Hoe gaan wij te werk?

Boeters Bedrijfsdiensten voert de reiniging uit van zowel behandelde als onbehandelde betonvloeren. Het volledige reinigingsproces wordt uitgevoerd met behulp van onze eigen industriële reinigingsapparatuur, werknemers en reinigingsmethoden. De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd zorgvuldig gecoördineerd om verstoring tot een minimum te beperken. Ideaal voor bedrijfshallen en magazijnen waar zo min mogelijk stilstand van werkzaamheden gewenst is.

De betonvloer wordt gereinigd via chemie en een speciale schrobmachine. De randen worden met een kantenschrobber schoongemaakt. Eventuele kauwgum, tape en andere hardnekkige vervuiling verwijderen wij met de hand.

Coatings beton

Zelf voeren wij geen coatings uit, maar we kennen een specialist die dit wel voor u kan doen. Wij laten deze klus door hen uitvoeren, zij bieden alle vormen van coatings aan. Zo kunt u voor het gehele pakket bij ons terecht.

Betonvloer laten impregneren

Uw betonvloer extra goed beschermen? Wij impregneren de vloer graag voor u na de behandeling. Dit biedt langdurige en goede bescherming.

Er wordt een onzichtbare laag met impregneermiddel op de vloer aangebracht. Zo zijn direct eventuele gaatjes gevuld. Hierdoor is de vloer water-, vuil- en krasbestendig. Zo voorkomt u slijtage aan uw betonvloer en verlengt u de levensduur. In het vervolg zal het schoonmaken van de vloer ook een stuk gemakkelijker zijn.

Onze voordelen

  • Wij werken vanuit passie
  • Onze werknemers zijn gecertificeerd
  • Wij bieden vakkundig advies
  • In het bezit van professionele apparatuur
  • We bieden optimale service
  • Wij staan voor een maximaal resultaat

Is uw betonvloer niet meer zelf schoon te krijgen? Uw betonvloer laten reinigen en impregneren kan professioneel door Boeters Bedrijfsdiensten. Wij zorgen dat uw vloer weer zo goed als nieuw wordt. Dit doen we op een vakkundige wijze met de juiste apparatuur. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op.

U kunt bij Boeters Bedrijfsdiensten naast betonvloer reiniging ook terecht voor gevelreinigingglasbewassing of ons inhuren als schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een opleveringsschoonmaak of periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet een betonvloer worden gereinigd?

De frequentie van het reinigen van een betonvloer hangt af van verschillende factoren, waaronder het gebruik van de ruimte, de mate van verkeer en de blootstelling aan vuil en vlekken. Wij kunnen u een reinigingsfrequentie op maat geven.

Moet ik mijn betonvloer na het reinigen laten impregneren?

Het impregneren van een betonvloer na reiniging kan helpen om de vloer te beschermen tegen toekomstige vlekken en slijtage en de levensduur van uw vloer verlengen. In het vervolg zal het schoonmaken van de vloer ook gemakkelijker zijn.

Hoe lang duurt het voordat een gereinigde betonvloer droog is?

De droogtijd van een gereinigde betonvloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de reinigingsmethode, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Over het algemeen kan het enkele uren tot een dag duren voordat de vloer volledig droog en weer beloopbaar is.

Kan het reinigen van een betonvloer schade veroorzaken?

Als het reinigen van een betonvloer niet correct wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot schade aan het oppervlak, zoals krassen of beschadiging van de sealer. Het is daarom belangrijk om de juiste reinigingsmethoden en -producten te gebruiken en om voorzichtig te werk te gaan om schade te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van het regelmatig reinigen van een betonvloer?

Het regelmatig reinigen van een betonvloer heeft verschillende voordelen, waaronder het behoud van de esthetiek van de vloer, het verwijderen van vuil en vlekken die de vloer kunnen beschadigen, het verbeteren van de luchtkwaliteit in de ruimte en het verlengen van de levensduur van de vloer.

Zijn er bepaalde onderhoudstips die ik kan volgen om de levensduur van mijn gereinigde betonvloer te verlengen?

Regelmatig vegen en dweilen om vuil en stof te verwijderen, evenals periodieke herbehandelingen om de beschermende laag te vernieuwen.

Hoe weet ik of mijn betonvloer professionele reiniging nodig heeft?

Wij kunnen u adviseren over de staat van uw betonvloer en de mate van vervuiling, en u helpen bij het bepalen of en welke mate van professionele reiniging nodig is.

Hoeveel tijd kost het om een betonvloer te laten reinigen?

De tijd die nodig is om een betonvloer specialistisch te reinigen hangt af van onder andere de grootte van het oppervlak en de mate van vervuiling. Over het algemeen kan het reinigen van een betonvloer enkele uren tot een volledige dag in beslag nemen. Wij kunnen u van tevoren een schatting van de benodigde tijd voor uw specifieke situatie geven.

Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten stopt niet bij betonvloerreiniging, ook zijn wij gespecialiseerd in algemene schoonmaak, opleveringsschoonmaak, gevelreiniging en glasbewassing. Voor uw situatie is maatwerk bij ons mogelijk. In overleg streven wij altijd het maximaal behaalbare resultaat na.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Op maat mogelijkheden
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Gecertificeerd en aangesloten bij:
Meer informatie

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag reactie