Werkwijze zandstralen gevel

Gevel zandstralen - Stap 1

Stap 1

We vermengen water met een zogenaamd straalmiddel. Dat zorgt ervoor dat de gevel veel minder schade oploopt dan wanneer er enkel straalmiddel gebruikt wordt.

Gevel zandstralen - Stap 2

Stap 2

Door het mengsel op de muur te spuiten, wordt het vuil van de muur afgesleten. Dit brengt geen permanente schade aan uw gevel toe.

Gevel zandstralen - Stap 3

Stap 3

Het mengsel dat we op de muur spuiten, ruimen we netjes op en brengen we naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Ervaren en deskundig zandstralen

Boeters bedrijfsdiensten heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het reinigen van gevels door de effectieve manier, zandstralen. Het zandstralen van uw gevel is een methode waar onze gekwalificeerde reinigers graag mee aan de slag gaan. Hierdoor krijgt uw huis weer een schitterend aanzicht.

Wij zetten graag een proefstuk

Het allerbelangrijkste is dat u uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat. We houden hier rekening mee door vooraf het zandstralen een proefstuk op uw gevel te zetten. Ongeveer één vierkante meter van uw gevel wordt gereinigd als voorbeeld, zodat u een goed idee van het eindresultaat krijgt voordat we starten met het proces. Ook is dit belangrijk voor ons. Wij kunnen door het proefstuk de reactie van de gevel zien op het zandstralen. Zo kunnen wij hiermee rekening houden en mogelijke schade uitsluiten.

Gevel zandstralen - Project

Kosten

Wij gaan altijd voor het maximale resultaat. Want na het gevel stralen dient uw gevel er weer als nieuw uit te zien. Dit doen wij wel tegen de laagst mogelijke prijs. Doordat er verschillende factoren meespelen is er geen vaste prijs per m² of per dag voor gevelreiniging.

Hieronder ziet u waar de prijs bij ons uit opgebouwd is:

  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor de machines
  • Reiskosten

Uw gevel laten stralen met zand in Geldermalsen, Oss, Tiel, Den Bosch, Veenendaal, Amersfoort, Arnhem, Nieuwegein, Utrecht, Zaltbommel of andere plaatsen? En benieuwd hoeveel het zandstralen kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u precies welke prijs u kan verwachten voor uw opdracht.

Vragen? Stel ze gerust

Bent u ge√Įnteresseerd in gevelreiniging? Neem gratis en vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken of deze techniek past bij uw gevel. Is dat niet het geval? Dan adviseren wij u over de meest geschikte methode die wel aansluit bij het type vervuiling op uw gevel. Wij laten uw vuile gevel weer stralen!

Bekijk hier onze andere gevelreiniging soorten.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij gevelreiniging, ook zijn wij gespecialiseerd in schoonmaakwerk, glasbewassing en reinigen van betonvloeren. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Veelgestelde vragen

Waarom een gevel laten zandstralen?

Door het reinigen van uw gevel verwijdert u al het aanslag en vuil. Zandstralen is de techniek die we gebruiken om zware vervuiling aan te pakken. Denk aan graffiti of roetaanslag. Uw gevel zal na het reinigen weer een fris en mooi aanzicht hebben.

Wat kost het zandstralen van een gevel?

Door diverse factoren kan de prijs voor zandstralen per gevel verschillen. Vandaar dat wij graag vrijblijvend een offerte opstellen zodat u direct een juist beeld krijgt van de prijs.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten zandstralen?

Binnen één dag hebben wij vaak uw gevel al gereinigd. De grootte van uw gevel is hiervoor bepalend.

Komt er vuil vrij tijdens het reinigen van de gevel?

Bij het reinigen komt stof en zand vrij. Daarom is het van belang alle ramen en deuren goed te sluiten tijdens het zandstralen. Ramen en kozijnen plakken wij uit bescherming af. Na afloop maken we de buitenkant van uw woning weer spik en span.