Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging Geldermalsen

Snel en nauwkeurig uw gevel gereinigd in Geldermalsen.


Bent u op zoek naar een gevelreiniger in Geldermalsen? Dan is Boeters Bedrijfsdiensten uw betrouwbare partner. De gevel van uw pand of woning is erg bepalend voor de uitstraling. Deze kan door wind, weer, graffiti of roet aangetast zijn. Dan wilt u natuurlijk dat uw gevel zo snel mogelijk wordt hersteld. Boeters Bedrijfsdiensten laat gevelaanslag verdwijnenreinigt uw gevel zorgvuldig en laten hem weer stralen.

Particulier en zakelijk

Wij zijn dé gevelreiniging specialist in Geldermalsen. Een professioneel bedrijf dat niet alleen klaar staat voor zakelijke maar ook particulieren klanten. Met onze jarenlange ervaring streven wij ernaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Met onze reiniging ziet uw gevel er gauw weer als nieuw uit.

Naast Geldermalsen kunt u ook terecht bij ons in onder andere Tiel, Den Bosch, Oss, Veenendaal en Zaltbommel. Neem gerust contact op.
Gevelreiniging Geldermalsen - Werkwijze

Onze werkwijze

Voordat wij onze werkzaamheden kunnen starten komen wij bij u langs om de gevel te bekijken. Wij kunnen dan samen met u afstemmen welke methode van reiniging het beste aansluit bij uw wensen en de ondergrond. U ontvangt een eerlijk advies, geheel vrijblijvend.

Boeters Bedrijfsdiensten wilt uw gevel zo goed mogelijk reinigen en daarnaast beschadigingen voorkomen. Daarom zetten wij altijd een proefstuk. U kunt zo vooraf het resultaat zien en wij kunnen goed bepalen welke methode het best past bij uw gevel. Wij helpen u graag verder met gevelrenovatie in Geldermalsen.

Gevelreiniging Geldermalsen - De kosten voor een gevelreiniging

Kosten gevelreiniging Geldermalsen

Wij bieden u de best mogelijke prijs voor het maximaal mogelijke eindresultaat. De kosten van gevelreiniging zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Vandaar dat onze prijs voor gevelreiniging op basis van deze factoren is opgebouwd.

Prijsopbouw
  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)

Soorten gevelreiniging

Er zijn diverse manieren om gevels schoon te maken. Wij kiezen de manier op basis van de soort vervuiling, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. De verschillende gevelreiniging soorten zijn:

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij het reinigen?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is reiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

Uw vervuilde gevel laten reinigen zodat deze weer een frisse uitstraling heeft? De bewoners van het huis hiernaast hebben dit laten uitvoeren door ons. Ze kunnen nu weer genieten van een schone gevel. De best passende techniek bij de vervuiling en stenen was zandstralen, hierbij raken de stenen niet beschadigd maar worden ze wel mooi gereinigd.

Daarnaast hebben de bewoners gekozen om de gevel erna te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel blijft langer schoon en u geniet dus langer van het resultaat.
Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Tricht 3

Particulier


Om de eigenaren van deze woning weer een frisse gevel te geven hebben we door middel van sofstralen de gevel gereinigd. Van te voren is er een proefstuk gezet, zo krijgt u een idee van het eindresultaat en kunnen wij de juiste techniek bepalen. Vervolgens zijn we met onze torbo straalunit aan de slag gegaan. Er is een hele fijne korrel straalzand gebruikt.

Na de gevelreiniging zijn de muren geïmpregneerd. Zo blijft de gevel droog en schoon. De bewoners kunnen hierdoor langer genieten van het resultaat. Op de eerste foto ziet u het eindresultaat, op de tweede foto ziet u hoe de gevel er voor de reiniging uit zag.
Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Softstralen Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Softstralen Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Softstralen Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Softstralen Gevelreiniging Geldermalsen - Particulier Softstralen

Graffitiverwijdering

Tiel

In Tiel was een muur grotendeels bedekt met graffiti. Wij mochten de muur reinigen. Op de eerste en derde foto ziet u het eindresultaat van ons werk. De muur is geheel graffiti vrij gemaakt.

Door middel van gepaste hogedruk met kokendheet watertechniek en met chemie is het gewenste resultaat bereikt. Er staat nu weer een graffiti vrije en schone muur.
Gevelreiniging Geldermalsen - Muur Gevelreiniging Geldermalsen - Muur Gevelreiniging Geldermalsen - Tiel Gevelreiniging Geldermalsen - Muur

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.