Al meer dan 10 jaar ervaring

Boeters Bedrijfsdiensten reinigt al sinds 2006 veilig, betrouwbaar en professioneel damwanden, gevels en glasgevels.

Wat wij u bieden:

  • Nette prijzen
  • Offerte binnen enkele dagen
  • Moderne apparatuur
  • Korte aanlooptijden
  • Ervaren vakmannen
  • Minimale overlast tijdens werkzaamheden

We kunnen het meest hardnekkige vervuiling verwijderen en bestrijden. Het onderhouden van uw damwand is niet alleen van belang voor de representativiteit van uw gebouw, maar ook voor het voorkomen van toekomstige schade, zoals scheuren in de damwand. Ieder pand is anders en elke soort vervuiling is uniek. Boeters Bedrijfsdiensten is uw partner in damwand reiniging. U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast damwand reiniging ook terecht voor gevelreinigingglasbewassing of ons inhuren als professioneel schoonmaakbedrijf.

Waslaag

Wilt u voorkomen dat vuil zich in de toekomst eenvoudig aan uw damwand hecht? Dan kan Boeters Bedrijfsdiensten uw damwand na het reinigen voorzien van een waslaag. Deze waslaag zorgt voor een langdurige bescherming van uw damwand. Doordat uw damwand langer beschermd is, zal uw pand langer kunnen genieten van een nette en representatieve uitstraling. Een uitstraling waar uw buurman jaloers op is.

Soorten vervuiling

Damwand reinigen - Licht

Lichte vervuiling

Onder lichte vervuiling plaatsen we vervuiling zoals bijvoorbeeld algen, mos, spinnenwebben, etc. Voor deze categorie is het stoomcleanen van uw damwand in veel gevallen voldoende om het vuil te verwijderen. De meest gebruikte techniek voor lichte vervuiling is stoomcleanen.

Damwand reinigen - Matig

Matige vervuiling

Bij zwaardere vormen van vervuiling, zoals muuruitslag, recent aangebrachte graffiti, verfresten, of aanslag van roet is het in sommige gevallen mogelijk om gebruik te maken van stoomcleanen. In veel gevallen zal het echter nodig zijn om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of zandstralen.

Damwand reinigen - Zwaar

Zware vervuiling

Vaak vraagt zware vervuiling op uw muur om speciale aandacht. Het gaat in deze gevallen bijvoorbeeld om graffiti die langere tijd op uw muur aanwezig is, als er meerdere lagen graffiti over elkaar aangebracht zijn, of roetaanslag waar al jaren niets aan gedaan is. In deze gevallen is het zandstralen van uw damwand de beste optie om het meest optimale resultaat te behalen. De meest gebruikte techniek voor zware vervuiling is zandstralen.

Kosten damwand reinigen

De kosten voor het reinigen van uw damwand variëren per opdracht. Dit is afhankelijk van de vervuiling, de grootte van uw bedrijf en de bereikbaarheid van het damwandprofiel dat schoongemaakt dient te worden.

Graag komen wij bij u op locatie om offerte op maat op te stellen voor het schoonmaken van het damwandprofiel aan uw bedrijfspand. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over damwand reiniging van Boeters Bedrijfsdiensten? Neem dan contact op of bel 0344 60 70 96! Wij helpen u graag met behulp van onze kennis en ervaring.

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie