Gratis dieptereiniging offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Direct versturen

Diepte reiniging


Wat voor poetswonder u ook bent, er zijn altijd plekken in uw keuken en sanitair waar u lastig bij kunt. Verder zijn er ook plekken die u niet ziet, waar bacteriën sneller groeien, vervuiling optreedt en onaangename geuren ontstaan.

Daarom is een dieptereiniging van Boeters Bedrijfsdiensten de perfecte oplossing. Hierbij worden zowel de zichtbare als onzichtbare plekken grondig schoongemaakt zodat uw apparaten langer mee zullen gaan en u aan alle hygiëne-eisen voldoet. U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast dieptereiniging ook terecht voor gevelreiniging en glasbewassing.

De verschillende mogelijkheden van dieptereiniging


De dieptereinigingen die het meest uitgevoerd worden zijn de (groot)keukens en het sanitair. Deze zullen wij graag nog verder toelichten zodat u een duidelijk beeld krijgt bij de reinigingen die hiervoor uitgevoerd worden.

Dieptereiniging (groot)keuken
Wanneer u voor optimale hygiëne gaat, is zelfs het dagelijks schoonmaken van uw keuken niet genoeg. Er gaat namelijk een hoop vet, vuil en stof zitten op plaatsen waar u het niet verwacht. Zo ook onder en achter uw keukenapparaten, deze worden vaak niet bereikt met de dagelijkse schoonmaak.

Daarom is het verstandig naast de dagelijkse schoonmaak nog eens in de zoveel tijd een dieptereiniging uit te laten voeren. Voor de professionele keukens, in bijvoorbeeld restaurants of hotels, raden wij aan om minimaal één keer per jaar een dieptereiniging uit te laten voeren. Bij zo'n reiniging worden namelijk alle plekken die gewoonlijk vergeten of niet bereikt worden wel gereinigd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afzuigkap, oven en koelkast. Na een dieptereiniging heeft u dus een keuken die voldoet aan de HACCP-richtlijnen en uw apparatuur zal langer mee gaan met minder onderhoudskosten. Verbeter de hygiëne van uw keuken en zorg voor een langere levensduur van uw keukenapparatuur door middel van dieptereiniging.

Dieptereiniging sanitair
Plekken die lastig te bereiken zijn in uw sanitaire ruimte worden vaak overgeslagen bij het dagelijks onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen onder randen, richels en in voegen. Echter zijn toiletten zeer bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf en zal er na enige tijd stankoverlast, storingen en verstoppingen ontstaan als u enkel dagelijks reinigt.

Verder zullen er wanneer u deze plaatsen niet eens in de zoveel tijd grondig laat reinigen op vele plaatsen bacteriën gaan groeien. Deze zorgen weer voor urinezouten, kalkaanslag en fecale residuen. Lasten die u liever niet in uw toilet of badkamer tegenkomt.

Daarom is dieptereiniging een goede keuze om uw sanitair schoon te houden en bacteriegroei tegen te gaan. Uw sanitair zal langer meegaan en dat maakt onze dieptereiniging ook zeker een optie die u zou moeten overwegen.

Referenties over onze dieptereiniging


La Place

Meerdere vestigingen in Nederland

Voor La Place hebben wij bij één van hun locaties de dieptereiniging van de keukens verzorgd. Deze reiniging van uw keuken is eens in de zoveel tijd een noodzakelijkheid. De reden hiervoor is dat etensresten en vuil in een keuken op onverwachte plekken terecht kunnen komen. Bij de dieptereiniging krijgt al het keukenapparatuur een grondige reiniging.

Voor La Place omvatte deze dieptereiniging het grondig schoonmaken van al het apparatuur, de voegen van de tegels, de kastjes en natuurlijk de opbergrekken. Wat daarnaast vaak over het hoofd gezien wordt bij het uitvoeren van een dieptereiniging is de afzuigkap. Wanneer de afzuigkap niet meegenomen wordt tijdens deze reiniging, kan deze verstopt raken en wordt de luchtafvoer belemmerd.

De dieptereiniging van de keuken van La Place heeft gezorgd voor zowel een betere hygiëne als uitstraling, maar uw keukenapparatuur zal ook een langere levensduur kennen door het regelmatig uitvoeren van een grondige dieptereiniging.
Dieptereiniging - La Place Nederland 1

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.

Direct versturen