Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dieptereiniging

Boeters Bedrijfsdiensten is een vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van sanitair en (groot)keukens. Vaak hebben keukens en sanitair moeilijk bereikbare plaatsen. Verder zijn er ook plekken die u niet ziet, waar bacteriën sneller groeien, vervuiling optreedt en onaangename geuren ontstaan. De grootste vervuiling gaat zitten in de naden, kieren, leidingen en afvoer. Zelfs als u dagelijks schoonmaakt, blijft er veel vuil achter op deze plekken.

Onze diensten

Dieptereiniging van Boeters Bedrijfsdiensten is daarvoor de perfecte oplossing. Hierbij worden zowel de zichtbare als onzichtbare plekken grondig schoongemaakt zodat uw apparaten langer mee zullen gaan en u aan alle hygiëne-eisen voldoet. Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens een betrouwbare instructie met specialistische methoden en middelen. Deze vorm van reiniging bestaat uit een grondige, periodieke schoonmaakbeurt van uw sanitair of keuken. Hier worden moeilijk bereikbare plekken van ruimtes die vaak intensief gebruikt worden grondig gereinigd. U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast dieptereiniging ook terecht voor gevelreiniging, glasbewassing of voor een schoonmaakbedrijf. Boeters Bedrijfsdiensten zorgt voor een optimaal resultaat!

De verschillende mogelijkheden van dieptereiniging

De dieptereinigingen die het meest uitgevoerd worden zijn de reinigingen aan het sanitair en in (groot)keukens. Deze zullen wij graag nog verder toelichten zodat u een duidelijk beeld krijgt van de reinigingen die hiervoor uitgevoerd worden.

Dieptereiniging (groot)keuken

Wanneer u voor optimale hygiëne wilt gaan, is zelfs het dagelijkse onderhoud van uw keuken is niet genoeg. Er gaat namelijk een hoop vet, vuil en stof zitten op plaatsen waar u het niet verwacht. Zo ook onder en achter uw keukenapparaten, plekken die lastig te bereiken zijn. Omdat deze plekken lastig te bereiken zijn, worden deze vaak niet bereikt met de dagelijkse schoonmaak. Dieptereiniging zorgt ervoor dat ook vuil dat niet zichtbaar is verwijderd wordt. Daarom is het verstandig naast de dagelijkse schoonmaak ook eens in de zoveel tijd een dieptereiniging uit te laten voeren. Voor de professionele keukens, in bijvoorbeeld restaurants of hotels, raden wij aan om minimaal één keer per jaar een dieptereiniging uit te laten voeren. Bij zo'n reiniging worden namelijk alle plekken die gewoonlijk vergeten of niet bereikt kunnen worden wél gereinigd. De afzuigkap, oven en koelkast zijn plekken waarbij dan aan gedacht kan worden. Na deze reiniging heeft u dus een keuken die voldoet aan de HACCP-richtlijnen en uw apparatuur zal langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten. Een hygiënisch schone keuken en zorgt voor een langere levensduur van uw keukenapparatuur. Door het specialisme van Boeters Bedrijfsdiensten kunt u erop vertrouwen dat de reiniging van uw keuken op de juiste wijze wordt uitgevoerd en weer geheel voldoet aan de wettelijk vastgestelde richtlijnen.

Waarom dieptereiniging van uw (groot)keuken?
 • Verwijdert niet zichtbaar of niet bereikbaar vuil
 • Optimale hygiëne, zorgt voor een gezonder werk- en leefklimaat
 • Langere levensduur keukenapparatuur
 • Lagere energie- en onderhoudskosten
 • Keuken voldoet aan de HACCP-richtlijnen


Dieptereiniging sanitair

Plekken die lastig te bereiken zijn in uw sanitaire ruimte worden vaak overgeslagen bij de reguliere schoonmaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen onder randen, richels en in voegen. Echter zijn toiletten zeer bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf en zal er na enige tijd stankoverlast, storingen en verstoppingen ontstaan als u enkel de reguliere schoonmaak uitvoert. Verder zullen er, wanneer u deze plaatsen niet eens in de zoveel tijd grondig laat reinigen, op veel plaatsen bacteriën gaan groeien. Deze zorgen weer voor urinezouten, kalkaanslag en fecale residuen. Lasten die u liever niet in uw toilet of badkamer tegenkomt. Daarom is dieptereiniging een goede keuze om uw sanitair schoon te houden en bacteriegroei tegen te gaan. Uw sanitair zal langer meegaan en dat maakt onze dieptereiniging ook zeker een optie die u zou moeten overwegen.

