Waarom gevelreiniging?

Door middel van gevelreiniging verwijderen wij alle aanslag en vervuiling die op uw gevel zit. Gevelreiniging is een belangrijke vorm van onderhoud en wordt daarom ook steeds populairder in Nederland. Het is mogelijk om uw gevel zelf te reinigen, maar u kunt deze taak het beste aan een professional uitbesteden. Wij kunnen uw gevel reinigen en impregneren, waarbij we de klus netjes achterlaten. U bent verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Gevelreiniging particulieren en bedrijven

Een schone gevel is voor zowel particulieren als bedrijven erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een nette uitstraling. Echter, is dit niet de enige reden waarom gevelreiniging belangrijk is. Gevelreiniging zorgt voor een betere staat van uw gevel en draagt bij aan de levensduur van uw pand.

Gevelreiniging zorgt bij particulieren voor een waardestijging van de woning. Ook bedrijfspanden krijgen een hogere waarde. Daarnaast heeft gevelreiniging ook de functie om toekomstige schade te voorkomen, zodat uw gevel in de toekomst minder vaak onderhouden hoeft te worden.

Boeters Bedrijfsdiensten voert zowel particuliere als zakelijke gevelreiniging uit. Vraag gerust een offerte aan.

Gevelreiniging - Voor
Voor
Gevelreiniging - Particulieren en zakelijk
Na

Veelgestelde vragen

Wat kost een gevel laten reinigen?

De kosten kunnen, door verschillende factoren, per gevel verschillen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het oppervlak (m2) van de te reinigen gevel, het soort vervuiling, de reinigingstechniek en de bereikbaarheid van het te reinigen oppervlak. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Wat is een gevel reiniging?

Gevel reiniging betekent het reinigen van de gevel. Het is slim om regelmatig gevelonderhoud uit te voeren, zoals reinigen. Hierdoor wordt aanslag verwijderd en verdwijnt het vuil.

Hoe wordt een gevel gereinigd?

Wij reinigen uw gevel met de techniek die het meest effectief is voor uw gevel en de soort vervuiling. Zo kunnen wij de gevel stoomcleanen, zandstralen en ter bescherming impregneren.

Waarom gevelreinigen?

Een gevel is erg bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Het is daarom van belang dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Dit kan door uw gevel professioneel te laten reinigen. Daarnaast beschermt het uw gevel tegen eventuele schade en krijgt uw gevel een langere levensduur.

Worden stenen beschadigd bij het reinigen?

Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden zowel voor als tijdens het reinigen goed rekening met de achtergrond en uw wensen. Zo bereiken wij een zo mooi mogelijk resultaat.

Kan het glas- en verfwerk beschadigen bij gevel reiniging?

Uw ramen en kozijnen worden ter bescherming afgeplakt. Wanneer er goed is geschilderd zullen er geen problemen ontstaan. Echter, wanneer er een slechte hechting met de ondergrond is, kan het voorkomen dat er incidenteel verfwerk afbladdert bij het verwijderen van de afplaktape. Over het algemeen kunnen wij uw glas- en verfwerk goed beschermen.

Is het reinigen van gevels altijd mogelijk?

Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. Door een proefstuk te zetten achterhalen we hoe de stenen op de reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.

Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?

Gemiddeld hebben wij binnen een dag uw gevel gereinigd. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Komt er veel vuil vrij tijdens het reinigen van de gevel?

Bij het reinigen komt er zand en stof vrij. Uiteraard moeten ramen en deuren tijdens de werkzaamheden gesloten zijn. Hierdoor zult u binnen geen last hebben van vuil. Buiten zorgen wij na afloop ervoor dat u onze komst alleen terugziet aan de schone gevel.

Gevel laten reinigen

U kunt het reinigen van uw gevel het beste uitbesteden aan een professional, zoals Boeters Bedrijfsdiensten. Wanneer u de gevel laat reinigen door een specialist bent u verzekerd van een goed resultaat. Hier zijn diverse redenen voor:

Reinigingsmethode

Als professional weten we precies welke reinigingsmethode bij welke gevel en situatie past. Het toepassen van de verkeerde reinigingsmethode, kan vervelende gevolgen hebben. Het kan afbreuk doen aan uw gevel. Wij voorzien u van het beste advies en leveren een maximaal resultaat.

