Onze werkwijze

Voordat wij onze werkzaamheden kunnen starten komen wij bij u langs om de gevel te bekijken. Wij kunnen dan samen met u afstemmen welke methode van reiniging het beste aansluit bij uw wensen en de ondergrond. U ontvangt een eerlijk advies, geheel vrijblijvend.

Boeters Bedrijfsdiensten wilt uw gevel zo goed mogelijk reinigen en daarnaast beschadigingen voorkomen. Daarom zetten wij altijd een proefstuk. U kunt zo vooraf het resultaat zien en wij kunnen goed bepalen welke methode het best past bij uw gevel. Wij helpen u graag verder met gevelrenovatie in Geldermalsen.

Uiteraard met het streven om van uw wensen werkelijkheid te maken. Met andere woorden, uw gevel grondig reinigen, zodat deze weer een fraaie en karakteristieke uitstraling heeft. Zoals het hoort.

 

Gevelreiniging Geldermalsen - Tekst

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij het reinigen?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is reiniging altijd mogelijk?

Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?

Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Kosten gevelreiniging geldermalsen

Wij bieden u de best mogelijke prijs voor het maximaal mogelijke eindresultaat. De kosten van gevelreiniging zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Vandaar dat onze prijs voor gevelreiniging op basis van deze factoren is opgebouwd.

Prijsopbouw

  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen