Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging
Oss

Snelle en zorgvuldige reiniging!


Bent u op zoek naar een gevelreiniging expert in Oss? Dan bent u bij Boeters Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wanneer de gevel van uw woning of pand aangetast is door wind, weer, roet of graffiti is het belangrijk om de gevel te herstellen. Dit kan door uw gevel te laten reinigen.

De vakkundige reinigers van Boeters Bedrijfsdiensten staan voor u klaar om uw gevel weer te laten stralen. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling.

Uw specialist

Boeters Bedrijfsdiensten reinigt sinds 2006 veilig, betrouwbaar en professioneel stenen en glasgevels. Onze eigen apparatuur stelt ons in staat om de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. Van graffiti verwijderen tot het weghalen van mos. Boeters Bedrijfsdiensten krijgt alle gevels brandschoon. Dit doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Door uitsluitend te werken met gekwalificeerd en opgeleid personeel kunnen wij het beste resultaat leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs.
Gevelreiniging Oss - Proefstuk

Kosten gevelreiniging Oss

Bij het reinigen van gevels spelen verschillende factoren een rol. Hierdoor zijn er geen vaste prijzen. De prijs van gevelreiniging wordt als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw
  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)


Gevelreiniging Oss - De kosten voor een gevelreiniging

Proefstuk laten zetten

Om van tevoren een goede indicatie van de prijs te geven, kunnen wij een proefstuk zetten op uw gevel. Een proefstuk houdt in dat wij een vierkante meter van uw gevel reinigen. Naast dat wij hiermee een prijsindicatie kunnen geven, geeft het u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Tevens geeft deze afspraak ruimte voor het beantwoorden van uw vragen en het bespreken van uw wensen. Op basis van uw wensen zal er een offerte worden opgesteld.

Kies voor Boeters Bedrijfsdiensten als u op zoek bent naar een een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van gevels. Ook in de omgeving van Geldermalsen, Tiel, Den Bosch, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht. Vraag snel een offerte aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen. Wij zorgen voor gevel renovatie in Oss!

Soorten gevelreiniging

Onderstaand ziet u onze gevelreiniging soorten. Op basis van het type vervuiling beslissen wij welke soort gevelreiniging het beste resultaat oplevert. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de soorten gevelreiniging. Wij kunnen u gevel reinigen en impregneren.

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Gevel impregneren

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

De eigenaren van dit pand stelden ons de vraag of we gevelreiniging aan de totale buitengevel van het pand konden uitvoeren. De gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Eerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Daarna is alles nagewassen met ons osmosesysteem. De laatste resten vuil zijn hierdoor verwijderd en alles droogt streeploos op. We hebben voor een groot gedeelte van de gevelreiniging een hoogwerker gebruikt.
Gevelreiniging Oss - Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

In het groenrijke gebied van Rhenen staat deze geverfde woning. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat, is de gevel sneller vervuild geraakt door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor deze gevelreiniging hebben we een gepaste hoge druk reiniging uitgevoerd met licht verwarmd water. Hierdoor zal de verf niet oplossen en blijft de woning in uitstekende staat. Bij het zien van de afbeeldingen krijgt u een goed beeld wat het reinigen kan betekenen voor een woning.
Gevelreiniging Oss - Particulier Rhenen 1 Gevelreiniging Oss - Particulier Rhenen 2 Gevelreiniging Oss - Particulier Rhenen 3

Huisartsenpraktijk

Ommeren

De oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk in Ommeren waren bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er enigszins onverzorgd uit. Hierdoor was het dak toe aan een gevelreiniging, nu komt de oranje kleur er weer mooi uit.

Om het dak schoon te maken is er gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zorgen er altijd voor dat zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter wordt gelaten.
Gevelreiniging Oss - Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Gevelreiniging Oss - Huisartsenpraktijk Ommeren 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.