aantal dagen later nog wezen impregneren. Zo wordt het resultaat zo lang mogelijk behouden.

Er kan weer worden genoten van een fris aanzicht van het huis.
Particulier Odijk Particulier Odijk Particulier Odijk Particulier Odijk

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.