Gevelreiniging

Professionele reiniging voor een frisse uitstraling van uw gevel, vaak binnen 1 dag geregeld.


U wilt u gevel laten reinigen, maar weet niet precies wat daarbij komt kijken. Misschien heeft u ook wel vragen, zoals:
  • Wie komt mijn gevel reinigen?
  • Wat als mijn stenen beschadigen?
  • Gebeurt de reiniging wel milieuvriendelijk?
Met meer dan 12 jaar ervaring en vele tevreden klanten zijn wij de betrouwbare partij om u te helpen.

Hoe wij het aanpakken?

Voor gevelreiniging hebben wij harde werkers in dienst die u graag helpen met al uw vragen. We zullen u altijd voorzien van eerlijk advies, waarbij we uw vervuilde gevel in sommige gevallen maar beperkt kunnen reinigen in verband met beschadiging. We voldoen aan alle milieu eisen. En wij komen onze afspraken na!

Bent u al overtuigd, wilt u een proefstuk laten zetten of onze prijzen weten? Neem contact op via onderstaande button. Wilt u meer weten over ons, lees dan snel verder.
Contact

Gevelreiniging - Al meer dan 12 jaar de specialist in gevelreiniging

Al meer dan 12 jaar de specialist in gevelreiniging

Sinds 2006 reinigen wij veilig, betrouwbaar en professioneel stenen en glasgevels. Dit doen wij met eigen apparatuur dat ons in staat stelt de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. U kunt bij ons terecht als particuliere en zakelijke klant.
“We hebben het mooiste huis uit de straat”
- particulier Tricht
Bekijk meer projecten
Wij werken alleen met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat leveren. Wij vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Lees hieronder meer over de kosten die nodig zijn voor de gevelreiniging.
Gevelreiniging - De kosten voor een gevelreiniging

De kosten voor een gevelreiniging

Wij willen u het resultaat garanderen, waarop u hoopt voor de laagst mogelijke prijs. Omdat hierbij verschillende factoren meespelen is er geen vaste prijs voor gevelreiniging.

Prijsopbouw
  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor de machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)
Gevelreiniging - Proefstuk laten zetten

Proefstuk laten zetten

Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het schoonmaken van uw gevel is het handig om een proefstuk te laten zetten. Oftewel ongeveer een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Zo zal het resultaat zichtbaar worden en kunnen we een goede inschatting maken van de prijs. Tevens beantwoorden we al uw vragen over gevelreiniging en bespreken we uw wensen.
“Ons huis is weer hersteld, zoals het was”
- particulier Bussum
Bekijk meer projecten
De offerte zal op basis van uw wensen worden opgesteld. Vraag deze snel aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen!
Gevelreiniging - Voorkom schades en geniet van een frisse uitstraling

Gevelreiniging en onderhoud

Het onderhouden van uw gevel is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel.
“Keurig schoon en uiterst vriendelijk personeel. Een aanrader”
- Bierman Advocaten
Bekijk meer projecten
Gevelreiniging en onderhoud kunnen de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast gevelreiniging ook terecht voor onder andere glasbewassing, dieptereiniging of een schoonmaakbedrijf.

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigt raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden goed rekening met de achtergrond en uw wensen voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. We kunnen een proefstuk zetten om te achterhalen hoe de stenen op reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevelreiniging te laten doen?
Dit kost gemiddeld een dag. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.
Wilt u meer weten over de soorten vervuiling en de manieren hoe wij deze vervuiling bestrijden? Lees dan verder.

Soorten gevelreiniging

Een gevel schoonmaken kan op verschillende manieren. Er zijn vele soorten vervuiling waar uw gevel mee te maken kan krijgen. Elk type vervuiling van uw gevel wordt gereinigd op een andere manier. De verschillende soorten van gevelreiniging zijn:

Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Soorten vervuiling

Bij Boeters Bedrijfsdiensten verdelen we de verschillende soorten vervuiling onder in drie verschillende categorieën: lichte vervuiling, matige vervuiling en zware vervuiling.

Gevelreiniging - Lichte vervuiling

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld mos, algen, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw gevel in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor lichte vervuiling is stoomcleanen, wat gemiddeld €5,- per m2 kost.
Gevelreiniging - Matige vervuiling

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals verfresten, muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of zelfs zandstralen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor matige vervuiling is chemische reiniging, wat gemiddeld €15,- per m2 kost.
Gevelreiniging - Zware vervuiling

Zware vervuiling

Vaak vraagt zware vervuiling op uw muur om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti die langere tijd op uw muur aanwezig is, als er meerdere lagen graffiti over elkaar aangebracht zijn, of roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is. In deze gevallen is het zandstralen van uw gevel de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor zware vervuiling is zandstralen, wat gemiddeld €15,- per m2 kost.
 
Heeft u nog meer vragen? Neem contact op of bekijk dan onze veelgestelde vragen sectie.
Contact
 
Of bel 0344 60 70 96

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.