Technieken graffiti verwijderen

Altijd een juiste oplossing

Wanneer het gaat om het verwijderen van graffiti van uw gebouw zijn er verschillende technieken mogelijk. Welke methode wordt toegepast is afhankelijk van de ondergrond waarop de graffiti is aangebracht en de hardnekkigheid van de graffiti. We zullen u een korte omschrijving geven van de verschillende manieren en technieken die toegepast kunnen worden. Wij zullen vakkundig van tevoren bepalen welke methode het beste bij uw situatie past.

Graffiti verwijderen - Project

Stoomcleanen
Voor het verwijderen van graffiti met behulp van stoomcleanen verhitten we water tot ongeveer 150 graden Celsius waardoor stoom ontstaat. Deze stoom spuiten we vervolgens tegen de oppervlakte waarop de graffiti is aangebracht. Door de hoge temperatuur van de stoom lost de verf eenvoudig op.
Deze techniek is echter niet op alle soorten graffiti te gebruiken. Daarom zijn er nog twee andere methoden die we gebruiken.

Het gebruik van schoonmaakmiddelen
In sommige gevallen (wanneer de graffiti bijvoorbeeld lange tijd op het oppervlak heeft gezeten of er meerdere lagen aangebracht zijn) zullen er schoonmaakmiddelen te pas moeten komen om als graffiti verwijderaar te dienen. Niet zomaar ieder schoonmaakmiddel kan gebruikt worden bij het verwijderen van graffiti. Wanneer een verkeerd middel gebruikt wordt kan de oppervlakte permanent beschadigd worden. Wij zullen uw persoonlijke situatie in kaart brengen en een passend reinigingsmiddel gebruiken.

Zandstralen
Wanneer beide bovenstaande technieken niet voldoende zijn zal er gebruik gemaakt worden van zandstralen. Bij deze techniek voegen we een straalmiddel toe aan het water. In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van zand. Vervolgens wordt deze combinatie van warm water en straalmiddel met hoge druk op de muur gespoten. Wanneer u dit door ons laat doen, zult u zeker weten dat er geen schade aan het oppervlak zal ontstaan.

Graffiti laten verwijderen door een professional

Wij adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan met het verwijderen van graffiti op uw muur, omdat u permanente schade aan het oppervlak kunt veroorzaken wanneer u gebruik maakt van de verkeerde methode. Kies dus altijd voor het laten verwijderen van graffiti. Iedere opdracht vereist een unieke aanpak. Op basis van onze ervaring zijn wij in staat de correcte aanpak te selecteren en uit te voeren.

Wij gaan onder andere voor u aan de slag in Tiel, Geldermalsen, Den Bosch, Oss, Veenendaal, Zaltbommel, Nijmegen, Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein en omgeving.

Vraag een gratis offerte aan en maak kennis met onze expertise op het gebied van graffiti verwijderen!

Bekijk hier de andere mogelijkheden voor gevelreiniging.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij gevelreiniging, ook zijn wij onder andere gespecialiseerd in schoonmaakwerk, glasbewassing en reinigen van betonvloeren. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie