Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Gevel reiniging


Gevelreiniging zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer verzorgt en net uitziet. Omdat de verschillende weersinvloeden de gevel van uw woning of bedrijfspand altijd aantasten, verliest de gevel na verloop van tijd zijn verzorgde uitstraling. Het hebben van een goed verzorgde gevel is belangrijk, want de gevel van uw woning of bedrijfspand maakt vaak de eerste indruk op iemand die naar binnen gaat. Boeters Bedrijfsdiensten is er voor zowel particulieren als bedrijven. Zorg ervoor dat uw gebouw er altijd schoon uit ziet, kies daarom voor professionele reiniging door Boeters Bedrijfsdiensten.

Al sinds 2006 reinigen wij veilig, betrouwbaar en professioneel gevels en glasgevels. Boeters Bedrijfsdiensten beschikt over de juiste apparatuur, vakkundigheid en ervaring om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen en bestrijden. Gevelreiniging wordt dan ook steeds vaker uitgevoerd in Nederland. Het onderhouden van uw gevel is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel. Reiniging en onderhoud kan de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek, Boeters Bedrijfsdiensten biedt dan ook voor ieder pand een gevelreiniging op maat. Boeters Bedrijfsdiensten is úw partner in specialistisch schoonmaakwerk.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast gevelreiniging ook terecht voor dieptereiniging, glasbewassing of voor een schoonmaakbedrijf.

Soorten vervuiling


Bij Boeters Bedrijfsdiensten verdelen we de verschillende soorten vervuiling onder in drie verschillende categorieën: lichte vervuiling, matige vervuiling en zware vervuiling.

Gevelreiniging - Lichte vervuiling

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld algen, mos, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw gevel in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen.

De meest gebruikte techniek voor het verwijderen van lichte vervuiling is stoomcleanen.
Gevelreiniging - Matige vervuiling

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, verfresten, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of zelfs zandstralen.

De meest gebruikte techniek voor het verwijderen van matige vervuiling is chemische reiniging.
Gevelreiniging - Zware vervuiling

Zware vervuiling

Vaak vraagt zware vervuiling op uw muur om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti die langere tijd op uw muur aanwezig is, als er meerdere lagen graffiti over elkaar aangebracht zijn, of roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is. In deze gevallen is het zandstralen van uw gevel de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen.

De meest gebruikte techniek voor het verwijderen van zware vervuiling is zandstralen.


Soorten gevelreiniging


Bij Boeters Bedrijfsdiensten kunt u voor verschillende soorten gevelreiniging terecht. Er zijn vele soorten vervuiling waar uw gevel mee te maken kan krijgen. Elk type vervuiling van uw gevel wordt gereinigd op een andere manier. De verschillende manieren van gevelreiniging zijn:


Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Gevelreiniging kosten


Wij willen u het resultaat garanderen waarop u hoopt voor de laagste prijs. Omdat hierbij verschillende factoren meespelen is er geen vaste prijs voor gevelreiniging. Voorbeelden van factoren zijn de gevelreinigingsmethode en mate van vervuiling. Uiteindelijk zullen de kosten worden opgebouwd uit het uurtarief, de machine kosten en brandstof voor de machines.

We kunnen u wel een betrouwbare indicatie geven van de uiteindelijke prijs en het eindresultaat. Hiervoor kan het handig zijn om een gratis proefstuk te zetten. Oftewel ongeveer een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Zo zal het resultaat zichtbaar worden en kunnen worden beoordeeld.

De offerte zal op basis van uw wensen worden opgesteld. Vraag deze snel gratis aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen!


VvE de Waker

C. de Kleijnstraat 46, Tiel

Aan dit VvE gebouw was ongewenst graffiti aangebracht en vandaar is Boeters Bedrijfsdiensten ingeschakeld voor de gevelreiniging. De graffiti was aangebracht op een stenen muur met een gladde baksteen. Daarom is er bij deze gevelreiniging gekozen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken.

De graffiti is vervolgens met een hogedrukreiniger en warm water afgespoten. Hierdoor is de baksteen onbeschadigd gebleven en is de graffiti door middel van gevelreiniging volledig verdwenen. ​
 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 1 Gevelreiniging - VvE de Waker Tiel 2

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4, Tiel

Van de eigenaren van dit pand kwam de vraag of we gevelreiniging aan de totale buitengevel van het pand konden uitvoeren. Deze gevelreiniging bestond uit trespa gevelbeplating reinigen, glasbewassing en de lichtbuizen reinigen.

Allereerst hebben wij met behulp van hogedrukreiniging alle algen weggespoten. Vervolgens hebben we alles nagewassen met ons osmosesysteem. Hierdoor zijn de laatste resten vuil verwijderd en droogt alles streeploos op. Voor een groot gedeelte van de gevelreiniging hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker.
Gevelreiniging - Bierman Advocaten Tiel 1

Particulier

Bulkhof 4, Tricht

De bewoners van deze woning in Tricht wilden een hun vervuilde gevel laten reinigen om het weer een frisse en schone uitstraling te geven. Wij als Boeters Bedrijfsdiensten bieden meerdere soorten gevelreiniging aan en uiteindelijk is de keuze gevallen op zandstralen. Bij zandstralen kunnen de stenen namelijk niet beschadigd worden, maar krijgen ze wel de natuurlijke schone uitstraling terug.

