Chemisch reinigen gevel
Chemisch reinigen gevel

Enkele voordelen

van chemisch gevelreinigen
  • Het helpt tegen het type vervuiling dat met stoomcleanen niet verwijderd kan worden.
  • Het is op veel verschillende oppervlakten toepasbaar.
  • Het kan relatief grote oppervlakten snel schoonmaken.

Chemisch reinigen gevel


Wilt u weer een fris aanzicht van uw huis of pand? Dan is het chemisch reinigen van uw gevel de oplossing. Het is een zeer effectieve reinigingstechniek waarmee we in een korte tijd uw gehele gevel opfrissen. Chemische gevelreiniging is op veel ondergronden toepasbaar.

Wij adviseren u graag over de beste soort reiniging voor uw gevel. Boeters Bedrijfsdiensten gaat voor maximaal resultaat, zonder uw woning of pand te beschadigen. Wij maken uw gevel schoon!

Achterliggende techniek

Chemische gevelreiniging is erg goed te vergelijken met het stoomcleanen van uw gevel. We smeren uw gevel allereerst in met een chemisch middel, dat zich bindt met het vuil op uw gevel. De vervuiling lost op in het reinigingsmiddel, waardoor het zich niet langer op de muur bevindt.

Als het vuil op de gevel helemaal opgelost is in het reinigingsmiddel, spoelen we het weg met verwarmd water. Zo worden eventuele restanten op de gevel alsnog meegenomen in de schoonmaak.

Werkwijze chemische gevelreinigingChemisch reinigen - Werkwijze 1

1.

We behandelen de oppervlakte met een passend reinigingsmiddel. Dit middel kiezen we aan de hand van o.a. de ondergrond.
Chemisch reinigen - Werkwijze 2

2.

Het reinigingsmiddel bindt met de vervuiling op de muur en is makkelijk weg te spuiten onder hoge druk.
Chemisch reinigen - Werkwijze 3

3.

Het mengsel van water en reinigingsmiddel wordt opgevangen en afgevoerd, zodat het niet in het grondwater terecht komt.


Uw ervaren en deskundige gevelreiniger

Boeters bedrijfsdiensten heeft al meer dan 14 jaar ervaring met het chemisch reinigen van gevels. Onze gekwalificeerde reinigers gaan ook graag met uw gevel aan de slag.

Het allerbelangrijkst vinden wij dat u tevreden bent met het eindresultaat. Voordat we beginnen met de chemische reiniging, zetten we graag een proefstuk op uw gevel. Dit houdt in dat we ongeveer één vierkante meter van uw gevel reinigen. U krijgt een goed beeld van het eindresultaat en wij zien hoe de ondergrond reageert op de chemische gevelreiniging. Op deze manier sluiten we mogelijke schade uit.

Milieuvriendelijke aanpak

Chemische gevelreiniging is niet de eerste optie die naar boven komt als u op zoek bent naar milieuvriendelijke reiniging. Toch doet Boeters er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Bij chemische gevelreiniging vangen we namelijk het weggespoelde mengsel van water en reinigingsmiddel op, om dit vervolgens af te voeren. Zo voorkomen we dat er chemische producten in het grondwater terecht komt.

Prijs gevelreiniging

U bent bij ons verzekerd van een lage prijs. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van het resultaat. Na onze komst zal uw gevel er weer als nieuw uitzien. Door diverse factoren is er geen vaste prijs voor gevelreiniging.

De prijs is opgebouwd uit:

Prijsopbouw
  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor de machines
  • Reiskosten

Uw gevel chemisch laten reinigen in Geldermalsen, Oss, Tiel, Den Bosch, Veenendaal of andere plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Hierbij krijgt u direct de juiste prijsindicatie voor uw situatie.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen betreft het chemisch reinigen van uw gevel. Bent u benieuwd of deze techniek ook op uw gevel toegepast kan worden? Of wilt u weten hoeveel het gaat kosten? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bekijk hier ook onze andere gevelreiniging soorten.VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld om het te reinigen. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Deze graffiti hebben wij daarom dan ook verwijderd door middel van chemicaliën.

De graffiti is vervolgens met hoge druk en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti volledig verwijderd.
Chemisch reinigen gevel - VvE de Waker Tiel 1 Chemisch reinigen gevel - VvE de Waker Tiel 2

Graffitiverwijdering gebouw

Tiel

In Tiel stond een gebouw waarvan een gedeelte van de gevel was bedekt met graffiti. De eigenaren zagen dit graag verwijdert worden. Zodat de gevel weer een schoon geheel vormt. Boeters Bedrijfsdiensten heeft deze opdracht op zich genomen.

Er is hier gebruik gemaakt van hogedrukreiniging en chemische reiniging. Zo hebben we het maximale eindresultaat bereikt. Na de gevelreiniging is er nog een anti graffiti coating aangebracht zodat indien het weer mocht gebeuren de graffiti een stuk eenvoudiger te verwijderen is.
Chemisch reinigen gevel - Gebouw Tiel Chemisch reinigen gevel - Gebouw Tiel

Graffiti op een tunnel

Dieren

Deze tunnel in Dieren was beklad met graffiti. Zowel in de tunnel als erop. Wij hebben de opdracht gekregen om deze tunnel weer mooi schoon te maken. Hiervoor is er eerst gebruik gemaakt van een speciaal chemische reinigingsmiddel. Vervolgens is de gevel schoongemaakt door middel van reiniging onder hoge druk met kokendheet watertechniek.

Het resultaat is weer een schone en frisse tunnel.
Chemisch reinigen gevel - Dieren 1 Chemisch reinigen gevel - Dieren 2 Chemisch reinigen gevel - Dieren 3 Chemisch reinigen gevel - Dieren 4 Chemisch reinigen gevel - Dieren 5 Chemisch reinigen gevel - Dieren 6 Chemisch reinigen gevel - Dieren 7 Chemisch reinigen gevel - Dieren 8 Chemisch reinigen gevel - Dieren 9 Chemisch reinigen gevel - Dieren 10 Chemisch reinigen gevel - Dieren 11

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.