Waarom dieptereiniging van uw sanitair?
 • Fris ogend en ruikend sanitair
 • Voorkom hardnekkige aanslag
 • Optimale hygiëne, zorgt voor een gezonder werk- en leefklimaat
 • Voorkomen van onaangename geuren
 • Tegengaan van bacteriegroei
 • Behouden van kwaliteit van het sanitair
 

La Place

Meerdere vestigingen in Nederland
Voor La Place hebben wij bij één van hun locaties de dieptereiniging van de keukens verzorgd. Deze reiniging van uw keuken is eens in de zoveel tijd een noodzakelijkheid. De reden hiervoor is dat etensresten en vuil in een keuken op onverwachte plekken terecht kunnen komen. Bij de dieptereiniging krijgt al het keukenapparatuur een grondige reiniging. Voor La Place omvatte deze dieptereiniging het grondig schoonmaken van al het apparatuur, de voegen van de tegels, de kastjes en natuurlijk de opbergrekken. Wat daarnaast vaak over het hoofd gezien wordt bij het uitvoeren van een dieptereiniging is de afzuigkap. Wanneer de afzuigkap niet meegenomen wordt tijdens deze reiniging, kan deze verstopt raken en wordt de luchtafvoer belemmerd. De dieptereiniging van de keuken van La Place heeft gezorgd voor zowel een betere hygiëne als uitstraling, maar uw keukenapparatuur zal ook een langere levensduur kennen door het regelmatig uitvoeren van een grondige dieptereiniging.
Dieptereiniging - La Place Nederland 1

Dieptereiniging pub

Utrecht
In Utrecht kunt u voor een gezellige avond in vele kroegen en pubs terecht. Deze pubs beschikken vaak over een grote keuken waar ook het nodige schoonmaakwerk voor gedaan moet worden. U kunt een groot gedeelte van de schoonmaak zelf doen, maar voor optimale hygiëne is zelfs dagelijks schoonmaken niet voldoende. Vuil ontstaat zelfs op de plekken waar u het niet verwacht en daarom is het een verstandige keuze om eens in de zoveel tijd een dieptereiniging uit te laten voeren. Deze pub in Utrecht besloot dan ook de keuken eens goed onder handen te laten nemen met een dieptereiniging van Boeters Bedrijfsdiensten. Om optimale service te bieden zijn we om 04.00 uur begonnen zodat de pub halverwege de middag weer open kon, maar deze keer wel met een optimaal gereinigde keuken! De afzuigkap, achterwand, frituurpan, fornuis, grillplaat en bakplaat zijn allen ontvet. Verder is de frituurpan nog uitgekookt en heeft er reiniging achter en onder alle apparatuur plaatsgevonden. Zelfs de keukenvloer is nog onder handen genomen en volledig ontvet. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en het feit dat de pub in de middag alweer open kon gaan voor bezoekers. Ook de klant was hierover te spreken en geniet volop van de gereinigde keuken!
Dieptereiniging - Pub Utrecht 1 Dieptereiniging - Pub Utrecht 2 Dieptereiniging - Pub Utrecht 3

Dieptereiniging bakker

Culemborg
Een bakker in Culemborg heeft de opdracht aan ons gegevens om de ovens en afzuigkappen goed schoon te maken, zodat de bakker de beste kwaliteit broden kan bakken. We hebben de reiniging kunnen uitvoeren op een tijdstip dat de ovens geen productie hoeven te draaien, zodat de bakker er zo min mogelijk overlast aan heeft ondervonden. De dieptereiniging van de ovens en afzuigkappen hebben we aangepakt middels een stoomreiniger. Op de afbeeldingen is de oven en afzuiging te zien voor de reiniging en erna. De bakker is zeer te spreken over de dieptereiniging. De ovens kunnen weer volop gebruikt worden na deze reiniging.
Dieptereiniging - Bakker Culemborg 1 Dieptereiniging - Bakker Culemborg 2 Dieptereiniging - Bakker Culemborg 3

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.