Hoogwaardige gevelreiniging

Professionele reiniging voor een frisse uitstraling van uw gevel, vaak binnen 1 dag geregeld.


U wilt u gevel laten reinigen, maar weet niet precies wat daarbij komt kijken. Misschien heeft u ook wel vragen, zoals:
  • Wie komt mijn gevel reinigen?
  • Wat als mijn stenen beschadigen?
  • Gebeurt de gevelreiniging wel milieuvriendelijk?
Met meer dan 14 jaar ervaring en vele tevreden klanten zijn wij de betrouwbare partij om u te helpen.

Hoe wij het aanpakken?

Voor gevelreiniging hebben wij harde werkers in dienst die u graag helpen met al uw vragen. We zullen u altijd voorzien van eerlijk advies, waarbij we uw vervuilde gevel in sommige gevallen maar beperkt kunnen reinigen in verband met beschadiging. We voldoen aan alle milieu eisen. En wij komen onze afspraken na!

Bent u al overtuigd, wilt u een proefstuk laten zetten of onze prijs weten? Neem contact op via onderstaande button. Wilt u meer weten over ons, lees dan snel verder.
Contact

Al meer dan 14 jaar de specialist in gevelreiniging

Al meer dan 14 jaar de specialist in gevelreiniging

Sinds 2006 reinigen wij veilig, betrouwbaar en professioneel stenen en glasgevels. Dit doen wij met eigen apparatuur dat ons in staat stelt de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. U kunt bij ons terecht als particuliere en zakelijke klant.
“We hebben het mooiste huis uit de straat”
- particulier Tricht
Bekijk meer projecten
Wij werken alleen met gekwalificeerd en opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat leveren. Wij vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Lees hieronder meer over de kosten die nodig zijn voor de gevelreiniging.
De kosten voor gevelreiniging

De kosten voor gevelreiniging

Wij willen u het resultaat garanderen, waarop u hoopt voor de laagst mogelijke prijs. Omdat hierbij verschillende factoren meespelen is er geen vaste reiniging prijs.

Hieronder ziet u waar de prijs bij ons uit opgebouwd is:

Prijsopbouw
  • Uurtarief werknemer
  • Machinekosten
  • Brandstof voor de machines
  • Reiskosten
  • Type gevelreiniging (stoom, chemisch, zandstralen of impregneren)

Uw gevel laten reinigen in Tiel, Den Bosch, Veenendaal of andere plaatsen? Neem gerust contact op.
Proefstuk laten zetten

Proefstuk laten zetten

Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs voor het schoonmaken van uw gevel is het handig om een proefstuk te laten zetten. Oftewel ongeveer een vierkante meter van uw gevel door ons laten reinigen. Dit zal u en ons ook een goed beeld geven van hoe eindresultaat eruit komt te zien. Tevens beantwoorden we al uw vragen over gevelreiniging en bespreken we uw wensen.
“Ons huis is weer hersteld, zoals het was”
- particulier Bussum
Bekijk meer projecten
De offerte zal op basis van uw wensen worden opgesteld. Vraag deze snel aan en uw gevel zal binnen de kortste keren weer stralen!
Voorkom schades en geniet van een frisse uitstraling

Reiniging en onderhoud

Het onderhouden van uw gevel is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel.

Gevelreiniging en onderhoud kunnen de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek. Onze professionals analyseren kritisch het nodige onderhoud en vuil op de gevels. Zo komt u in de toekomst niet voor verassingen te staan. Na overleg voeren wij graag voor u de juiste reiniging uit.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast gevelreiniging ook terecht voor onder andere glasbewassing, dieptereiniging of een schoonmaakbedrijf.

Veelgestelde vragen
Worden stenen beschadigd bij gevelreiniging?
Stenen in een (redelijk) goede staat zullen niet beschadigd raken. Wanneer de stenen zich in een slechte conditie bevinden, uitgedroogd of poreus, wordt er een manier gezocht om weinig tot geen schade aan te brengen. We houden zowel voor als tijdens de gevelreiniging goed rekening met de achtergrond en uw wensen. Zo bereiken wij een zo mooi mogelijk resultaat.
Is gevelreiniging altijd mogelijk?
Dit is afhankelijk van de achtergrond en het resultaat dat wordt gewenst. Door een proefstuk te zetten achterhalen we hoe de stenen op de reiniging reageren. U kunt zo direct controleren of u tevreden bent met het resultaat.
Hoeveel tijd kost het om een gevel te laten reinigen?
Gemiddeld hebben wij binnen een dag uw gevel gereinigd. Het is afhankelijk van de grootte van uw gevel.

Soorten gevelreiniging

Bij Boeters Bedrijfsdiensten maken we gevels schoon op verschillende manieren. Er zijn vele soorten vervuiling waar uw gevel mee te maken kan krijgen. Elk type gevel vervuiling vraagt om een andere vorm van gevelreiniging. Zo heeft een muur met mos een andere reiniging aanpak nodig dan een muur waarop bijvoorbeeld graffiti aangebracht is.

Een manier van gevelreiniging is het reinigen met stoom. Stoomcleanen wordt vaak gebruikt als er milde aanslag op de gevel zit, zoals mos of klimop. Daarnaast heb je chemische reiniging. Dit is vooral voor heftigere aanslag zoals verfresten en roet. De variant voor hardnekkig vuil zoals graffiti is zandstralen. Hiermee reinig je de gevel vervolgens onder grote druk, waardoor het vuil verdwijnt.

Om beschadigingen aan je gereinigde muur te voorkomen, is het verstandig om de gevel na het reinigen te impregneren. Door het impregneren van de gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. Daarnaast zijn er andere bijkomende voordelen, zoals het laagje dat ervoor zorgt dat de muur brandvertragend is. Ook zorgt het laagje ervoor dat nieuwe stoffen, zoals mos of graffiti, in de toekomst makkelijk te verwijderen zijn.

Door jarenlange ervaring weten wij exact hoe we het vuil moeten aanpakken. We bereiken zo het maximale resultaat zonder de gevel te beschadigen. Lees meer over de verschillende gevelreiniging soorten die wij aanbieden:Stoomcleanen gevel

Chemische reiniging gevel

Zandstralen gevel

Impregneren gevel

Soorten vervuiling

Bij Boeters Bedrijfsdiensten verdelen we de verschillende soorten vervuiling onder in drie verschillende categorieën:

Lichte vervuiling

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld mos, algen, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw gevel in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen. Bij deze gevelreiniging techniek wordt heet water gebruikt in combinatie met hoge druk. Dit zorgt ervoor dat vuil loslaat van de muur. Deze manier van reiniging kost gemiddeld €5,- per m2.
Matige vervuiling

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals verfresten, muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of zelfs zandstralen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor matige vervuiling is chemische reiniging met chemisch reinigingsmiddel, wat gemiddeld €15,- per m2 kost.
Zware vervuiling

Zware vervuiling

Zware vervuiling op uw muur vraagt om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti verwijderen die langere tijd op uw muur aanwezig is. Of meerdere lagen graffiti die over elkaar aangebracht zijn, ook valt roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is hieronder. In deze gevallen is zandstralen van uw gevel de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen. De meest gebruikte gevelreiniging techniek voor zware vervuiling is zandstralen, wat gemiddeld €15,- per m2 kost.
 
Heeft u nog meer vragen? Neem contact op of bekijk dan onze veelgestelde vragen sectie.

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.