Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging
Nieuwegein

Voor een prachtig schoon resultaat!


Boeters Bedrijfsdiensten is er voor uw gevelreiniging in Nieuwegein. Een vervuilde en onverzorgde gevel? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er binnen no time weer stralend uitziet. Particulier of zakelijk: Boeters Bedrijfsdiensten staat voor iedereen klaar!

Wacht niet langer! Schakel ons in voor uw gevelreiniging in Nieuwegein en wordt een van onze zeer tevreden klanten!

Hoe pakken wij het aan?

Een succesvolle gevelreiniging begint bij een goede voorbereiding. Allereerst komen we bij u langs om uw gevel te bekijken. Boeters Bedrijfsdiensten werkt met verschillende gevelreinigingstechnieken. Daarom bepalen wij eerst welke techniek het beste aansluit op uw wensen en situatie. Vervolgens voorzien wij u van een passend advies. Dit advies is uiterst transparant en geheel vrijblijvend.

Voordat wij uw gevel reinigen zetten wij altijd een proefstuk. Door middel van een proefstuk krijgt u een goed beeld van het eindresultaat en weten wij zeker dat wij de juiste techniek gekozen hebben. Ga voor een prachtig resultaat met Boeters Bedrijfsdiensten. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet!

Meer weten over onze werkwijze en onze verschillende gevelreinigingstechnieken? Lees dan gerust verder! Heeft u vragen? Dan kan u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Gevelreiniging Nieuwegein - Proefstuk

Uw vertrouwde gevelreiniger

Boeters Bedrijfsdiensten staat voor kwaliteit. Neem bijvoorbeeld ons team van experts. Deze zijn gekwalificeerd en gecertificeerd zodat zij het beste werk kunnen leveren. Wij maken enkel gebruik van de beste apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek het gauw door een vrijblijvende offerte aan te vragen of een proefstuk te laten zetten, zoals op de afbeelding. U ziet meteen wat het uiteindelijke resultaat wordt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn uw vakkundige specialist in Nieuwegein. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Gevelreiniging Nieuwegein - De kosten voor een gevelreiniging

Jarenlange ervaring

Sinds 2006 zijn wij dé gevelreinigingsspecialist. Boeters Bedrijfsdiensten gaat veilig, betrouwbaar en professioneel te werk. Daarnaast vinden wij het milieu en kwaliteit zeer belangrijk. Hier houden we rekening mee met de selectie van onze schoonmaakmiddelen en methodes.

Dus bent u op zoek naar een gevelreiniger in Nieuwegein? Dan heeft u deze gevonden. Wij ontzorgen u volledig en kunnen de opdracht meestal binnen een dag klaar hebben. Ook voor gevelreiniging in Geldermalsen, Veenendaal, Oss, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel kunt u bij ons terecht. Na onze komst staat uw pand er weer stralend en verzorgd bij.

Onze verschillende technieken

Hieronder ziet u onze vier soorten gevelreiniging. Op basis van de ondergrond en de vervuiling bepalen wij welke techniek het meest effectief is. Hiermee kunnen wij het maximaal haalbare resultaat leveren.

Een erg bekende techniek is stoomcleanen. Stoomcleanen wordt voornamelijk toegepast bij milde aanslag zoals mos of klimop. Bij heftigere aanslag, zoals verfresten en roet, maken wij gebruik van chemische reiniging. Ook voor de meest hardnekkige aanslag hebben wij een oplossing: zandstralen. Door middel van zandstralen verwijderen wij zelfs graffiti.

Nu uw gevel weer helemaal schoon is, wilt u deze natuurlijk beschermen. Dit kan door de gevel te laten impregneren. Impregneren zorgt ervoor dat grote schade in de toekomst voorkomen wordt. Het zorgt er letterlijk voor dat de gevel geen water meer doorlaat. Andere voordelen: impregneren heeft een brandvertragend effect en zorgt ervoor dat eventuele nieuwe stoffen, zoals graffiti, makkelijk verwijderd kunnen worden. Omdat wij het milieu zeer belangrijk vinden maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijk impregneermiddel.


Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Particulier

Odijk

In Odijk ziet het vrijstaande huis er weer stralend uit. Door hogedruk met kokendheet watertechniek en softstralen toe te passen zijn we tot het ultieme resultaat gekomen. Een gereinigde gevel waarvan de uitkomst duidelijk zichtbaar is. De grijs-zwarte aanslag op de lichte muur is compleet verdwenen.

Voordat we begonnen met de reiniging zijn de kozijnen en ramen netjes afgeplakt. Zo blijven deze onbeschadigd en schoon. Na ons werk hebben we alles netjes opgeruimd en zijn we een aantal dagen later nog wezen impregneren. Zo wordt het resultaat zo lang mogelijk behouden.

Er kan weer worden genoten van een fris aanzicht van het huis.
Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Odijk Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Odijk Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Odijk Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Odijk

Particulier

Maarssen

In Maarssen hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Tevens hebben we de muur nog behandeld met een anti-algmiddel.
Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 1 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 3 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 4 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 5 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 6 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Maarssen 7

Particulier

Bussum

In Bussum kregen wij opdracht om verf te verwijderen van een bakstenen gevel. De bakstenen gevel was jaren geleden wit geschilderd, maar zou nu door het reinigen weer verwijderd worden en zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen.

Dit hebben wij gedaan door middel van een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Hierbij wordt het afbijtmiddel op de bakstenen aangebracht en zal de witte verf afgebroken worden. Dit proces is nog tweemaal herhaald en om de laatste verfresten te verwijderen is de gevel nog licht na gestraald met kalk.

Al deze stappen hebben geresulteerd in een schone gevel waarbij de bakstenen zijn oorspronkelijke kleur weer terug hebben gekregen. De groene kleur van het milieuvriendelijke afbijtmiddel is geheel verdwenen, evenals de witte verf.
Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Bussum 5 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Bussum 1 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Bussum 2 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Bussum 3 Gevelreiniging Nieuwegein - Particulier Bussum 4

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.