Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betonvloer laten reinigen

Wij maken uw vloer weer zo goed als nieuw!


Boeters bedrijfsdiensten is dé vakspecialist op het gebied van betonvloer onderhoud bij grote oppervlakte. Zo wordt een gevlinderde of gepolierde betonvloer vaak gebruikt in grote bedrijfshallen, loodsen en distributiecentra waar het sterk onderhevig is aan vervuiling door intensief gebruik. Het is dus van belang om een betonvloer periodiek te laten reinigen en te onderhouden.

Dus krijgt u de betonvloer niet meer schoon met de hand of een standaard schrobzuigmachine? Dan schieten wij te hulp. We maken de vloer weer stralend!

Waarom uw betonvloer reinigen?

Een betonvloer laten reinigen is essentieel, maar waarom is dat eigenlijk?
Wij zetten de redenen op een rijtje:

 • Het is een Eyecatcher: Een betonnen vloer is natuurlijk een echte eyecatcher. Het is naadloos en zorgt dat een ruimte er mooi uitziet, mits deze goed wordt gereinigd en onderhouden.

 • Het gaat veroudering tegen: Het is bij een betonvloer mogelijk dat er op termijn scheuren of barsten in het beton ontstaan. Dit is vaak een direct gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuur wisselingen in de ruimte. Vuil dat hierdoor sneller indringt in de porie zorgt voor een snelle veroudering en poreusheid van de vloer waardoor de kwaliteit verminderd.

 • Kostenbesparend: Een betonvloer laten reinigen is een goede investering. Door een goede reiniging worden grote reparaties of zelfs vervanging van de vloer voorkomen. Zo is er geen grote investering nodig.

 • Gezond en veilig werk- en leefklimaat: Door de betonvloer professioneel te laten reinigen wordt ook preventief gehandeld om een gezond en veilig werk- en leefklimaat te creëren. Er zal namelijk minder stof ronddwalen en loskomen. Daarnaast is de vloer ook weer makkelijker schoon te houden.


Hoe gaan wij te werk?

Boeters Bedrijfsdiensten voert de reiniging uit van zowel behandelde als onbehandelde betonvloeren. Het volledige reinigingsproces wordt uitgevoerd met behulp van onze eigen industriële reinigingsapparatuur, werknemers en reinigingsmethoden. De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd zorgvuldig gecoördineerd om verstoring tot een minimum te beperken. Ideaal voor bedrijfshallen en magazijnen waar zo min mogelijk stilstand van werkzaamheden gewenst is.

De betonvloer wordt gereinigd via chemie en een speciale schrobmachine. De randen worden met een kantenschrobber schoongemaakt. Eventuele kauwgum, tape en andere hardnekkige vervuiling verwijderen wij met de hand.

Coatings en impregneren

Zelf voeren wij geen coatings uit, maar we kennen een specialist die dit wel voor u kan doen. Wij laten deze klus door hen uitvoeren, zij bieden alle vormen van coatings aan.

Uw betonvloer extra goed beschermen? Wij impregneren de vloer graag voor u na de behandeling. Dit biedt langdurige en goede bescherming. Zo voorkomt u slijtage en vuil!

Onze voordelen

 • Wij werken vanuit passie
 • Onze werknemers zijn gecertificeerd
 • Wij bieden vakkundig advies
 • In het bezit van professionele apparatuur
 • We bieden optimale service
 • Wij staan voor een maximaal resultaat

Is uw betonvloer niet meer zelf schoon te krijgen? Dan zorgen wij dat uw vloer weer zo goed als nieuw wordt. Dit doen we op een professionele wijze met de juiste apparatuur. U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast betonvloer reiniging ook terecht voor dieptereiniging, gevelreiniging, glasbewassing of ons inhuren als schoonmaakbedrijf.

Contact

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.