Onze werkwijze

Voordat wij onze werkzaamheden kunnen starten komen wij bij u langs om de gevel te bekijken. Wij kunnen dan samen met u afstemmen welke methode van reiniging het beste aansluit bij uw wensen en de ondergrond. U ontvangt een eerlijk advies, geheel vrijblijvend.

Bij Boeters Bedrijfsdiensten willen we uw gevel zo goed mogelijk reinigen en daarnaast beschadigingen voorkomen. Daarom zetten wij altijd een proefstuk. U kunt zo vooraf het resultaat zien en wij kunnen goed bepalen welke methode het best past bij uw gevel. Wij helpen u graag verder met gevelreiniging in Geldermalsen.

Uiteraard streven wij ernaar van uw wensen werkelijkheid te maken. Met andere woorden, uw gevel grondig te reinigen, zodat deze weer een fraaie en karakteristieke uitstraling heeft. Zoals het hoort.

Gevelreiniging Geldermalsen - Tekst

Veelgestelde vragen

Waarom moet een gevel gereinigd worden?

Een gevel geeft enorm veel uitstraling aan uw woonhuis of bedrijfspand. Het is fijn als de gevel er netjes en verzorgd uitziet. Het professioneel reinigen van de gevel draagt hier aan bij. Dankzij het reinigen wordt uw gevel ook beschermd tegen eventuele schade met een langere levensduur als gevolg.

Worden stenen beschadigd bij het reinigen?

Uiteraard doen wij altijd optimaal ons best om de stenen niet te beschadigen. Stenen in een (relatief) goede staat zullen dan ook niet beschadigd raken. Het kan ook zo zijn dat de stenen zich in een slechte conditie bevinden. Stenen die uitgedroogd of poreus zijn, zijn hier een voorbeeld van. Wij kiezen de juiste werkwijze om weinig tot geen schade aan te brengen aan de gevel. Wij adviseren en luisteren naar uw wensen, zodat het beste resultaat wordt gerealiseerd.

Is reiniging van de gevel altijd mogelijk?

Het reinigen van de gevel is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen van de gevel op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat. Wij gaan voor het beste resultaat.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?

Het reinigen van een gevel kost gemiddeld een dag. De tijd die wij nodig hebben voor het reinigen is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Hoeveel vuil komt er vrij tijdens het reinigen van de gevel?

Bij het reinigen van een gevel komt er stof en zand vrij. Tijdens de werkzaamheden controleren wij altijd of de ramen en deuren gesloten zijn. Zo voorkomen we vuil in huis. Ook de buitenkant van uw woning laten we schoon achter.

Kosten gevelreiniging Geldermalsen

Wij bieden u de best mogelijke prijs voor het maximaal mogelijke eindresultaat. De kosten van gevelreiniging zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Vandaar dat onze prijs voor gevelreiniging op basis van deze factoren is opgebouwd.

Prijsopbouw

  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen