Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graffiti verwijderen


Graffiti verwijderen is een vervelende klus. Een muur vol graffiti is namelijk lastig schoon te maken. Heeft iemand ongevraagd graffiti op uw gevel gespoten? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Boeters Bedrijfsdiensten helpt u met het verwijderen van de graffiti. Wij bezitten over de benodigde expertise, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een gevel zonder laag graffiti.

Sinds 2006 verwijderen wij veilig, betrouwbaar en professioneel de aangebrachte graffiti op gevels en muren. Boeters Bedrijfsdiensten beschikt over de juiste apparatuur, vakkundigheid en ervaring om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen.

De verschillende technieken


Wanneer het gaat om het verwijderen van graffiti van uw gebouw, zijn er verschillende technieken mogelijk. Welke methode wordt toegepast is afhankelijk van de ondergrond waarop de graffiti is aangebracht en de hardnekkigheid van de graffiti. We zullen u een korte omschrijving geven van de verschillende technieken en manieren om graffiti te verwijderen.

Stoomcleanen
Voor het verwijderen van graffiti met behulp van stoomcleanen, verhitten we water tot ongeveer 150°C, waardoor stoom ontstaat. Deze stoom spuiten we vervolgens tegen de oppervlakte waarop de graffiti is aangebracht. Door de hoge temperatuur van het stoom, lost de verf eenvoudig op.
Deze techniek is echter niet op alle soorten graffiti te gebruiken, daarom zijn er nog twee andere methoden die we gebruiken.

Het gebruik van schoonmaakmiddelen
In sommige gevallen (wanneer de graffiti bijvoorbeeld lange tijd op het oppervlak heeft gezeten of er meerdere lagen aangebracht zijn) zullen er schoonmaakmiddelen te pas moeten komen aan het verwijderen van de graffiti. Niet zomaar ieder schoonmaakmiddel kan gebruikt worden bij het verwijderen van graffiti; wanneer een verkeerd middel gebruik wordt kan de oppervlakte permanent beschadigd worden. Wij zullen uw persoonlijke situatie in kaart brengen en een passend reinigingsmiddel gebruiken.

Zandstralen
Wanneer beide bovenstaande technieken niet voldoende zijn, zal er gebruik gemaakt moeten worden van zandstralen. Bij deze techniek voegen we een straalmiddel toe aan het water. In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van zand. Vervolgens wordt deze combinatie van water en straalmiddel met hoge kracht op de muur gespoten.
Wanneer u dit door ons laat doen, zult u zeker weten dat er geen schade aan het oppervlak zal ontstaan.

Wij adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan met het verwijderen van graffiti op uw muur, omdat u permanente schade aan het oppervlak achter kunt laten wanneer u gebruik maakt van de verkeerde methode. Kies dus altijd voor het laten verwijderen van graffiti. Iedere opdracht vereist een unieke aanpak. Op basis van onze ervaring zijn wij in staat de correcte aanpak te selecteren en uit te voeren.

Wij gaan onder andere voor u aan de slag in Tiel, Geldermalsen, Den Bosch, Oss, Veenendaal en omgeving.

Vraag een gratis offerte aan en maak kennis met onze expertise op het gebied van graffiti verwijderen!

Bekijk hier de andere mogelijkheden voor gevelreiniging.

VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld om het te reinigen. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Deze graffiti hebben wij daarom dan ook verwijderd door middel van chemicaliën.

De graffiti is vervolgens met hoge druk en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti volledig verwijderd. ​
Graffiti verwijderen - VvE de Waker Tiel 1 Graffiti verwijderen - VvE de Waker Tiel 2

Graffitiverwijdering gebouw

Tiel

In Tiel stond een gebouw waarvan een gedeelte van de gevel was bedekt met graffiti. De eigenaren zagen dit graag verwijdert worden. Zodat de gevel weer een schoon geheel vormt. Boeters Bedrijfsdiensten heeft deze opdracht op zich genomen.

Er is hier gebruik gemaakt van hogedrukreiniging en chemische reiniging. Zo hebben we het maximale eindresultaat bereikt. Na de gevelreiniging is er nog een anti graffiti coating aangebracht zodat indien het weer mocht gebeuren de graffiti een stuk eenvoudiger te verwijderen is.
Graffiti verwijderen - Gebouw Tiel Graffiti verwijderen - Gebouw Tiel