Naast de reiniging hebben de bewoners er voor gekozen om de gevel te laten impregneren. Hierdoor blijft de woning beschermd tegen intrekkend vocht en vuil. De gevel zal langer schoon blijven en u geniet langer van het resultaat.​
Gevelreiniging - Particulier Tricht 1 Gevelreiniging - Particulier Tricht 2 Gevelreiniging - Particulier Tricht 3

Particulier

Spoorbaanweg 35, Rhenen

Deze geverfde woning staat in het groenrijke gebied van Rhenen. Doordat de woning in een groenrijk gebied staat zal de gevel sneller vervuild raken door groene aanslag. Gelukkig bieden wij met gevelreiniging de juiste oplossing voor dit probleem.

Voor deze gevelreiniging hebben we een gepaste hoge druk reiniging uitgevoerd met licht verwarmd water. Op deze manier zal de verf niet oplossen en blijft de woning in uitstekende staat. Bij het zien van de afbeeldingen krijgt u een goed beeld wat het reinigen kan betekenen voor de woning.
Gevelreiniging - Particulier Rhenen 1 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 2 Gevelreiniging - Particulier Rhenen 3

Agro business park

Wageningen

Voor een pand op het Agro Business Park in Wageningen voeren wij de periodieke glasbewassing al langere tijd uit. Na het goede werk dat wij geleverd hebben kwam er een extra opdracht, namelijk een opdracht voor gevelreiniging.

De gevelreiniging is uitgevoerd door middel van een hogedrukreiniger met warm water en een hoogwerker. Ten slotte hebben we de glasbewassing uitgevoerd, als aanvulling op de uitgevoerde gevelreiniging.
Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 1 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 2 Gevelreiniging - Agro Business park Wageningen 3

Huisartsenpraktijk

Ommeren

In Ommeren waren de oranje dakpannen van de huisartsenpraktijk bijna niet meer zichtbaar. Dit kwam door de mosgroene laag die over het dak lag. De dakpannen kleurden bruin en het dak zag er onverzorgd en enigszins verwaarloosd uit. Hierdoor was het dak zeer zeker toe aan een gevelreiniging, zodat het zijn oranje kleur weer met trots kan presenteren.

Om het dak schoon te maken is gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger. Verder heeft Boeters Bedrijfsdiensten voor vertrek alles rondom de praktijk weer opgeruimd. Wij zijn er namelijk voorstander van om zowel het dak als de omgeving netjes en verzorgd achter te laten na onze gevelreiniging.
Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 1 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2 Gevelreiniging - Huisartsenpraktijk Ommeren 2

Particulier

Bussum

In Bussum kregen wij opdracht om verf te verwijderen van een bakstenen gevel. De bakstenen gevel was jaren geleden wit geschilderd, maar zou nu door een gevelreiniging weer verwijderd worden en zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen.

Dit hebben wij gedaan door middel van een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Hierbij wordt het afbijtmiddel op de bakstenen aangebracht en zal de witte verf afgebroken worden. Dit proces is nog tweemaal herhaald en om de laatste verfresten te verwijderen is de gevel nog licht na gestraald met kalk.

Al deze stappen hebben geresulteerd in een schone gevel waarbij de bakstenen zijn oorspronkelijke kleur weer terug hebben gekregen. De groene kleur van het milieuvriendelijke afbijtmiddel is door onze gevelreiniging geheel verdwenen, evenals de witte verf.
Gevelreiniging - Particulier Bussum 5 Gevelreiniging - Particulier Bussum 1 Gevelreiniging - Particulier Bussum 2 Gevelreiniging - Particulier Bussum 3 Gevelreiniging - Particulier Bussum 4

Particulier

Malden

Voor negen woningen in Malden hebben wij de gevelreiniging uitgevoerd. Deze woningen kozen er gezamenlijk voor om de gevelreiniging uit te laten voeren. Omdat alle woningen wit zijn, is het natuurlijk prachtig als alle woningen tegelijkertijd schoongemaakt worden. Dan krijgt de buurt weer een heerlijk nieuwe uitstraling.

Op de projectfoto is goed te zien hoe het vuil zich over de jaren heeft verzameld op de stenen. Ook is te zien hoe de stenen eruit komen te zien na de gevelreiniging.

De bewoners zijn zeer te spreken over de gevelreiniging en genieten van de stralend witte gevel!
Gevelreiniging - Particulier Malden 1 Gevelreiniging - Particulier Malden 2

Particulier

Maarssen

In Maarssen hebben we de reiniging gedaan d.m.v. softstralen. Tevens hebben we de muur nog behandeld met een anti-algmiddel.
Gevelreiniging - Particulier Maarssen 1 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 3 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 4 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 5 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 6 Gevelreiniging - Particulier Maarssen 7

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.