Reinigingsmiddelen

Wij werken met professionele gevelreinigingsmiddelen. Daarnaast weten onze experts exact hoe de middelen gebruikt en toegepast dienen te worden. Uw gevel is daardoor binnen de kortste keren brandschoon.

Impregneren

Na het reinigen van uw gevel is het verstandig om uw gevel te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw gevel vocht afstoot. Hierdoor hecht vuil zich minder snel, waardoor er minder vuil op uw gevel aangebracht zal worden. In het vervolg blijft uw gevel nu langer schoon. Schakel Boeters Bedrijfsdiensten in om uw gevel te laten reinigen en impregneren.

Gevelreiniging - Uitbesteden

Gevelreiniging kosten

Wij willen u het gewenste resultaat garanderen voor de laagst mogelijke prijs. Er is geen vaste prijs per m¬≤ voor het reinigen van uw gevel, omdat verschillende factoren de prijs be√Įnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van uw gevel en het soort vuil wat op de gevel zit.

Offerte gevel reiniging

Bij Boeters Bedrijfsdiensten kunt u vrijblijvend een offerte voor gevel reiniging aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag de offerte met een eerlijke prijs. Wij zullen voorafgaand aan het project eerst onze technieken op één vierkante meter van uw gevel testen. Zo behalen we het maximaal mogelijke resultaat en krijgt u een beeld van de uitkomst. Onderstaand kunt u via de button een offerte aanvragen.

Prijsopbouw

  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor de machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoomcleanen, zandstralen of impregneren)

Uw gevel laten reinigen in Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein of andere plaatsen? Neem gerust contact op.

Offerte gevelreiniging
Gevelreiniging - Proefstuk

Proefstuk laten zetten

Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het schoonmaken van uw gevel is het handig om een proefstuk te laten zetten. Oftewel, (ongeveer) een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Dit zal u en ons ook een goed beeld geven van het eindresultaat en de totale kosten. Vanzelfsprekend beantwoorden we al uw vragen over gevelreiniging en bespreken we uw wensen.

De offerte zal op basis van uw wensen worden opgesteld. Vraag deze snel aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen!

Reiniging en onderhoud

Het onderhouden van uw gevel is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw, maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel.

Gevelreiniging en onderhoud kunnen de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek. Onze professionals analyseren kritisch het nodige onderhoud en vuil op de gevels. Zo komt u in de toekomst niet voor verrassingen te staan. Na overleg voeren wij graag voor u de juiste reiniging uit.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast het reinigen van gevels ook terecht voor onder andere glasbewassing, opleveringsschoonmaak of een regulier schoonmaakbedrijf.

Offerte aanvragen

Soorten vervuiling

Gevelreiniging - Licht

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld mos, algen, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw gevel in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen. Bij deze gevelreiniging techniek wordt heet water gebruikt in combinatie met hoge druk. Dit zorgt ervoor dat vuil loslaat van de muur. Deze manier van reiniging kost gemiddeld ‚ā¨ 5,- per m¬≤.

Gevelreiniging - Matig

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals verfresten, muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van zandstralen, wat gemiddeld ‚ā¨ 15,- per m¬≤ kost.

Gevelreiniging - Zwaar

Zware vervuiling

Zware vervuiling op uw muur vraagt om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti verwijderen die langere tijd op uw muur aanwezig is. Of meerdere lagen graffiti die over elkaar aangebracht zijn, ook valt roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is hieronder. In deze gevallen is zandstralen van uw gevel de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor zware vervuiling is zandstralen, wat gemiddeld ‚ā¨ 15,- per m¬≤ kost.

Al meer dan 15 jaar uw gevelreiniging bedrijf

Sinds 2006 reinigen wij veilig, betrouwbaar en professioneel stenen- en glasgevels. Dit doen wij met eigen apparatuur dat ons in staat stelt de meest vervuiling te verwijderen. Zelfs het meest hardnekkige vuil dat op uw gevel aangebracht is. U kunt bij ons terecht als particuliere en zakelijke klant. We zijn met gevelreiniging voornamelijk actief in Tiel en omgeving.

Wij werken alleen met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat leveren. Wij vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Lees hieronder meer over de kosten die nodig zijn voor de gevelreiniging.

Op zoek naar gevelreiniging? Wij gaan graag aan de slag. Onze specialisten laten uw gevel weer stralen.

Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie