Laat een proefstuk zetten

Elke gevel is weer anders, hierdoor kunnen er verschillende reacties zijn op de gevel reiniging. Maar ook elke vervuiling vraagt om een andere techniek. Denk bijvoorbeeld aan graffiti verwijderen of lichte aanslag, hier zit een groot verschil tussen.

Wij zetten graag een proefstuk om u een goede indicatie te geven van het eindresultaat en de om de best passende techniek te kiezen. Wij reinigen dan ongeveer één vierkante meter. Zo weten we zeker of we het gewenste resultaat behalen en kunnen we een goede prijsinschatting maken. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met onze werkzaamheden. Dit doen we met eigen apparatuur, waar we zelfs het meest hardnekkige vuil onder hoge druk mee verwijderen. Voor professionele gevelreiniging in Arnhem kiest u voor Boeters Bedrijfsdiensten.

gevelreiniging-Arnhem

Veelgestelde vragen

Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel kost gevelreiniging mij?

Hoeveel u kwijt bent voor gevelreiniging, is afhankelijk van diverse factoren. Wanneer u een proefstuk laat zetten zijn wij in staat om u een goede prijsindicatie te geven van de totale kosten.

De totale kosten worden, onder andere, bepaald door het totale te reinigen oppervlakte, de soort vervuiling op uw gevel en de bereikbaarheid van uw gevel.

Wij maken graag een offerte voor u.

Waarom zou ik mijn gevel reinigen?

Uw gevel door ons laten reinigen levert vele voordelen voor u op. Gevelreiniging maakt het mogelijk om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Hierdoor is het niet nodig om een compleet nieuwe gevel aan te schaffen.

Bovendien gaat de waarde van uw pand omhoog, voorkomt het eventuele schade in de toekomst én uw gevel gaat aanzienlijk langer mee.

Al met al kunnen we concluderen dat gevelreiniging vele voordelen oplevert die écht nuttig en functioneel zijn.

Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?

Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Onderhoud: voor een lange levensduur

Door uw gevel te onderhouden, blijft uw huis of gebouw er niet alleen goed uitzien, maar voorkomt u ook toekomstige schade, zoals scheuren.

Als u uw gevel regelmatig laat verzorgen, blijft uw pand langer mooi en stijgt het zelfs in waarde. Onze specialisten komen graag bij u langs om te bepalen wat uw gevel precies nodig heeft. We luisteren naar wat u wilt en samen zorgen we ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Heeft u gevelreiniging in Arnhem nodig? Dan bent u bij Boeters Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Binnen 1 dag hebben wij vaak uw gevel al gereinigd. Ook voor gevelreiniging in de omgeving van Amersfoort, Den Bosch, Geldermalsen, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Tiel, Utrecht, Veenendaal en Zaltbommel kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie