Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Damwand reinigen

Damwand reinigen zorgt voor een nette uitstraling van uw pand en verlengd de levensduur aanzienlijk. Een damwand is een grond- en /of waterkerende constructie, die bestaat uit een verticaal in de grond geplaatste wand. Veel bedrijfspanden bestaan uit een damwandprofiel.

Damwanden krijgen in de loop der jaren vele weersomstandigheden te verduren. Vuil op de damwand zorgt op lange termijn voor schade aan de damwand (veelal roest en/of verkleuringen). De levensduur van uw bedrijfspand zal dus verminderen. Om verwaarlozing te voorkomen dient de damwand van uw bedrijfspand regelmatig gereinigd te worden.

Welke type reiniging?

De behandeling van de damwand is afhankelijk van de staat van de damwand en de invloeden waarmee de damwand momenteel te maken heeft of in het verleden mee te maken heeft gehad. Boeters Bedrijfsdiensten heeft de kennis en ervaring om dit te beoordelen en weten als echte vakmannen welke soort damwand reiniging het meest geschikt is voor uw bedrijfspand.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Boeters Bedrijfsdiensten reinigt al sinds 2006 veilig, betrouwbaar en professioneel damwanden, gevels en glasgevels.

Wat wij u bieden:
  • Nette prijzen
  • Offerte binnen enkele dagen
  • Moderne apparatuur
  • Korte aanlooptijden
  • Ervaren vakmannen
  • Minimale overlast tijdens werkzaamheden

We kunnen het meest hardnekkige vervuiling verwijderen en bestrijden. Het onderhouden van uw damwand is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de damwand. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek. Boeters Bedrijfsdiensten is uw partner in damwand reiniging. U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast damwand reiniging ook terecht voor dieptereiniging, glasbewassing, gevelreiniging of voor een professioneel schoonmaakbedrijf.

Waslaag

Wilt u voorkomen dat vuil zich in de toekomst eenvoudig aan uw damwand hecht? Dan kan Boeters Bedrijfsdiensten uw damwand na het reinigen voorzien van een waslaag. Deze waslaag zorgt voor een langdurige bescherming van uw damwand. Doordat uw damwand langer beschermt is, zal uw pand langer kunnen genieten van een nette en representatieve uitstraling. Een uitstraling waar uw buurman jaloers op is.

Soorten damwand reiniging

Bij Boeters Bedrijfsdiensten kunt u op verschillende manieren uw damwand laten reinigen. Er zijn vele soorten vervuiling waar uw damwand mee te maken kan krijgen. Elk type vervuiling van uw damwand wordt gereinigd op een andere manier. Dit zijn de manieren om uw damwand te laten reinigen:

Stoomcleanen

Chemische reiniging

Zandstralen

Impregneren

Soorten vervuiling

Bij Boeters Bedrijfsdiensten verdelen we de verschillende soorten vervuiling onder in drie verschillende categorieën: lichte vervuiling, matige vervuiling en zware vervuiling.

Damwand reinigen - Lichte vervuiling

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld algen, mos, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw damwand in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen. De meest gebruikte techniek voor lichte vervuiling is stoomcleanen.
Damwand reinigen - Matige vervuiling

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, verfresten, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of zelfs zandstralen. De meest gebruikte techniek voor matige vervuiling is chemische reiniging.
Damwand reinigen - Zware vervuiling

Zware vervuiling

Vaak vraagt zware vervuiling op uw muur om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti die langere tijd op uw muur aanwezig is, als er meerdere lagen graffiti over elkaar aangebracht zijn, of roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is. In deze gevallen is het zandstralen van uw damwand de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen. De meest gebruikte techniek voor zware vervuiling is zandstralen.
 

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw damwand variëren per opdracht. Dit is afhankelijk van de vervuiling, de grootte van uw bedrijf en de bereikbaarheid van het damwandprofiel dat schoongemaakt dient te worden. Graag komen wij bij u op locatie om offerte op maat op te stellen voor het schoonmaken van het damwandprofiel aan uw bedrijfspand. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over damwand reiniging van Boeters Bedrijfsdiensten? Neem dan contact op of bel 0344 60 70 96! Wij helpen u graag met behulp van onze kennis en ervaring.

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.