Proefstuk laten zetten

Om van tevoren een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het laten reinigen van uw gevel, kunnen wij een proefstuk zetten. Een proefstuk houdt in dat wij een vierkante meter van uw gevel reinigen. Naast dat wij hiermee een prijsindicatie kunnen geven, geeft het u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Tevens geeft deze afspraak ruimte voor het beantwoorden van uw vragen en het bespreken van uw wensen. Op basis van uw wensen zal er een offerte worden opgesteld.

Voor een professioneel bedrijf gespecialiseerd in gevels reinigen kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten. Ook in de omgeving van GeldermalsenTielDen BoschVeenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht. Vraag snel een offerte aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen. Wij zorgen voor gevelrenovatie in Oss!

Gevelreiniging Oss - proefstuk

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Kosten gevelreiniging Oss

Bij het reinigen van de gevels van uw woning of pand spelen verschillende factoren een rol. Hierdoor kunnen er geen vaste prijzen vastgesteld worden. Om het beste resultaat te garanderen tegen de laagst mogelijke prijs wordt de prijs van gevelreiniging als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw

  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen