Proefstuk laten zetten

Om van tevoren een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het laten reinigen van uw gevel, kunnen wij een proefstuk zetten. Een proefstuk houdt in dat wij een vierkante meter van uw gevel reinigen. Naast dat wij hiermee een prijsindicatie kunnen geven, geeft het u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Tevens geeft deze afspraak ruimte voor het beantwoorden van uw vragen en het bespreken van uw wensen. Op basis van uw wensen zal er een offerte worden opgesteld.

Voor een professioneel bedrijf gespecialiseerd in gevels reinigen kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten. Ook in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Geldermalsen, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel, Utrecht, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht. Vraag snel een offerte aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen. Wij zorgen voor gevelreiniging in Oss!

Gevelreiniging Oss - proefstuk

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn gevel laten reinigen?

Dankzij het reinigen van uw gevel bent u verzekerd van een frisse uitstraling van uw woning of pand. Ook kun je met gevelreiniging op de lange termijn veel kosten besparen. Door het laten reinigen, voorkomt u dat er onherstelbare schade, binnen of buiten, wordt aangericht. Ook voorkomt u vochtproblemen. Gevelreiniging draagt positief bij aan de levensduur van uw woonhuis of bedrijfspand.

Hoe wordt de gevel gereinigd?

Afhankelijk van het type vuil en de staat van de gevel, kunnen we verschillende methodes toepassen voor de gevelreiniging. De methode die het meest effectief is voor uw gevel en de soort vervuiling wordt toegepast. Wij kunnen zandstralen en stoomcleanen. Ook impregneren wij gevels, zodat het resultaat op lange termijn wordt bevorderd.

Hoeveel tijd kost het reinigen van een gevel?

Vaak hebben wij binnen een dag uw gevel gereinigd. Het is afhankelijk van de grootte van de gevel en het type vuil.

Kan het verf- en glaswerk beschadigen bij gevelreiniging?

Uw ramen en kozijnen worden door onze vakkundige gevelreinigers ter bescherming afgeplakt. Als de conditie van uw verfwerk goed is, ontstaat er geen schade. Wanneer de conditie slecht is kan het zijn dat er incidenteel verfwerk afbladdert bij het verwijderen van de tape. Wij kunnen uw verf- glaswerk over het algemeen goed beschermen.

Wat kost een gevelreiniging?

De kosten van een gevelreiniging vari√ęren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter van de te reinigen gevel, het type vervuiling, de reinigingsmethode en de bereikbaarheid van de te reinigen gevel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kosten gevelreiniging Oss

Bij het reinigen van de gevels van uw woning of pand spelen verschillende factoren een rol. Hierdoor kunnen er geen vaste prijzen vastgesteld worden. Om het beste resultaat te garanderen tegen de laagst mogelijke prijs wordt de prijs van gevelreiniging als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw

  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen