Laat een proefstuk zetten

Elke gevel is weer anders, hierdoor kunnen er verschillende reacties zijn op de gevelreiniging. Maar ook elke vervuiling vraagt om een andere techniek. Denk bijvoorbeeld aan graffiti verwijderen of lichte aanslag, hier zit een groot verschil tussen.

Wij zetten graag een proefstuk om u een goede indicatie te geven van het eindresultaat en de om de best passende techniek te kiezen. Wij reinigen dan ongeveer één vierkante meter. Zo weten we zeker of we het gewenste resultaat behalen en kunnen we een goede prijsinschatting maken. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met onze werkzaamheden. Dit doen we met eigen apparatuur, waar we zelfs het meest hardnekkige vuil onder hoge druk mee verwijderen. Voor professionele gevelreiniging in Den Bosch kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten.

proefstuk-Den Bosch

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd zijn of poreus zijn, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat gewenst is. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel kost gevelreiniging mij?

Hoeveel u kwijt bent voor gevelreiniging, is afhankelijk van diverse factoren. Wanneer u een proefstuk laat zetten zijn wij in staat om u een goede prijsindicatie te geven van de totale kosten.

De totale kosten worden, onder andere, bepaald door het totale te reinigen oppervlakte, de soort vervuiling op uw gevel en de bereikbaarheid van uw gevel. Wij maken graag een offerte voor u.

Waarom zou ik mijn gevel reinigen?

Uw gevel door ons laten reinigen levert vele voordelen voor u op. Gevelreiniging maakt het mogelijk om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Hierdoor is het niet nodig om een compleet nieuwe gevel aan te schaffen.

Bovendien gaat de waarde van uw pand omhoog, voorkomt het eventuele schade in de toekomst én uw gevel gaat aanzienlijk langer mee.

Al met al kunnen we concluderen dat gevelreiniging vele voordelen oplevert die écht nuttig en functioneel zijn.

Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?

Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Onderhoud: voor een lange levensduur

Met onderhoud aan uw gevel behoudt u niet alleen een representatieve uitstraling, maar zorgt u ook dat schade in de toekomst wordt voorkomen. Een voorbeeld hiervan zijn scheuren.

Door regelmatig uw gevel te onderhouden wordt de levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand dus verhoogd. Onze experts komen graag langs om te kijken welk onderhoud uw gevel nodig heeft. Samen bespreken we de wensen. Zo komen we tot het optimale eindresultaat: uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Heeft u gevelreiniging in Den Bosch nodig? Dan bent u bij Boeters Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Binnen 1 dag hebben wij vaak uw gevel al gereinigd. Ook voor gevelreiniging in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Geldermalsen, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Tiel, Utrecht, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie

Vraag een gratis offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte aanvragen