Hoe gaan wij te werk?

Boeters Bedrijfsdiensten voert de reiniging uit van zowel behandelde als onbehandelde betonvloeren. Het volledige reinigingsproces wordt uitgevoerd met behulp van onze eigen industriële reinigingsapparatuur, werknemers en reinigingsmethoden. De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd zorgvuldig gecoördineerd om verstoring tot een minimum te beperken. Ideaal voor bedrijfshallen en magazijnen waar zo min mogelijk stilstand van werkzaamheden gewenst is.

De betonvloer wordt gereinigd via chemie en een speciale schrobmachine. De randen worden met een kantenschrobber schoongemaakt. Eventuele kauwgum, tape en andere hardnekkige vervuiling verwijderen wij met de hand.

Coatings beton

Zelf voeren wij geen coatings uit, maar we kennen een specialist die dit wel voor u kan doen. Wij laten deze klus door hen uitvoeren, zij bieden alle vormen van coatings aan. Zo kunt u voor het gehele pakket bij ons afnemen.

Betonvloer laten impregneren

Uw betonvloer extra goed beschermen? Wij impregneren de vloer graag voor u na de behandeling. Dit biedt langdurige en goede bescherming.

Er wordt een onzichtbare laag met impregneermiddel op de vloer aangebracht. Zo zijn direct eventuele gaatjes gevuld. Hierdoor is de vloer water-, vuil- en krasbestendig. Zo voorkomt u slijtage aan uw betonvloer en verlengt u de levensduur. In het vervolg zal het schoonmaken van de vloer ook een stuk gemakkelijker zijn.

Onze voordelen

  • Wij werken vanuit passie
  • Onze werknemers zijn gecertificeerd
  • Wij bieden vakkundig advies
  • In het bezit van professionele apparatuur
  • We bieden optimale service
  • Wij staan voor een maximaal resultaat

Is uw betonvloer niet meer zelf schoon te krijgen? Uw betonvloer laten reinigen en impregneren kan professioneel door Boeters Bedrijfsdiensten. Wij zorgen dat uw vloer weer zo goed als nieuw wordt. Dit doen we op een vakkundige wijze met de juiste apparatuur. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast betonvloer reiniging ook terecht voor gevelreinigingglasbewassing of ons inhuren als schoonmaakbedrijf.

Offerte aanvragen

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij betonvloer reiniging, ook zijn wij gespecialiseerd in algemene schoonmaak, specialistische reiniging, gevelreiniging en glasbewassing. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie