Onze werkwijze

Alvorens we onze diensten starten, brengen we een bezoek aan uw locatie om de staat van de gevel te inspecteren. Dit stelt ons in staat om in overleg met u de meest geschikte reinigingsmethode te kiezen die zowel aan uw verwachtingen voldoet als geschikt is voor het materiaal van uw gevel. U kunt rekenen op ons oprechte en vrijblijvende advies.

Boeters Bedrijfsdiensten streeft ernaar uw gevel niet alleen grondig te reinigen, maar ook om mogelijke schade te voorkomen. Daarom voeren we altijd eerst een test uit op een klein deel van de gevel. Dit geeft u de kans om het potentieel resultaat te beoordelen en ons om de optimale reinigingsmethode voor uw specifieke gevel te bepalen. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging in Amersfoort en kijken ernaar uit u hierbij van dienst te zijn.

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen en uw gevel weer zijn oorspronkelijke, karaktervolle schoonheid terug te geven.

Gevelreining-Amersfoort

Veelgestelde vragen

Waarom moet een gevel gereinigd worden?

Een gevel geeft enorm veel uitstraling aan uw woonhuis of bedrijfspand. Het is fijn als de gevel er netjes en verzorgd uitziet. Het professioneel reinigen van de gevel draagt hier aan bij. Dankzij het reinigen wordt uw gevel ook beschermd tegen eventuele schade met een langere levensduur als gevolg.

Worden stenen beschadigd bij het reinigen?

Uiteraard doen wij altijd optimaal ons best om de stenen niet te beschadigen. Stenen in een (relatief) goede staat zullen dan ook niet beschadigd raken. Het kan ook zo zijn dat de stenen zich in een slechte conditie bevinden. Stenen die uitgedroogd of poreus zijn, zijn hier een voorbeeld van. Wij kiezen de juiste werkwijze om weinig tot geen schade aan te brengen aan de gevel. Wij adviseren en luisteren naar uw wensen, zodat het beste resultaat wordt gerealiseerd.

Is reiniging van de gevel altijd mogelijk?

Het reinigen van de gevel is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen van de gevel op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat. Wij gaan voor het beste resultaat.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?

Het reinigen van een gevel kost gemiddeld een dag. De tijd die wij nodig hebben voor het reinigen is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Hoeveel vuil komt er vrij tijdens het reinigen van de gevel?

Bij het reinigen van een gevel komt er stof en zand vrij. Tijdens de werkzaamheden controleren wij altijd of de ramen en deuren gesloten zijn. Zo voorkomen we vuil in huis. Ook de buitenkant van uw woning laten we schoon achter.

Kosten gevelreiniging Amersfoort

Wij bieden u de best mogelijke prijs voor het maximaal mogelijke eindresultaat. De kosten van gevelreiniging zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Vandaar dat onze prijs voor gevelreiniging op basis van deze factoren is opgebouwd.

Prijsopbouw

  • Uurtarief voor werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie