Uw vertrouwde gevelreiniger

Boeters Bedrijfsdiensten staat voor kwaliteit. Neem bijvoorbeeld ons team van experts. Deze zijn gekwalificeerd en gecertificeerd zodat zij het beste werk kunnen leveren. Wij maken enkel gebruik van de beste apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek het gauw door een vrijblijvende offerte aan te vragen of een proefstuk te laten zetten, zoals op de afbeelding. U ziet meteen wat het uiteindelijke resultaat wordt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn uw vakkundige specialist in Nieuwegein. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Meer weten over onze werkwijze en onze verschillende gevelreinigingstechnieken? Lees dan gerust verder! Heeft u vragen? Dan kan u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Gevelreiniging Nieuwegein - Kwaliteit

Kosten gevelreiniging Nieuwegein

Wij willen u het gewenste resultaat garanderen voor de laagst mogelijke prijs. Omdat verschillende factoren invloed hebben op de kosten voor gevelreiniging, is er geen vaste prijs. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van uw gevel en het soort vuil wat op de gevel zit.

Offerte gevelreiniging

Bij Boeters Bedrijfsdiensten kunt u vrijblijvend een offerte voor gevelreiniging aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag de offerte met een eerlijke prijs. Wij zullen voorafgaand aan het project eerst onze technieken op één vierkante meter van uw gevel testen. Zo behalen we het maximaal mogelijke resultaat en krijgt u een beeld van de uitkomst. Onderstaand kunt u via de button een offerte aanvragen.

Prijsopbouw

  • Uurtarief gevelreiniger
  • Apparatuur kosten
  • Brandstof voor de apparatuur
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)
Offerte gevelreiniging

Veelgestelde vragen

Gevelreiniging, wat is het eigenlijk?

Gevelreiniging betekent het reinigen van de gevel door middel van de juiste reinigingsmethode. Gevelonderhoud is regelmatig nodig. Tijdens het reinigen wordt aanslag en overig vuil verwijderd. Onze vakkundige medewerkers voorzien u van persoonlijk advies en leveren een optimaal resultaat.

Op welke manier wordt een gevel gereinigd?

Onze ervaren medewerkers beschikken over verschillende reinigingsmethodes. Zo wordt de reinigingstechniek toegepast die het meest effectief is voor de soort vervuiling en de staat van uw gevel. Bij Boeters zijn wij gespecialiseerd in de volgende technieken: stoomcleanen, zandstralen en ter bescherming impregneren.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?

Het reinigen van een gevel kost gemiddeld een dag. De tijd kan afwijken afhankelijk van de grootte van uw gevel en het vuil.

Hoeveel kost het reinigen van de gevel?

De kosten voor het reinigen van de gevel zijn afhankelijk van verschillende factoren. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de soort vervuiling, de reinigingstechniek, de bereikbaarheid van het oppervlakte wat gereinigd moet worden en het aantal vierkante meter van de gevel. Wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Waarom is gevelreiniging nodig?

Een schone gevel geeft een verzorgde uitstraling aan uw woning of gebouw. Het is daarom prettig als de gevel schoon is. Dankzij onze vakkundige gevelreiniging, ziet uw gevel er weer netjes en schoon uit. Ook beschermt gevelreiniging uw gevel tegen eventuele schade. Met een langere levensduur als gevolg.

Jarenlange ervaring gevelreiniging Nieuwegein

Sinds 2006 zijn wij dé gevelreinigingsspecialist. Boeters Bedrijfsdiensten gaat veilig, betrouwbaar en professioneel te werk. Daarnaast vinden wij het milieu en kwaliteit zeer belangrijk. Hier houden we rekening mee met de selectie van onze schoonmaakmiddelen en methodes.

Dus bent u op zoek naar een gevelreiniger in Nieuwegein? Dan heeft u deze gevonden. Wij ontzorgen u volledig en kunnen de opdracht meestal binnen een dag klaar hebben. Ook voor gevelreiniging in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Geldermalsen, Nijmegen, Oss, Tiel, Utrecht, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht. Na onze komst staat uw pand er weer stralend en verzorgd bij.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen