Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Direct versturen

Gevel reiniging


Het is belangrijk om een goed verzorgde gevel te hebben, omdat dit vaak een van de eerste elementen is welke een persoon ziet bij het bedrijfspand of de woning. Kies daarom voor professionele gevelreiniging door Boeters Bedrijfsdiensten.

Al sinds 2006 reinigen wij veilig, betrouwbaar en professioneel gevels en glasgevels. Boeters Bedrijfsdiensten beschikt over de juiste apparatuur, vakkundigheid en ervaring om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen en bestrijden.

De verschillende technieken


Gevels kunnen verschillende soorten bevuiling bevatten, van algen tot graffiti. U wilt dit als bedrijf of particulier natuurlijk zo snel mogelijk van uw gevel af hebben. Want een schone gevel kan de uitstraling van uw gebouw zeker verbeteren. Echter is gevelreiniging er niet enkel voor de uitstraling van een gebouw, maar ook om de levensduur van het gebouw te verbeteren.Gevelreiniging draagt namelijk bij aan het onderhoud van uw gebouw en kan schade voorkomen. Wanneer u bij schade aan uw gevel geen actie onderneemt, kan dit resulteren in veel grotere schade aan zowel de gevel als de muren.

Gelukkig bieden wij u verschillende werkzaamheden aan zoals hogedrukreiniging, anti algen- of spinnenbehandeling, impregneren, zandstralen (om grondig te reinigen), verwijdering van graffiti en reiniging van kozijnen en beplating.

Elk type vervuiling vraagt om een eigen soort behandeling. Bij Boeters Bedrijfsdiensten weet u zeker dat het reinigen van uw gevel op een verantwoorde en veilige manier gebeurd. Niet alleen doen wij graag de gevelreiniging voor u, ook staan wij graag voor u klaar als het gaat om glasbewassing, dieptereiniging en de schoonmaak van het bedrijfspand.

VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld om het te reinigen. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevelreiniging gekozen om chemicaliën te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met een hogedrukreiniger en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti door middel van gevelreiniging volledig verdwenen. ​
 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 1 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 2

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Vanuit de eigenaren van dit pand kwam de vraag of we de totale buitengevel konden reinigen. Deze gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmose systeem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de gevelreiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Gevelreiniging - Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden een gevelreiniging laten uitvoeren. Dit om de woning weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de gevelreiniging hebben we de gevel geïmpregneerd zodat deze beschermd blijft tegen intrekkend vocht en vuil. Hierdoor zal de gevel langer schoon blijven en geniet u langer van het resultaat.​
Gevelreiniging - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging - Particulier Tricht 3

Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

Deze geverfde woning staat in het groenrijke gebied van Rhenen. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat zal de gevel sneller vervuild raken door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor deze gevelreiniging hebben we een gepaste hogedrukreiniging uitgevoerd met licht verwarmd water. Op deze manier zal de verf niet oplossen en blijft de woning in goede staat. ​
Gevelreiniging - Particulier Rhenen 1 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 2 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 3

Agro business park

Wageningen

Voor een pand op het Agro Business Park in Wageningen voeren wij de periodieke glasbewassing al langere tijd uit. Na het goede werk dat wij geleverd hebben kwam er een extra opdracht, namelijk een opdracht voor gevelreiniging.

De gevelreiniging is uitgevoerd door middel van een hogedrukreiniger met warm water en een hoogwerker. Ten slotte hebben we de glasbewassing uitgevoerd, als aanvulling op de uitgevoerde gevelreiniging.
Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 1 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 2 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Direct versturen