Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging
Den Bosch

Maximaal resultaat tegen een zo laag mogelijke prijs.


Een gevel heeft een grote invloed op de eerste indruk van uw woning of pand. Daarom is het belangrijk dat de gevel een verzorgde en schone uitstraling heeft.

Woningen en bedrijfspanden

Uw gevelreiniging laten uitvoeren door een echte professional? Boeters bedrijfsdiensten is uw gevelreiniging specialist in Den Bosch. Wij gaan zowel voor de particuliere als zakelijke klant aan de slag.

Wij zijn een ervaren en professionele partij die ernaar streeft om van uw wensen werkelijkheid te maken. Onze professionals zorgen ervoor dat de gevel van uw woning er weer als nieuw uitziet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of lees verder over onze mogelijkheden.
Gevelreiniging Den Bosch - Proefstuk

Laat een proefstuk zetten

Elke gevel is weer anders, hierdoor kunnen er verschillende reacties zijn op de gevel reiniging. Maar ook elke vervuiling vraagt om een andere techniek. Denk bijvoorbeeld aan graffiti verwijderen of lichte aanslag, hier zit een groot verschil tussen.

Wij zetten graag een proefstuk om u een goede indicatie te geven van het eindresultaat en om de beste tehniek te kiezen. Wij reinigen dan ongeveer één vierkante meter. Zo weten we zeker of we het gewenste resultaat behalen en kunnen we een goede prijsinschatting maken. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met onze werkzaamheden. Dit doen we met eigen apparatuur, waar we zelfs het meest hardnekkige vuil onder hoge druk mee verwijderen. Voor professionele gevelreiniging in Den Bosch kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten.

Gevelreiniging Veenendaal - De kosten voor een gevelreiniging

Onderhoud: Voor een lange levensduur

Met onderhoud aan uw gevel behoudt u niet alleen een representatieve uitstraling, maar zorgt u ook dat schade in de toekomst wordt voorkomen. Een voorbeeld hiervan zijn scheuren.

Door regelmatig uw gevel te onderhouden wordt de levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand dus verhoogd. Onze experts komen graag langs om te kijken welk onderhoud uw gevel nodig heeft. Samen bespreken we de wensen. Zo komen we tot het optimale eindresultaat: uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Heeft u gevelreiniging in Den Bosch nodig? Dan bent u bij Boeters Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Binnen 1 dag hebben wij vaak uw gevel al gereinigd. Ook voor gevelreiniging in de omgeving van Geldermalsen, Oss, Tiel, Geldermalsen, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht.

Soorten gevelreiniging

Onderstaand ziet u onze verschillende soorten gevelreiniging. Op basis van het type vervuiling beslissen wij welke soort gevelreiniging het beste resultaat oplevert. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de soorten gevelreiniging.

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel kost gevelreiniging mij?
Hoeveel u kwijt bent voor gevelreiniging, is afhankelijk van diverse factoren. Wanneer u een proefstuk laat zetten zijn wij in staat om u een goede prijsindicatie te geven .

De totale kosten worden, onder andere, bepaald door het totale te reinigen oppervlakte, de soort vervuiling op uw gevel en de bereikbaarheid van uw gevel.

Wij maken graag een offerte voor u.
Waarom zou ik mijn gevel reinigen?
Een gevel reinigen levert vele voordelen voor u op. Gevelreiniging maakt het mogelijk om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Hierdoor ziet de aanzicht van uw woning of pand er weer fris uit.

Bovendien gaat de waarde van uw pand omhoog, voorkomt het eventuele schade in de toekomst én uw gevel gaat aanzienlijk langer mee.

Al met al kunnen we concluderen dat gevelreiniging vele voordelen oplevert die écht nuttig en functioneel zijn.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld voor de gevelreiniging. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevelreiniging gekozen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met een hogedrukreiniger en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti door middel van gevelreiniging volledig verdwenen.
Gevelreiniging Den Bosch - VvE de Waker Tiel 1 Gevelreiniging Den Bosch - VvE de Waker Tiel 2

Huisartsenpraktijk

Ommeren

In Ommeren waren de oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er onverzorgd en enigszins verwaarloosd uit. Hierdoor was het dak zeer zeker toe aan een gevelreiniging, zodat het zijn oranje kleur weer met trots kan presenteren.

Om het dak schoon te maken is gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zijn er namelijk voorstander van om zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter te laten na onze gevelreiniging.
Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 1 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden hun vervuilde gevel laten reinigen om het weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de reiniging hebben de bewoners er voor gekozen om de gevel te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel zal langer schoon blijven en u geniet langer van het resultaat.
Gevelreiniging Den Bosch - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging Den Bosch - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging Den Bosch - Particulier Tricht 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.